• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nereden ped alabilirim?

Genelge içeriğini net olarak bilmeyen marketler satış yapmaya çekiniyordur belki ama Kazen'de konuya dahil olmuş, kendisinin affına sığınarak yazıyorum, çok afedersiniz ama bir kadın az çok ne zaman regl olacağını bilir yumurta kapıya dayanınca mı yani?
Ayrıca bu konunun bdvde ne işi var?

emniyet aradı ifade istiyor! bu konunu hatırlıyor musun ?

İnternette okuduğun haberlerden etkilenip halkı galeyana getirmek amaçlı açılmış konu diye biri gider şikayet eder sonra gelir 2017'de açtığın konunun ikinci bölümünü açarsın.

Emniyet ifademi alacakmış II

böyle halkı gaza getirecek konuların şakası da geyiği de olmaz.

Konu şikayet edildi ne yazmışlar biliyor musun ?

Bu popüler konuları siz mi açtırıyorsunuz? Bende lütfen halkı galayana getirici konu açılması sebebi ile İçişleri Bakanlığı'na, Cimer'e şikayet edin sonucu görelim dedim.... Lütfen başkaları da şikayet etsin konu gerçek ise market ceza alsın.
Su soruya cevap verp oyle banlansaydı keske, bahanesi ne olcaktı acaba

Ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum. Bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş, sebebi marketlerin genelgeyi yanlış anlaması bence.
Fake bence çünkü böyle insanlar bir kuyuya taş atıyor sonrası belli her yerde yayılıyor gerçek sanılıyor. Twitter da olsun başka yerlerde olsun o kadar sahte haberler çıkıyor ki artık bu tarz şeyler okuduğumda inanmıyırum😒

Yok yani yasak başlamadan önce alsaydınız tamam mantıklı bir açıklaması yok. Ama buraya gelip ortalığı karıştırmak da normal değil

Fake bence çünkü böyle insanlar bir kuyuya taş atıyor sonrası belli her yerde yayılıyor gerçek sanılıyor. Twitter da olsun başka yerlerde olsun o kadar sahte haberler çıkıyor ki artık bu tarz şeyler okuduğumda inanmıyırum😒
Bazılarının amacı galeyana getirmek zaten

5 market bir de istanbul demiyeydi iyiydi. Hani kucuk bir sehirdeyim 1 tane market var o da satmıyor deseydı derdik market yanlış anlamış.

Istanbuda 5 market gezeceksin bunlardan bir tanesi mesur zincir marketlerden biri olmayacak ki onlarda satış devam ediyor. 1 mahalleye 2 ser 3 er tane acamaya basladılar olasılığa uymaz bu durum.

5 market bir de istanbul demiyeydi iyiydi. Hani kucuk bir sehirdeyim 1 tane market var o da satmıyor deseydı derdik market yanlış anlamış.

Istanbuda 5 market gezeceksin bunlardan bir tanesi mesur zincir marketlerden biri olmayacak ki onlarda satış devam ediyor. 1 mahalleye 2 ser 3 er tane acamaya basladılar olasılığa uymaz bu durum.
Diyelim ki gerçekten satılmıyor, ki gıda, temizlik ve kozmetik dışındaki ürünlerin satış yasağı sonradan duyuruldu, marketlerin hepsi genelgenin hepsine hakim olmayabilir sonuçta satmıyor dedikleri kişiler şefinin müdürünün talimatını yerine getiren market çalışanları, onlar ne denirse onu yapmaya çalışan insanlar, diyelim ki yasak ama bu yasak 7 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecekti, cümle alem haberdar oldu, 70 yaşındaki annem belki duymamıştır diye sms atıp anne şu şu ürünler serbest diğerlerine 7 Mayıs'tan itibaren satış yasağı geliyor, aldıracağın bir şey varsa şimdiden aldır dedim, velhasıl duymayanlara da yakınları haber veriyor.

Bimden yeni geldim satılmayan seyleri kaldırmislar ;) pedler gayet baş köşede duruyor bayram şekeri bile satiliyor ped nasıl satilmayacak ama zaten konunun amacının başka olduğunu yazmıstım

arkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
Bugün bimde hala kaldirilmamsti pedler

arkadaşlar merhaba. harika bir konu biliyorum ama bugün regl oldum ve kıçımda bezle geziyorum çünkü yasaklanması gereken onca şey varken ped almak yasaklanmış. nereden alabilirim bilginiz var mı? artık hiçbir şeye şaşırmıyorum, sinirimden öleceğim.
Uyduruyorsunuz resmen😡

Aman satmasınlar, hem doğal hayatçılar hazır pedler çok zararlıymış diyolla, almayıveririz, ped firmaları düşüneduruversin .
Her ikiside beni hernekadar irite etse de menstrual cupa yada washablesanitarypade geceriz noluvercek

Instagram'da çokça böyle paylaşım gördüm çoğu yerler böyle satmıyoruz demiş konu sahibine inanıyorum başına gelmiştir böyle olay

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-07-17-59-20-443_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2021-05-07-17-59-20-443_com.instagram.android.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 34
Instagram'da çokça böyle paylaşım gördüm çoğu yerler böyle satmıyoruz demiş konu sahibine inanıyorum başına gelmiştir böyle olay
Haber sitelerınde sayfalarda bi bu resim var market çalışanlarından bence biri eğlenmek ve algı yaratmak adına bilerek böyle çekti attı medyaya yayıldı zira böyle bir şey yok. İlla bu konu değil bir resim paylaşıyorlar hurra yayılıyor sonra o resim geçmiş seneleri bırak başka ülkeden çekilmiş bile çıkıyor. Sahte haber yapmak artık çok kolay

Back
X