Abim evleniyordu.Yengemin kınası evlerinin önünde dışarıda yapılacaktı.19 yaşındaydım.2 kardeş olduğumuzdan başka kardeş düğünü görmeyecektim.süslenmiştim, cıvıl cıvıl dolanıyordum.bi hayli kalabalıktı kına.gençler de vardı haliyle.bir grup resmimi falan bile çekti.ama ben ilgilenmiyordum.kınanın sonunda son halay şarkısı çalınıyordu.çok yorulduğumdan oturup halay çekenleri seyretmeye başladım.gençlere alıcı gözüyle baktığımda birisi çok dikkatimi çekmişti.o gece onu düşünerek uykuya daldım.düğüne gelmesi için dua ettim.kimdi nerde oturuyordu adı neydi çok merak ediyordum.ertesi gün salona girdiğimde masada yerini almıştı bile:) arkadaşları onu dürtüp seninki geldi dedi.şok olmuştum.o da benimle ilgileniyormuş meğer.düğün boyunca bakıştık.hatta bi an ikimizinde sırtı dönük çarpışıp bakışmışız.düğün kasetinde tüm aile de görmüş oldu zaten:) bu arada damadın kardeşi olduğumu bilmiyor. bir de annesine göstermiş beni.şu kız gelinin olsun mu demiş:):) sonra tel.de görüştük buluştuk.onu tanıyor gibiydim.yanında çok rahat ediyordum.derken aylar geçti 15 ay asker yolu da bekledim. asker dönüşünün 3. günü o azimle iş buldu.ilk maaşıyla sözlendik:) ikinci ve üçüncü maaşıyla nişanlandık.8 ay nişanlılıktan sonra evlendik. (bu arada 3,5 yıl çıkmış olduk.)
şu an 22 aylık evliyiz.darısı bekarların başına :) :) :)