Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401
görücü usülü evlendiğim için bizim evde tanıştık. görür görmez çarpıldım ona kafamçokkarıştı Şeniz :kedi:

türkçenin bu denli katledilmediği bir yerde... hal eki de birleşik yazılır kafamçokkarıştı diğer de olsa bi nebze anlıcam da bu ne ya?

grammar nazi değilim ama de da eklerindeki yanlışlıklara katlanamıyorum

aynı mahalledeyiz zaten. ama 6 yıldır falan hiç görmüyoruk birbirimizi sonradan face ekledi öyle işte

okulda tanıştık ama aşık olmadık okul bitti 10 yıl sonra karşılaştık aşık olduk ve evlendik.

3 yıl önce şimdi çalışmaya devam ettiğimiz iş yerine iş başvurusuna gelmiştim.kardeşim getirdi eşimi önceden tanıyormuş onun aracılığıyla işe girdim.ama daha şirketin kapısını ilk açtığım anda tam karşıdaki masada oturuyodu ilk görüşte aşk :asigim:kilitlendim ben o da öle olmuşkaydirigubbakcemile3
zaten sonra kaynaştık falan 6 ay sonra nişan bi 6 ay sonra düğün şimdik 2 yıllık evliyiz bi de bebişimiz olacak:ecrin_bebek:
çok mutluyum çooook

ailecek tatile gittik otelde anfi tiyatroda gösteriye katılfdık.eşim halk oyunları egitmeni en öndeydim gözlerimin içine baka baka dans etti sonra ayaklarımın diibinde durdu ilk etkileşim ozamandı sonra tanıştık evlendik: )

iş yerinde tanıştık. ben ondan 1 ay sonra işe başladım. kimseyi tanımadığım için herkese abi abla diyordum. eşimede ilk abi demiştim. sonra baktımm aşk kokusu var havada çevirdimmmm kaydirigubbakcemile3

Herkesin tanışma öyküsü çok farklı.... NEGÜZEL YA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…