• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar
Ben bugün rahim filmi çektirdim ve hiç acımadı iyiki şişli echomar Cevat bayrak 'a gitmişim normal muayeneden farksiz boşuna korkmuşum içeri girerken öyle korkuyodumki anlatamam elim ayağım buz kesti korkudan ama Cevat bey çok rahatlattı ve agrisiz sakın korkmayın dedi gercektende 0 acı iyiki boşuna anestezi almamışım :KK68:
Aynı şekilde bende çok korkuyordum ağladım niye bennn diye o kadar... girdim bekliyorum ağrı olacak diye kendimi sıkıyorum doktor bitti diyince bi şok oldum, normal muayene gibi, yeni yöntemmiş dijital, betatom emar 350tl istanbulda

Film çekiminde acıya sebep, cihazların eski olması. Cihazlarını sorabilirsiniz çektireceğiniz yerlere..

Kızlar merhaba ben bugün yeni üye oldum sırf bu konuda tecrübemi yazmak için üye oldum.Yorum yazıp tavsiye eden herkesten Allah razı oldum ben bugün Şişli echomar da hsg çektirdim çok korkarak gittim gitmeden önce ağrı kesici kas gevşeticiler içtim çok panik atak biriyim şükürler olsun hiç korktuğum gibi olmadı.Normal vajinal muayene nasılsa Buda öyleydi ilacın verildiğini hissetmedim bile.Cevat Bey yanımdan ayrılmadı ağlayacak gibi korkuyla girdim beni sakinleştirdi hepsi Güler yüzlüydü hepsinden çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim

cnm ben rizede ozel hastanedecejldim sali sabahleyin cekldim anestezili olarak cektler ck korkmustum basta bayan dojtormdu kendi dojtorm cekti 15 dakika surmus islem yarm saat uyumusum snra bi uyandm esm basmda bekkyidu hic bir agri hissetmedm okadar rahat cekldim ki ve hemende ayaga kalktm hemsire bile sasrdi hemen kalktm die yarm saat icinde uyanp giyindm snra eve gttm ck rahatti anestesili ama bazilarida anestezi olmadan ceklyolar agrilair olmyomus ben aneztezili yaptm hic en ufak bi agri bile hissetmedim ck kisa bi islemmis ve sonclarda guzeldi allaha sukur hic biside ckmadi
Canım rizede nerede çekildin, şar hastanesinde mi?

Back