Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nerede hsg çekilmeliyim?
- Konu Sahibi p0ly__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2015
- 189
- 294
- 33
Valla ben bugün çekildim rahim filmi benden önceki hasta anestezili oldu ben gerek bulmadığım için anestezisiz olmayı tercih ettim iyikide öyle olmuş beş sakija sürdü işlemim şimdi herkes anlatınca acaba doktor çekmedimi diyorum çünkü ben bişe anlamadım hiç sızım olmadı diyemem aynı adet gibiydi ben Antalya vitalede çekildim ama sakın korkma. Benim işlemim bitince çıktım hala benden önce uyuttukları hastayı uyandırmaya çalışıyorlar iyikide anestezii yaptırmadım iyiki. Sperm testide yaptırdık ikiside gayet güzel çıktı. İnşallah Rabbim her yaptıranın iyi sonuçlar almasınj nasip eder
- 22 Haziran 2017
- 64
- 32
- 88
Şişli echomar Cevat beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende çok korkarak gittim ayılıp bayılırım diye düşünüyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Sıvıyı verdiğini bile anlamıyorsunuz. Cevat bey bana bitti dediğinde inanamadim gerçekten. Fiyatı da 550 tl. Ağrısız acısız olsun diyorsanız Cevat beyden başka doktor tanımam.Bende varım bugün adet oldum bekliyorum çekilecek sonra da bende karar veremedim hem yeri hem anestezi olup olmama konusunda şişli ekhomar çok iyi diyor lar da bilemedim
- 1 Kasım 2012
- 1.728
- 2.627
- 83
Çektirdim canım Bende şükür birşey anlamadım bayan vardı ama ona çektirdim yorumlama cevat bey yaptı herşey yolunda şükür dediler ama ikinci adet geldi henüz neticemiz yok malesef kısmet vesselam hakkımızda hayırlısıŞişli echomar Cevat beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende çok korkarak gittim ayılıp bayılırım diye düşünüyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Sıvıyı verdiğini bile anlamıyorsunuz. Cevat bey bana bitti dediğinde inanamadim gerçekten. Fiyatı da 550 tl. Ağrısız acısız olsun diyorsanız Cevat beyden başka doktor tanımam.
- 22 Haziran 2017
- 64
- 32
- 88
Hiç olmazsa sonuç iyi çıkmış buna bile şükretmelisin canım. Benim sol tüp kapalı ve sıvı birikmesi var. Kadin dogum doktoru Laparoskopi sart dedi ama ben fazlasiyla korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah bizleri de en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah..Çektirdim canım Bende şükür birşey anlamadım bayan vardı ama ona çektirdim yorumlama cevat bey yaptı herşey yolunda şükür dediler ama ikinci adet geldi henüz neticemiz yok malesef kısmet vesselam hakkımızda hayırlısı
- 1 Kasım 2012
- 1.728
- 2.627
- 83
Allah razi olsun canım. Rabbim şifa versin. Bir arkadaş vardı burada ona da sanırım laparoskopi demişti doktor ama sebebini hatırlamıyorum bu ay hamile kaldı Rabbim hayr etsin İnşallah gönlümüze göre olur Babies16 canım yanlış mi hatırlıyorum senin hamilelik öncesiniHiç olmazsa sonuç iyi çıkmış buna bile şükretmelisin canım. Benim sol tüp kapalı ve sıvı birikmesi var. Kadin dogum doktoru Laparoskopi sart dedi ama ben fazlasiyla korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah bizleri de en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah..
- 22 Haziran 2017
- 64
- 32
- 88
Böyle okudukça umudum artıyor. Belki olmayacağını bile bile umut ediyorum ama insanın elinde olan bsy değil. Sonucu ögrendigim de çok fazla üzüldüm ama yapabilecek bsy de yok laparoskopi yaptırmaya da çok korkuyorum. Diğer arkadaş bilgi verirse biraz iyi olur sizlerin deneyimleri bizlere umut oluyor.Allah razi olsun canım. Rabbim şifa versin. Bir arkadaş vardı burada ona da sanırım laparoskopi demişti doktor ama sebebini hatırlamıyorum bu ay hamile kaldı Rabbim hayr etsin İnşallah gönlümüze göre olur Babies16 canım yanlış mi hatırlıyorum senin hamilelik öncesini
- 1 Kasım 2012
- 1.728
- 2.627
- 83
Rabbim dermansız dertle imtihan etmesin canım. İnşallah hayr olur. Arkadaş görünce dönecektir eminim istersen seni diğer topike ekleyeyim orada yaz umarım sesine ses gelecektirBöyle okudukça umudum artıyor. Belki olmayacağını bile bile umut ediyorum ama insanın elinde olan bsy değil. Sonucu ögrendigim de çok fazla üzüldüm ama yapabilecek bsy de yok laparoskopi yaptırmaya da çok korkuyorum. Diğer arkadaş bilgi verirse biraz iyi olur sizlerin deneyimleri bizlere umut oluyor.
- 22 Haziran 2017
- 64
- 32
- 88
Cok tesekkur ederim canik Eklersen çok sevirimRabbim dermansız dertle imtihan etmesin canım. İnşallah hayr olur. Arkadaş görünce dönecektir eminim istersen seni diğer topike ekleyeyim orada yaz umarım sesine ses gelecektir
- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
Selam, ben de biraz önce Acıbadem Altunizade hastanesinde çekildim hsg filmi, öncesinde çok araştırmıştım nasıl olduğuna dair ve ağrıyacak mı acıyacak mı şeklinde kuruntularım ve stresim vardı, ama sonra düşünüp herşey bebek için dedim ve bir cesaret gittim. Anestezi istemedim, bence anestezi gerektirmeyen bir işlem, çok basit vajinal muayene gibi, filmi çeken doktor ve hemşiresi aşırı ilgiliydiler ve beni son derece güleryüz ve samimiyetleri ile rahatlattılar. İşlem esnasında sürekli bilgilendirme yaptı ve ekrandan bende gördüm. Hsg filmi çektirmesi gereken herkese Acıbadem Altunizade hastanesini tavsiye ediyorum. Filiz hoca ve hemşiresi Esra hemşire çok ilgili. İşlem sonrasında Filiz hoca ile aramızda ''İşlem sonrası hamile kalan çok kişi oluyor, umarım vesile oluruz. Eğer hamile kalır ve çocuğunuz olursa, mutlaka benim ziyaretime getirin de bir poposunu sıktırarak sevelim, annesini böyle uğraştırdığı için'' şeklinde samimi ve hoş sohbet bir konuşma geçti aramızda :) .İnşallah herkesin gönlüne göre versin Allah'ım tüm isteyenlerin bir an önce olsun bebekleri.
- 20 Temmuz 2017
- 3
- 0
- 6
- 33
kızlar ben 1 sene once echomarda cekıldım 500 tl verdım ama gram acı duymadım muayene gıbıydı kanama falan da olmadı kalktım normal evıme geldım . sımdı tekrar cekılmem gerek zeynep kamılde cekılecem benımde korkularım var ,özele gıdemıycem tekrar maddıyat zorluyor .zeynep kamılde cekılen var mı
- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 34
bende zeynep kamilde tedavi gormek icin cektircem sperm testini ordami yaptirdinkızlar ben 1 sene once echomarda cekıldım 500 tl verdım ama gram acı duymadım muayene gıbıydı kanama falan da olmadı kalktım normal evıme geldım . sımdı tekrar cekılmem gerek zeynep kamılde cekılecem benımde korkularım var ,özele gıdemıycem tekrar maddıyat zorluyor .zeynep kamılde cekılen var mı
- 23 Kasım 2015
- 140
- 42
- 98
- 37
- 21 Ağustos 2013
- 23
- 14
- 38
Kızlar hsg(rahim filmi ) çekilmem gerekiyor bu konuda tecrübeli arkadaşlar istanbul Avrupa yakasında nerelerde çektirdiniz önerebileceginiz bir yer var mı sonuçlarıniz nasildı ? Anestezilimi anestezisizmi?
Benim doktorum Şişli Echomarı önerdi en iyisi burası dedi ve size yakın ki biz Anadolu yakasındayız oraya gideceğim ben de. Sanırım Cevahir Avmye yakın bir yerlerde.
- 21 Ağustos 2013
- 23
- 14
- 38
kızlar ben 1 sene once echomarda cekıldım 500 tl verdım ama gram acı duymadım muayene gıbıydı kanama falan da olmadı kalktım normal evıme geldım . sımdı tekrar cekılmem gerek zeynep kamılde cekılecem benımde korkularım var ,özele gıdemıycem tekrar maddıyat zorluyor .zeynep kamılde cekılen var mı
Bana da doktorum şiddetle echomarı tavsiye etti oraya gideceğim. Zeynep kamile giden arkadaşım var ona sordum anlatmak dahi istemedi anılarım kötü dedi. Sağlık konusu hassas iyi düşünün
- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 34
ben zeynep kamilde tedavi gorcem ama testleri baya var bitmiuo bitse baslicam giden varmi infertiliteyeBana da doktorum şiddetle echomarı tavsiye etti oraya gideceğim. Zeynep kamile giden arkadaşım var ona sordum anlatmak dahi istemedi anılarım kötü dedi. Sağlık konusu hassas iyi düşünün
- 21 Ağustos 2013
- 23
- 14
- 38
ben zeynep kamilde tedavi gorcem ama testleri baya var bitmiuo bitse baslicam giden varmi infertiliteye
Arkadaşım da o sebeple gitti ama işte dediğim gibi:/ şimdi diyor ki böyle önemli bi konuda buna para vermeyecektim de ne için verecektim. Yani pişman şimdi özelde tedavi görüyor. Testtir, MRdır, muayenedir onları tabi ki devlette yaptırın ama hsg öyle değil bence hastaneden hastaneye bile uygulama değişiyor, özel hastanede bile.
- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 103
- 34