Şişli echomar Cevat beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende çok korkarak gittim ayılıp bayılırım diye düşünüyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Sıvıyı verdiğini bile anlamıyorsunuz. Cevat bey bana bitti dediğinde inanamadim gerçekten. Fiyatı da 550 tl. Ağrısız acısız olsun diyorsanız Cevat beyden başka doktor tanımam.Bende varım bugün adet oldum bekliyorum çekilecek sonra da bende karar veremedim hem yeri hem anestezi olup olmama konusunda şişli ekhomar çok iyi diyor lar da bilemedim
Çektirdim canım Bende şükür birşey anlamadım bayan vardı ama ona çektirdim yorumlama cevat bey yaptı herşey yolunda şükür dediler ama ikinci adet geldi henüz neticemiz yok malesef kısmet vesselam hakkımızda hayırlısıŞişli echomar Cevat beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende çok korkarak gittim ayılıp bayılırım diye düşünüyordum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Sıvıyı verdiğini bile anlamıyorsunuz. Cevat bey bana bitti dediğinde inanamadim gerçekten. Fiyatı da 550 tl. Ağrısız acısız olsun diyorsanız Cevat beyden başka doktor tanımam.
Hiç olmazsa sonuç iyi çıkmış buna bile şükretmelisin canım. Benim sol tüp kapalı ve sıvı birikmesi var. Kadin dogum doktoru Laparoskopi sart dedi ama ben fazlasiyla korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah bizleri de en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah..Çektirdim canım Bende şükür birşey anlamadım bayan vardı ama ona çektirdim yorumlama cevat bey yaptı herşey yolunda şükür dediler ama ikinci adet geldi henüz neticemiz yok malesef kısmet vesselam hakkımızda hayırlısı
Allah razi olsun canım. Rabbim şifa versin. Bir arkadaş vardı burada ona da sanırım laparoskopi demişti doktor ama sebebini hatırlamıyorum bu ay hamile kaldı Rabbim hayr etsin İnşallah gönlümüze göre olurHiç olmazsa sonuç iyi çıkmış buna bile şükretmelisin canım. Benim sol tüp kapalı ve sıvı birikmesi var. Kadin dogum doktoru Laparoskopi sart dedi ama ben fazlasiyla korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah bizleri de en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah..
Böyle okudukça umudum artıyor. Belki olmayacağını bile bile umut ediyorum ama insanın elinde olan bsy değil. Sonucu ögrendigim de çok fazla üzüldüm ama yapabilecek bsy de yok laparoskopi yaptırmaya da çok korkuyorum. Diğer arkadaş bilgi verirse biraz iyi olur sizlerin deneyimleri bizlere umut oluyor.Allah razi olsun canım. Rabbim şifa versin. Bir arkadaş vardı burada ona da sanırım laparoskopi demişti doktor ama sebebini hatırlamıyorum bu ay hamile kaldı Rabbim hayr etsin İnşallah gönlümüze göre olurBabies16 canım yanlış mi hatırlıyorum senin hamilelik öncesini
Rabbim dermansız dertle imtihan etmesin canım. İnşallah hayr olur. Arkadaş görünce dönecektir eminim istersen seni diğer topike ekleyeyim orada yaz umarım sesine ses gelecektirBöyle okudukça umudum artıyor. Belki olmayacağını bile bile umut ediyorum ama insanın elinde olan bsy değil. Sonucu ögrendigim de çok fazla üzüldüm ama yapabilecek bsy de yok laparoskopi yaptırmaya da çok korkuyorum. Diğer arkadaş bilgi verirse biraz iyi olur sizlerin deneyimleri bizlere umut oluyor.
Cok tesekkur ederim canik Eklersen çok sevirimRabbim dermansız dertle imtihan etmesin canım. İnşallah hayr olur. Arkadaş görünce dönecektir eminim istersen seni diğer topike ekleyeyim orada yaz umarım sesine ses gelecektir
bende zeynep kamilde tedavi gormek icin cektircem sperm testini ordami yaptirdinkızlar ben 1 sene once echomarda cekıldım 500 tl verdım ama gram acı duymadım muayene gıbıydı kanama falan da olmadı kalktım normal evıme geldım . sımdı tekrar cekılmem gerek zeynep kamılde cekılecem benımde korkularım var ,özele gıdemıycem tekrar maddıyat zorluyor .zeynep kamılde cekılen var mı
Kızlar hsg(rahim filmi ) çekilmem gerekiyor bu konuda tecrübeli arkadaşlar istanbul Avrupa yakasında nerelerde çektirdiniz önerebileceginiz bir yer var mı sonuçlarıniz nasildı ? Anestezilimi anestezisizmi?
kızlar ben 1 sene once echomarda cekıldım 500 tl verdım ama gram acı duymadım muayene gıbıydı kanama falan da olmadı kalktım normal evıme geldım . sımdı tekrar cekılmem gerek zeynep kamılde cekılecem benımde korkularım var ,özele gıdemıycem tekrar maddıyat zorluyor .zeynep kamılde cekılen var mı
ben zeynep kamilde tedavi gorcem ama testleri baya var bitmiuo bitse baslicam giden varmi infertiliteyeBana da doktorum şiddetle echomarı tavsiye etti oraya gideceğim. Zeynep kamile giden arkadaşım var ona sordum anlatmak dahi istemedi anılarım kötü dedi. Sağlık konusu hassas iyi düşünün
ben zeynep kamilde tedavi gorcem ama testleri baya var bitmiuo bitse baslicam giden varmi infertiliteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?