- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hsg(rahim filmi ) çekilmem gerekiyor bu konuda tecrübeli arkadaşlar istanbul Avrupa yakasında nerelerde çektirdiniz önerebileceginiz bir yer var mı sonuçlarıniz nasildı ? Anestezilimi anestezisizmi?
Bende kararsızım anestezilimi yaptırsam diye düşünüyorum bazı çeken yerler ağrısız diyor ama bilemiyorum cevap verdiğin için teşekkür ederim K Kucuk prensesim
Başka çektiren varsa Allah rızası için cvp versin bakıp geçmesin lütfen
Bende kararsızım anestezilimi yaptırsam diye düşünüyorum bazı çeken yerler ağrısız diyor ama bilemiyorum cevap verdiğin için teşekkür ederim K Kucuk prensesim
Başka çektiren varsa Allah rızası için cvp versin bakıp geçmesin lütfen
Hummey canım iyiyim sn nasılsınPoly cim nasılsın. Ben çektirmiştim canım imkanın varsa anestezili yaptır. Ben hayatımda bu kadar çok acı hissetmedim çok kötü bişey korkutmak degil niyetim ama çok acıyor bilgin olsun.
Hummey canım iyiyim sn nasılsın
Anestezili çektircem büyük ihtimalle
Evet bende echomar duydum 550 TL fiyat olarak ç kollu rontgenmiş son teknoloji olduğu için ağrısız dediler. Bide ultra emar'a sordum bakirkoydeymiş anestezisiz 400 anestezili 500 lira dediler . Echomar'dan çoğu kişi memnun kalmış ağrı çekmemiş bi aklımda orda yaptır boşuna anestezi alma diyor ne zor kadın olmak kızlar offfBende varım bugün adet oldum bekliyorum çekilecek sonra da bende karar veremedim hem yeri hem anestezi olup olmama konusunda şişli ekhomar çok iyi diyor lar da bilemedim
Anladım kuzum sen nerede cekilmistinKesinlikle bide kanama oluyo biraz hazırlıklı git.
Aynen canım çok zor. Bende çok kararsız kaldım Hayırlısı bakalım öyle ya da böyle olacak da nasıl olur bilmemEvet bende echomar duydum 550 TL fiyat olarak ç kollu rontgenmiş son teknoloji olduğu için ağrısız dediler. Bide ultra emar'a sordum bakirkoydeymiş anestezisiz 400 anestezili 500 lira dediler . Echomar'dan çoğu kişi memnun kalmış ağrı çekmemiş bi aklımda orda yaptır boşuna anestezi alma diyor ne zor kadın olmak kızlar offf
Anladım kuzum sen nerede cekilmistin
Kaç dk sürüyor cnm bide acıyı tarif edebilirmisinBen fakülte hastanesinde çekindim canım ya baya pldu geçen sene orucun ilk gününe dek gelmişti orda anestezi yapmadılar ama ben böyle bir acı görmedim
Kaç dk sürüyor cnm bide acıyı tarif edebilirmisin