- 30 Ekim 2007
- 552
- 26
- 42
-
- Konu Sahibi Karxixnca Kxixz
ya ben anlamadım..değerlerin katlanıyorsa neden düşük dediki doktor..bide adetinin kaçıncı günü 939 çıktı...ümitsizliğe düşmek için çok erken...:))
kızlar benim dondurulmuş emrio transferim oldu test günü pozitif sonuç aldım sonra testi tekrarladım 3 e katlamış bu gün en son adet tarihine göre bebegim bes haftalık beta hcg sonucum 939 çıktı her iki dr umda düşük dedi sizde benim durumumda olan oldumu ya yükselmeyi bırakırsa ya kaybedersem bebegimi kalbim sıkışıyor ne olur böyle şeyler yaşayanlar varsa benimle paylaşsın ellerim hala titriyor sonucu görünce az daha bayılacaktım
canım boşuna üzme kendini benim 111. gün 51 çıktı ve bir türlü tam yükselmeler olmadı.ama senin gibi 900 lü değerlere 20. günde ancak ulaştım yani transfer sonrası 20. gün... çok kötü günler geçirdim o zamanlar ama şimdi allah ın izniyle 7. ayı bitirdi oğluşum... Hep olumlu düşün lütfen.......
kızlar benim dondurulmuş emrio transferim oldu test günü pozitif sonuç aldım sonra testi tekrarladım 3 e katlamış bu gün en son adet tarihine göre bebegim bes haftalık beta hcg sonucum 939 çıktı her iki dr umda düşük dedi sizde benim durumumda olan oldumu ya yükselmeyi bırakırsa ya kaybedersem bebegimi kalbim sıkışıyor ne olur böyle şeyler yaşayanlar varsa benimle paylaşsın ellerim hala titriyor sonucu görünce az daha bayılacaktım