nerdeyse bayılacaktım......

degerlerimde hcg 1000 biraz geçmiş fakat kızlar merak ettiğim tüp bebekte dış gebelik olabilirmi ist dr um azaz artıyor dış gebelik olabilir dedi burdaki dr um tüp bebekte dış gebelik olurmu diyor ben soruyorum keseyi tam nerde gördünüz velhasıl kafam hala karışık ve bu stresle migrenim geldi gece boyunca perişandım

canım inşallah dış gebelik değildir ve sağlıklı bir hamişlik geçirip bebişini kucağına alırsın. tüp bebekte dış gebelik oluyormuş ama normal hamileliklere göre oranı çok çok düşük. benim burdaki dr.um bu oran çok az çünkü normalde embriyo yukardan gelirken tüp bebekte aşağıdan geliyor diye açıklamıştı. tüp bebekte embriyonun yerleştirilen yerine bağlıymış dış gebelik olup olmaması. Allah yardımcın olsun, kendini bu kadar sıkma.

kızlar yarın başka bir dr daha gidiyorum ve dış gebelik mi yoksa gelişmeyen bir gebelikmi oldugu belli olunca tedaviyi sonlandırıyoruzbu gün burdaki dr güvenemedim beta hcg yi yineledim sonuc 955 iyiki de yaprımışım yüreğim yangın yeri gibi ist buraya gelecegim gün transferin 4. günü havaalanında karşımda oturan kızın ayagında bir problem farkettim yavrucak ne kadar hayat dolu 5 yaşında bir kız derken 1 yaşlarındaki sevimli kara bir kız önüme geldi baktım gözünde hafif br görme sorunu var allah büyüksün dedim bana saglıklı bir evlat nasip et sen neyi bana uygun görürsen ben onada razıyım rabbim senden gelen herşeye razıyım dedim sonra bileti işletmek için gişeye gittim arkamda tekerlikli sandalyede bir kız spastik özürlü eliyle uçacagım diyor rabbim deniyormusun bu gün beni dedim aklıma neler geldi bir bilseniz ne olursa olsun içimdeki gidip aldırmak ondan ayrılmak istemiyorum

kızlar bu gün başka bir dr gittim kesinlikle dış gebelik degil bebek rahimde fakat neden beta hcg yükselmiyor dedim dr a belki gelişirken durdu ne bileyim bu gün gene kan verdim sonuç yüksekse umut devam ama yok iyice düşüşe geçtiyse bebegimi kaybediyorum bu gün adet agrılaı gibi agrılarım vardı belkide bebegim tutnuyordur bu gün bana test günü adet agrıları çekmiştim sonuç pozitifti belki buda böyle olur bu günkü kesem 4,5 mm 5 hafta 5 gün oldu hiç hamile kalmadım ki tam bilmiyorum acaba diğer hamilelerin kesesi ne kadar dr labaratuvara pek gvenmedi belki sonucum yüksek az gösteriyor belkide kesem küçük sonuç dogru ne bileyim allah büyük sabah kürtaj olacam diye gittim masaya yattım az daha aglayacaktım ne zor muş hayat ailelerimize söylemedik iyi haber alınca 2 ay geçince haber verecektik kısmet hepinize teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız sagolun

Son düzenleme:
çok şükür sonucu aldım :eek:klava: :eek:klava: çok kızgınım çok beni böyle günlerdir dışgebelikti düşüktü süründüren degerlerimin bir türlü yükselmemesine sebeb labaratuvarmış burda devlet hastanesi 1000 üzeri tam deger vermiyor diye özel labaratuvara gittim sonuç hep düşük kese gelişiyor meger adamların kitlerinin zamanı geçmiş
biraz bebegim yavaş gelişyor ama gelişiyor çok şükür nasıl kızdım adamlara siz siz olun bir kaç yerde deneyin testi

ohhhh hadi bakalım hayırlısı :lepi::lepi::lepi: bundan sonra karamsarlığı bırakıp bebeişin ve kendin için daha olumlu düşünmelisin, Allah yardımcın olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok şükür sonucu aldım :eek:klava: :eek:klava: çok kızgınım çok beni böyle günlerdir dışgebelikti düşüktü süründüren degerlerimin bir türlü yükselmemesine sebeb labaratuvarmış burda devlet hastanesi 1000 üzeri tam deger vermiyor diye özel labaratuvara gittim sonuç hep düşük kese gelişiyor meger adamların kitlerinin zamanı geçmiş
biraz bebegim yavaş gelişyor ama gelişiyor çok şükür nasıl kızdım adamlara siz siz olun bir kaç yerde deneyin testi

canımmmmmmmmmm nasıl sevindim bilemezsin.ben sana demiştim bebeğin seninle diye.bak onca stresi boşu boşuna yaşadın.o labaratuvara gidip başlarına yıkmak geldi içimden.
sanada kızdım:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: sen kimsesiz değilsin lütfen o ifadeni değiştir.önce ailen sonrada bizler varız yanında.kendine iyi bak tabiiiii bebişede

ohhhh hadi bakalım hayırlısı :lepi::lepi::lepi: bundan sonra karamsarlığı bırakıp bebeişin ve kendin için daha olumlu düşünmelisin, Allah yardımcın olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım senin arkandan geliyorum inşallah çok sagol beni zor günlerimde yalnız bırakmadın moral verdin evet inşallah işler yolunda gider de tadımız kaçmaz

canımmmmmmmmmm nasıl sevindim bilemezsin.ben sana demiştim bebeğin seninle diye.bak onca stresi boşu boşuna yaşadın.o labaratuvara gidip başlarına yıkmak geldi içimden.
sanada kızdım:eek:klava::eek:klava::eek:klava::eek:klava: sen kimsesiz değilsin lütfen o ifadeni değiştir.önce ailen sonrada bizler varız yanında.kendine iyi bak tabiiiii bebişede

inşallah senin haberinde bizi sevindirir :1hug: çayçay hamile :teytey: ama test yapmayı yine unutmuşbenneyaptımki inşallah olurda kutlarız sen herhalde tedaviye biraz ara verdin kafanı toparlayınca başlarsın inşallah

X