Zaten yapmicam olabildiğince dışında kalıcam olayin ama yinede o kadına yemek hazırlamak dahi içimden gelmiyo gibi. Normal nasil davranabilem onu bilmiyorumBence siz belli etmeyin esiniz halledicem demis zaten ki bir bildigi vardir.
Esinizden habersiz de bisey yapmayin bu konu hakkinda.
Biraz görmemezlikten gelin yemegi kendinize yapiyrmus gibi yapin. Eger sana bisey diyecek olursa yorgunum dersiniz olur biterZaten yapmicam olabildiğince dışında kalıcam olayin ama yinede o kadına yemek hazırlamak dahi içimden gelmiyo gibi. Normal nasil davranabilem onu bilmiyorum
Haklısınız. Kusura bakmayin ama özetlersek eger kv bizden izinsiz takılarımızı aliyo ve eşimin kazancıyla biriktirdiği parayı bize başkasından almış gibi borç veriyo. Bizdende tekrar iki gün içinde o parayı odememizi istiyo. Biz paranın onun olduğunu biliyoruz ama o bildiğimizi bilmiyo. Bugunde bende kalcak nasil davransam diye sordum insallah açıklayabilmisimdirHiç bişe anlamadım ben ...
Paragraf olsaydı iyiydi ...
Valla cok mantıklı bi yorumBen olsam bileziklerimi vermem bende y ye borç verdim derim. Kimmiş o x ben doğrudan borcu ona ödeyeceğim derim .
Bende istemiyorum bileziklerimi vermek ki onu cok farkli amaç icin birikim olarak kullanmayı düşünüyorduk ama eşimde sabahtan beri nasil ödesem diye düşünüp duruyo böyle oluncada vicdan yapıyorum sanirimsiz karışmayın eşiniz girsin devreye
sakın bilezik felan bozdurmayın.
Söylesin eşinde bi zahmet . Bu kadar pısırık Olmasın . Kendi Parasını borç vermiş gibi yapmışlar nasıl anne baba bu ?Valla cok mantıklı bi yorumX kp in arkadaşı olarak söylendi yani eşim tanimiyo o hayali kişiyi bu yuzden oyle bisey söyler mi eşim bilmiyorum
ama bu durumda ödemenizi gerektirecek bir durum yok ki.Bende istemiyorum bileziklerimi vermek ki onu cok farkli amaç icin birikim olarak kullanmayı düşünüyorduk ama eşimde sabahtan beri nasil ödesem diye düşünüp duruyo böyle oluncada vicdan yapıyorum sanirim
HaklısınızSiz karışmadan eşiniz konuşacak annesiyle... hatta 3 nüz oturun siz de kenarda izleyin ... eşiniz gerekeni yapmalı
ama ortada ödenecek birşey yok ki?Bende istemiyorum bileziklerimi vermek ki onu cok farkli amaç icin birikim olarak kullanmayı düşünüyorduk ama eşimde sabahtan beri nasil ödesem diye düşünüp duruyo böyle oluncada vicdan yapıyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?