• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden başlasam nasıl anlatsam

Eşim oyle desede ben biriktirdim benim param o zaman bana verin der muhtemelen
Derse desin. Evlat değil miyim o kadar da hatrım olsun desin eşiniz sonuçta eşinin parası o çalışmış getirmiş. Ama yok illa bozdurup vericez diyorsa eşin altında başka bir şey ara kendine olan borcu için neden bileziklerini bozduruyorsun?

"Biz X ile görüştük geldi parasını istedi. Dün borcun tamamını X'e ödeyerek hallettik annecim, allah ondan razı olsun ne iyi adammış." deyin. En mantıklısı bu

Bilezikleri neden veriyorsun ki şu durumda borç filan Yok zaten . Sen normal dur bilezik verme eşin halletsin

Sakın bileziklerinizi bozdurmayın. Eşinize söyleyin biz x e ödedik de bakalım ne cevap verecek. Ayrıca kayinpederiniz oğluna o para senindi demedi mi? Vefat mı etti kp? Yaşıyorsa inkar mı edecek?

Sakın bileziklerinizi bozdurmayın. Eşinize söyleyin biz x e ödedik de bakalım ne cevap verecek. Ayrıca kayinpederiniz oğluna o para senindi demedi mi? Vefat mı etti kp? Yaşıyorsa inkar mı edecek?
Yasiyo ama inkar eder muhtemelen . Bi anlık ölüm korkusuyla insafa gelip itiraf etmiş simdi kv korkusuyla itiraf eder mi bilmiyorum :kızgın:

"Biz X ile görüştük geldi parasını istedi. Dün borcun tamamını X'e ödeyerek hallettik annecim, allah ondan razı olsun ne iyi adammış." deyin. En mantıklısı bu
X ı biz tanımıyoruz ki yani kp arkadaşı olarak söyleniyor bize. Bu yüzden iletişime gecemeyiz. Kv cok guzel senaryo yazmış. Yani eğer x e ödedik desek bize yalancı der kıyamet koparır:KK70:

Derse desin. Evlat değil miyim o kadar da hatrım olsun desin eşiniz sonuçta eşinin parası o çalışmış getirmiş. Ama yok illa bozdurup vericez diyorsa eşin altında başka bir şey ara kendine olan borcu için neden bileziklerini bozduruyorsun?
Eşim bana bozduralım demedi ben bi an vicdan yaptim versem mi diye düşündüm yani o konusunu açmadı. Çünkü o da biliyo onları araba icin biriktirdigimizi. Bu yuzden istemedi. Onlar evlat kavramıni onemsemez ki dusunun tek bi tarak yardim etmediler etmesinler tabi ama surekli bizden alip kizlarina verme pesindeler. Bu yuzden eşim oyle bisey dese kv sana verdiğim sütler emekler haram olsun diye ağlayıp sizlanmaya başlar :KK70:

Back