• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden başlasam nasıl anlatsam

Yyooo bu yanlis olur. Esiniz annesine söylesin bidligini ve ne amacla bunu yaptiklarini sorsun. Eger kv hala direnirse oglun yok bundan sonra desin ve mesafeyi koysun esin bak nasil tepki vericek. Acik acik konusulsun baska caresi yok
konu sahibinin eşi bence bunu yapmayacak.

Yani olaya bende gireyim degil mi o yapamiyosa ben yapmalıyım biseyler sanirim
ben olsam girerim . eşimde bana vay gurur vs muhabbetleri yapamaz çünkü ben dominat bir karakterim ve her zaman ağırlıgım olur gerektiğinde sonuna kadar koyarım ağırlıgımı.

Yyooo bu yanlis olur. Esiniz annesine söylesin bidligini ve ne amacla bunu yaptiklarini sorsun. Eger kv hala direnirse oglun yok bundan sonra desin ve mesafeyi koysun esin bak nasil tepki vericek. Acik acik konusulsun baska caresi yok
Benim kv direnir fazlasıyla ve ne yapar ne eder kendini haklı çıkarır

konu sahibinin eşi bence bunu yapmayacak.
Bana da öyle geliyor. Ozaman konu sahibi ipleri eline alicak. Yada kendilerini böyle sömürtmeye devam edecekler. Dünyada nasil anne baba var ya cok sükür benimkilere.
ben olsam girerim . eşimde bana vay gurur vs muhabbetleri yapamaz çünkü ben dominat bir karakterim ve her zaman ağırlıgım olur gerektiğinde sonuna kadar koyarım ağırlıgımı.
Bende girerim ve esimin tikandigi yerde ben devreye girerim

Ay valla ne güzel bende aslında dominantım ama ailesiyle arasına girmesem mi diye düşünüyordum da siz haklısınız eşim kıvırıyo ben müdahale etmeliyim.

Evet öyle bir tipe benziyor anlatmalarinizdan. Allah kolaylik versin.
Bu konudan sonra gitmem kv'ye kendi ogluna böyke bisey yapan elin kizina neler yapmaz..

Bana da öyle geliyor. Ozaman konu sahibi ipleri eline alicak. Yada kendilerini böyle sömürtmeye devam edecekler. Dünyada nasil anne baba var ya cok sükür benimkilere.

Bende girerim ve esimin tikandigi yerde ben devreye girerim
Haklısınız kesinlikle iş bana düştü. Inceldigi yerden koparmalıyım.

Ay valla ne güzel bende aslında dominantım ama ailesiyle arasına girmesem mi diye düşünüyordum da siz haklısınız eşim kıvırıyo ben müdahale etmeliyim.
et canm lütfen pasif olma daha fazla artık. sen böyle pasif olursan cidden cok ezilir ve yıpranırsın.
sen onun eşisin artık ailesi de olsa devreye girmen gerekiyorsa gireceksin.

Evet öyle bir tipe benziyor anlatmalarinizdan. Allah kolaylik versin.
Bu konudan sonra gitmem kv'ye kendi ogluna böyke bisey yapan elin kizina neler yapmaz..
Girmicem zaten bende bu olaydan sonra mecburi durumlar dışında karşılaşmak dahi istemem

Bencede sen karışma yarın eşin ailesiyle barışır arada sen kötü gelin olursun.Karışma ama olurunada bırakma öyle şey mi olur ya eşin konuşsun tepkisini göstersin para falanda vermeyin yazık emeklerinize :(

et canm lütfen pasif olma daha fazla artık. sen böyle pasif olursan cidden cok ezilir ve yıpranırsın.
sen onun eşisin artık ailesi de olsa devreye girmen gerekiyorsa gireceksin.
Haklısınız. Yoksa bu gün bunları yapan yarin beterini de yapmaya cesaret eder. Önünü kesmezsek.

Kayınpederinizi suçlar ,hasta yatağında saçmalamış ilaçların etkisiyle der,x denen kişiye de arattırır.böyle bir oyun yaptıysa zaten kılıfınıda hazırlamıştır ama kayınpederiniz sanırm başından beri kayınvalidenizin baskıyla kabul etmiş adam hastalanınca da vicdana gelmiş itiraf etmiş.

Bencede sen karışma yarın eşin ailesiyle barışır arada sen kötü gelin olursun.Karışma ama olurunada bırakma öyle şey mi olur ya eşin konuşsun tepkisini göstersin para falanda vermeyin yazık emeklerinize :KK43:
Işte önce beklicem bugun eşimin tavrına bakıcam ona gore içine giricem yada girmicem. Insallah o gerekeni yaparda bana gerek kalmaz

Kayınpederinizi suçlar ,hasta yatağında saçmalamış ilaçların etkisiyle der,x denen kişiye de arattırır.böyle bir oyun yaptıysa zaten kılıfınıda hazırlamıştır ama kayınpederiniz sanırm başından beri kayınvalidenizin baskıyla kabul etmiş adam hastalanınca da vicdana gelmiş itiraf etmiş.
Evet aynen öyle. Kv kp hep bastiriyo hep kendisi ne derse onu yaptırıyo kayinpedere

Zaten borçlu olduğunuz biri yok.
Aman siz karışmayın.

Eşiniz usulüne uygun halleder.

Açık açık konuşun eşinizle birlikte. Bilmemezlikten gelinirse iyice abartırlar. Çok sinirim bozuluyo bu gibi durumlara. Ve aman ara bozulmasın diye ağzını açamıyo ya insan o en kötüsü. Bazı erkek tarafına bi haller oluyo nedense kız evlendirirken başka erkek evlendirirken başka. Düğünü kendilerine yapıyolar sanki. Sonra borç içinde bırakıyolar yeni evlileri.

Açık açık konuşun eşinizle birlikte. Bilmemezlikten gelinirse iyice abartırlar. Çok sinirim bozuluyo bu gibi durumlara. Ve aman ara bozulmasın diye ağzını açamıyo ya insan o en kötüsü. Bazı erkek tarafına bi haller oluyo nedense kız evlendirirken başka erkek evlendirirken başka. Düğünü kendilerine yapıyolar sanki. Sonra borç içinde bırakıyolar yeni evlileri.
Valla bizim durumu özetlediniz. Tüm borçlar bize kaldı kendileri hic bisey yapmadılar. Tamam yapmak zorunda değiller ama en azindan bizi daha zor durumlara sokmasalar yine yeter. Her şeyi bizden alip görümcelerime yapiyo veriyo. Yanlış anlamayın evlatları yapsın versin ama bizden alıp alıp degil . Sonuçta benim eşimde onun çocuğu

Back