• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden başlasam nasıl anlatsam

Hem kendi paranız olduğunu söylüyorsunuz,hem de bileşikleri vermekten bahsediyorsunuz..
Neden böyle bir saçmalık??
Sorunuza gelince,tavır almayın,eşinize bırakın sonra gereken tavrı alası ile koyarsinir..

ama bu durumda ödemenizi gerektirecek bir durum yok ki.
eşiniz herşeyi bildiğini ve ödeme yapmasına gerek olmadığını söyleyecek
Benim kv inkar eder hepsini takıyı bize hepsini borçlara verdik zaten azdı dediler. Yani o parada taki oldugundan esim supheleniyo ama kesin bi kanit yok ortada bu yuzden inkar edecekler. Ve benim kv cok guzel rol yapar üste çıkar. Diğerinide ben biriktirdim benim paramı verin o zaman der yine alır.

Hem kendi paranız olduğunu söylüyorsunuz,hem de bileşikleri vermekten bahsediyorsunuz..
Sorunuza gelince,tavır almayın,eşinize bırakın sonra gereken tavrı alası ile koyarsinir..
bencede ama eşi de sanki pasif birisi gibi geldi bana
hatta öylesine pasif ki kızcağız daha hala vicdan yapıyor
ben olsam şimdiye taş üstünde taş koymazdım :110:

Bizim paramız degil. Yani şöyleki kv eşime başkasından para alıp vermiş gibi yaptı ama kendi birikimiymis. Ve esimin verdigi paralari biriktirmis. Bunu sadece eşime kp soylemis. Eşimde bizim takılarda o paradadır kesin bana vermediler cunku diyo.

Benim kv inkar eder hepsini takıyı bize hepsini borçlara verdik zaten azdı dediler. Yani o parada taki oldugundan esim supheleniyo ama kesin bi kanit yok ortada bu yuzden inkar edecekler. Ve benim kv cok guzel rol yapar üste çıkar. Diğerinide ben biriktirdim benim paramı verin o zaman der yine alır.
anladım ama bunu size anlatan baba değil mi?
yanlış mı anladım?
babam herşeyi anlattı.borç da yok para da yok diyecek.kayınvalideniz kendi kocasıyla çözsün artık geri kalan kısmı.
hiç vicdan falan yapmayın.
para,altın asla ve asla hayatımda önemli olmadı.ama yalana asla tahammülüm yok.
neyin oyunu bu böyle.insan evladına böyle yalan söyler mi?
çok ayıp şeyler bunlar

Bende istemiyorum bileziklerimi vermek ki onu cok farkli amaç icin birikim olarak kullanmayı düşünüyorduk ama eşimde sabahtan beri nasil ödesem diye düşünüp duruyo böyle oluncada vicdan yapıyorum sanirim
Eşin kayınvalideye ,x in tlfn ver anne ben bir arayayım biraz zaman versin şu sıralar ödeyecek gücüm yok diyeceğim desin bakalım ne tepki verecek.x in haberi var mı acaba kendi adının kullanıldığı bu oyundan.

bencede ama eşi de sanki pasif birisi gibi geldi bana
hatta öylesine pasif ki kızcağız daha hala vicdan yapıyor
ben olsam şimdiye taş üstünde taş koymazdım :110:
Aslında eşim pek pasif degil cunku ailesinin yüzü ne atabilmek icin o parayı istiyo yani bu para mevzusundan sonra ortada aile kalmicak sanirim. Ama fazla gururlu iste belkide pasif :KK34:

Ee kayinbabaniz var karisinin yaninda söylesin tekrar. Neden korkuyorsunuz ki sonucts esinin parasi. Hem buladar parayi ne yapicaklarmis ki

Eşin kayınvalideye ,x in tlfn ver anne ben bir arayayım biraz zaman versin şu sıralar ödeyecek gücüm yok diyeceğim desin bakalım ne tepki verecek.x in haberi var mı acaba kendi adının kullanıldığı bu oyundan.
Kesin haberi vardır cunku benim kv yas tahtaya basmaz :kızgın:

Aslında eşim pek pasif degil cunku ailesinin yüzü ne atabilmek icin o parayı istiyo yani bu para mevzusundan sonra ortada aile kalmicak sanirim. Ama fazla gururlu iste belkide pasif :KK34:
ben böyle bir mevzuda eşimin gurur yapmasına felan müsade etmezdim konu sahibi.

Ee kayinbabaniz var karisinin yaninda söylesin tekrar. Neden korkuyorsunuz ki sonucts esinin parasi. Hem buladar parayi ne yapicaklarmis ki
Korku değil aslında ama iste eşim fazla gurur yapiyo alsınlar paralarını bilmem ne yapsinlar benden de uzak dursunlar diyo

Korku değil aslında ama iste eşim fazla gurur yapiyo alsınlar paralarını bilmem ne yapsinlar benden de uzak dursunlar diyo
hayır böyle demeyecek işte eşin bu kafadan giderse ohoo ... neyse hakkını arayacak ailesi de olsa hakkını arayacak gerekeni söyleyecek bunun gururla ilgisi yok bence
gözü yemiyor kötü olmak istemiyor

hayır böyle demeyecek işte eşin bu kafadan giderse ohoo ... neyse hakkını arayacak ailesi de olsa hakkını arayacak gerekeni söyleyecek bunun gururla ilgisi yok bence
gözü yemiyor kötü olmak istemiyor
Ayyy inanır mısınız bende aynısını dedim ailenle kötü olmaya cesaretin yoksa ona gore davran demistim ama bunun kötü olmakla alakası yok yeterince kötü olcaz yarin zaten diyo

Ayyy inanır mısınız bende aynısını dedim ailenle kötü olmaya cesaretin yoksa ona gore davran demistim ama bunun kötü olmakla alakası yok yeterince kötü olcaz yarin zaten diyo
bence eşin kıvırıyor birşeyleri ..
agırlıgını koymalısın eşin bu kaafadan giderse hem seni hem kendini daha çok ezdirir.

10 bin lira için yaptığı kumpasa bak .siz yüz göz olmayın bu konuda,evinize gelene de surat asmak olmaz ama hakettiğinden fazla güleryüzde göstermeyin ,mesafeli olun.
Evet haklısınız sonuçta misafirliğe gelicek.

Yyooo bu yanlis olur. Esiniz annesine söylesin bidligini ve ne amacla bunu yaptiklarini sorsun. Eger kv hala direnirse oglun yok bundan sonra desin ve mesafeyi koysun esin bak nasil tepki vericek. Acik acik konusulsun baska caresi yok

Back