Neocate Junior Alerji Maması ihtiyacımız var.

Strongmom_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
8.255
6.774
Merhaba
Elinde Neocate Junior Alerji Maması olan var mı? Bebeğimin yaşı geçtiği için raporu bitti ve artık devlet rapor çıkartmıyor ama inek sütü alerjisi devam ediyor. 3 yaşında özel gereksinimli bir kızım var ve biberon dışında beslenemiyor.

Lütfen artık mamayı bırakan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel gereksinimli çocuga nasıl rapor yazılmaz, engelli raporunu çıkarttınız mı? rapor alacak engel oranı kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel gereksinimli çocuga nasıl rapor yazılmaz, engelli raporunu çıkarttınız mı? rapor alacak engel oranı kaç?
Çözger raporumuz var ökgv en yüksek değerde. Ancak süt alerjisi 2 yaşında geçer diyor sgk. Kan testinde çıkarsa veriyormuş, kan testinde çıkmıyor kolonoskopi yapalım son çare dedi gastroenteroloji dru oradan parça alalım eğer çıkarsa belki o zaman verilir rapor bende sırf bu yüzden çocuğuma işkence yapmak istemiyorum. Dr bile dedi ki elinde mama kalan illa vardır öyle araştır çünkü pahalı bir mama

Tamam da ama hadi şimdi buldun mamayı o seni idare etti 1 ay peki bitince napıcaksın. Çocuguna eziyet etmiyceksin kolonoskopi yaptırarak sağlığı sonuçta

Sevgili K Kazen hanımefendi için bildirim gönderebilir miyiz bütün üyelere?Eminim yardımcı olabilicek birileri vardır?

Bizim burada kullanmadigimiz ilaclari eczanelere birakiyoruz. Eczacilar açılmamış ürünleri geri aliyor. Cevredeki eczanelere sorsaniz belki bulunur insallah. Maalesef bende hic kullanmadim

Malesef yok bende de rabbm yardımcısı olsun

Elimde yok maalesef.
Ama arkadaşlarımla paylaşacağım durumu.Olan varsa mutlaka bilgi vereceğim.
Böyle bildirimler hep gelsin.
Bu güzelliğe sahip çıkıp tedavisini üstlendiğiniz için teşekkür ederiz çok geçmiş olsun.. Strongmom_
therealsinner ve K Kazen 'e de teşekkür ediyoruz.

Merhaba maalesef elimde yok kullanmadım hiç ama ikinci el satış sitelerinde çok denk geldim,o şekilde araştırın isterseniz,elinde fazla kalıp satanlar olabiliyor.
Bir bakın isterseniz.
Teşekkür ederim bakıyorum bedava alınan mamaları satıyorlar maalesef ben hep ücretsiz verdim ihtiyacı olanlara kullanmadığımız mamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…