- 12 Ağustos 2013
- 562
- 2.729
- Konu Sahibi Strongmom_
Özür diliyorum konuyu biraz yanlış anlamışım. Ama elimden geleni yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogrudur ama işiniz gorülür,eczane fiyatından uyguna alabilirsiniz belki diye söylemiştim.Teşekkür ederim bakıyorum bedava alınan mamaları satıyorlar maalesef ben hep ücretsiz verdim ihtiyacı olanlara kullanmadığımız mamaları
Evet evet uygun buldukça alıyorum teşekkür ederimDogrudur ama işiniz gorülür,eczane fiyatından uyguna alabilirsiniz belki diye söylemiştim.
kaç yaşa kadar daha devam edecek buna birde bu mamanın hangisini kullanıyor kaç yaş olan ve hangi aromalısınıEvet evet uygun buldukça alıyorum teşekkür ederim
Şuan 3 yaşında bebekken burundan sondayla besledik solunum sıkıntısı vardı kalp ameliyatı öncesi ve sonrası ciğere mama kaçıyordu çünkü. O yüzden oral motor becerileri tam gelişmedi terapi alıyoruz çorba püre alıştırmaya çalışıyorum. Herşeyi yemeye başlayınca mamadan da kurtuluruz İnşaAllah Sabahları yumurtasına neocate katıyorum biberon mamalarınahep neocate katıyorum muz blanderla çekip vitaminsiz kalmaması için. Biz hep çilek aromalı kullandık ama vanilyalıda olabilir.kaç yaşa kadar daha devam edecek buna birde bu mamanın hangisini kullanıyor kaç yaş olan ve hangi aromalısını
Allah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede bulursunuzMerhaba
Elinde Neocate Junior Alerji Maması olan var mı? Bebeğimin yaşı geçtiği için raporu bitti ve artık devlet rapor çıkartmıyor ama inek sütü alerjisi devam ediyor. 3 yaşında özel gereksinimli bir kızım var ve biberon dışında beslenemiyor.
Lütfen artık mamayı bırakan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler mi?
çok geçmiş olsun. biz kullandık ama 1 kere kullanabildik.3 aylıktı sanırım o dönem ama mümkün değil kızım içmeyi kabul etmedi. hala alerjisi var ama ek gıda sürecinde olduğumuz için kiloyu mamasız almaya çalışıyoruz.Merhaba
Elinde Neocate Junior Alerji Maması olan var mı? Bebeğimin yaşı geçtiği için raporu bitti ve artık devlet rapor çıkartmıyor ama inek sütü alerjisi devam ediyor. 3 yaşında özel gereksinimli bir kızım var ve biberon dışında beslenemiyor.
Malesef.Merhaba
Bizde yeni yeni çorbalara başladık keşke ek gıda yiyebilse doyurucu olarak katı gıda yiyemiyor sütsüz kaşık maması neocate katıp veriyorum biberonlaçok geçmiş olsun. biz kullandık ama 1 kere kullanabildik.3 aylıktı sanırım o dönem ama mümkün değil kızım içmeyi kabul etmedi. hala alerjisi var ama ek gıda sürecinde olduğumuz için kiloyu mamasız almaya çalışıyoruz.
benim Facebook hesabım yok ama orda bu tarz ürünlerle ilgili ebeveyn grupları varmış. ve orada bu ürünlerin satışı veya dağıtımı yine ebeveynler tarafından yapılıyormuş. artık kullanmayan veya ihtiyacı olmayanlar tarafından.
umarım bir an önce çözüme kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.
Merhaba benim bebeğimin de alerjisi var.Biz randevu almaya çalıştığımız süreçte çok sıkıntı yaşamıştık. Bi türlü gidemeyince kuzenimden istedik eczanede var mı diye sorduk O da getirmişti sağolsun ihtiyacı olmayanlar getirip bırakıyorlarmış.Benim bebişim içmedi.Dr.umuzda bebelac pepti junior çıkardı onu da beğenmedi.Eğer ki ihtiyacınız varsa gönderebilirim tabi ki.☺Çözger raporumuz var ökgv en yüksek değerde. Ancak süt alerjisi 2 yaşında geçer diyor sgk. Kan testinde çıkarsa veriyormuş, kan testinde çıkmıyor kolonoskopi yapalım son çare dedi gastroenteroloji dru oradan parça alalım eğer çıkarsa belki o zaman verilir rapor bende sırf bu yüzden çocuğuma işkence yapmak istemiyorum. Dr bile dedi ki elinde mama kalan illa vardır öyle araştır çünkü pahalı bir mama
Geçmiş olsun sizede. Bizede eczacımız vermişti normal neocatelerden. Sizdeki normal mi yoksa Junior mı? Bebelac pepti junior da tadı kötü evet bnm kızım kötü tadı olan şeyleri seviyo mesela tatlı şeylerden çok tiksiniyorMerhaba benim bebeğimin de alerjisi var.Biz randevu almaya çalıştığımız süreçte çok sıkıntı yaşamıştık. Bi türlü gidemeyince kuzenimden istedik eczanede var mı diye sorduk O da getirmişti sağolsun ihtiyacı olmayanlar getirip bırakıyorlarmış.Benim bebişim içmedi.Dr.umuzda bebelac pepti junior çıkardı onu da beğenmedi.Eğer ki ihtiyacınız varsa gönderebilirim tabi ki.☺
Sağolun tatlı sevmemesi şimdilik iyi birşey aslında.☺ Hemen bakıp yazarım size.Geçmiş olsun sizede. Bizede eczacımız vermişti normal neocatelerden. Sizdeki normal mi yoksa Junior mı? Bebelac pepti junior da tadı kötü evet bnm kızım kötü tadı olan şeyleri seviyo mesela tatlı şeylerden çok tiksiniyor
Evet yazdığım gibi Bebelac Pepti JuniorGeçmiş olsun sizede. Bizede eczacımız vermişti normal neocatelerden. Sizdeki normal mi yoksa Junior mı? Bebelac pepti junior da tadı kötü evet bnm kızım kötü tadı olan şeyleri seviyo mesela tatlı şeylerden çok tiksiniyor
Ben 5. Aydan beridir hipp 5 tahıllı mamasını ıhlamur ile pişirip veriyorumBizde yeni yeni çorbalara başladık keşke ek gıda yiyebilse doyurucu olarak katı gıda yiyemiyor sütsüz kaşık maması neocate katıp veriyorum biberonla
Inek sütü alerjisi oldugu için her mamayı kullanamaz diye düşünüyorumBen 5. Aydan beridir hipp 5 tahıllı mamasını ıhlamur ile pişirip veriyorum
Denemediyseniz belki fikir olur
Onu hiç kullanmadım evet oda alerji için Bi bakalım neocate Junior belki denk gelir çok teşekkür ediyorumEvet yazdığım gibi Bebelac Pepti Junior
Tam tahıllı olduğu için kullanılıyor bende kullanıyorum yeter ki içinde süt olmasınInek sütü alerjisi oldugu için her mamayı kullanamaz diye düşünüyorum
Strongmom_ çilek aromalı seviyor demişsiniz çilekte alerjen bir besin belki dokunabilir çocugunuza
Benim kızım 6 yaşında tamamen geçmedi alerjisi ama maalesef testlerde çıkmıyor