- 9 Haziran 2022
- 15
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Strongmom_
-
Çok geçmiş olsun. Bizde de aynı durum var maalesef 2 yaşından sonra geçmiyor alerji. Biz de golden goat mamalardan kullanmıştık. Keçi sütü anne sütü kalitesine en yakın olduğu için alerjik bebeklere daha iyi oluyor.Merhaba
Elinde Neocate Junior Alerji Maması olan var mı? Bebeğimin yaşı geçtiği için raporu bitti ve artık devlet rapor çıkartmıyor ama inek sütü alerjisi devam ediyor. 3 yaşında özel gereksinimli bir kızım var ve biberon dışında beslenemiyor.
Lütfen artık mamayı bırakan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler mi?
İnstagramda az önce gördüm fatmasenyavus adlı minimalist bir inzfülır varMerhaba
Elinde Neocate Junior Alerji Maması olan var mı? Bebeğimin yaşı geçtiği için raporu bitti ve artık devlet rapor çıkartmıyor ama inek sütü alerjisi devam ediyor. 3 yaşında özel gereksinimli bir kızım var ve biberon dışında beslenemiyor.
Instagramda fatmasenyavus adli minimalist bir hesap var.Az once hikayesinde paylasmis ücretsiz mama gönderebilirim diye elinde varmis dediginiz mamalardan bir takipcisi istedigi icin paylasmisMerhaba
Çok teşekkürler elimde şuan mamamız var buradan Bi kaç arkadaş sağolsun gönderdi ve haftaya doktorla görüşcem raporu çıkarabiliriz İnşaAllah, dün sekreteriyle görüştüm gel Bi daha bakalım dedi o yüzden netleşene kadar elimdeki mamaları bitireyim diyorum ilginiz için çok sağolunRapor olmadan bu mamayı alma imkanı var mı?
Varsa acilen bana mesaj yollayın
Allah şifa versin yavrunuzaÇok teşekkürler elimde şuan mamamız var buradan Bi kaç arkadaş sağolsun gönderdi ve haftaya doktorla görüşcem raporu çıkarabiliriz İnşaAllah, dün sekreteriyle görüştüm gel Bi daha bakalım dedi o yüzden netleşene kadar elimdeki mamaları bitireyim diyorum ilginiz için çok sağolun
İnş bizimde haftaya gidicem Bi sıkıntı çıkmaz çıkarabiliriz çok teşekkür ederimBen yakında junior için rapor çıkaracağım eğer gerekli olursa bana da ulaşabilirsiniz. Geçmiş olsun
Amin çok teşekkürlerAllah şifa versin yavrunuza
Sizlerin de yardımcısı olsun
Merhaba haftaya tekrar rapor için başvuracağız eğer ki rapor çıkarsa İnşaAllah ihtiyacımız kalmayacak mamaya. Çok teşekkür ederim eğer çıkmazsa size dönüş yaparım.Evolvia 20 paket toz mama var alerji maması 400 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?