- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi nehirnil111
Hepsi cokk guzelllll bayildimm
Teşekkür ederim canım begenmene çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi cokk guzelllll bayildimm
ya nekadar da hamaratsınız hepsını okuyamadım henuz ama ozellıkle tatlılarınıza bayıldım tek tek hepsını deniycem:)teşekkur ederim:)
O zaman menü tarzı şeyler sunayım sana canım
Tavada soganlı patates yapabilirsin yanına pirinç pilavı
Patates yemegi yanına makarna
ıspanak yemegi yanına ikiside olur canım
yumurtalı ıspanakta olur
Biber dolma yanına makarna
Tavuk sote olabilir yanına makarna yada pilav
Fırın makarna yapabilirsin zor görünsede basit bir yemek börek gibide kurtarıcı sen salatayla mezeyle kurtarabilirsin
Menemen olabilir ben çok acillerde menemen yada patates kızartması yapıyorum yanına pilavda makarnada oluyor canım
Makarna salatası olabiir güzel bol doyurucu bir menü olur babanlar seviyorsa ben çok severim
saol canım
işten eve gidip yapıorum yoksa bende biberi düşündüm
bişey sorcam kıyma böyle top top oluyorya. ne koyuyorsunuz sağılmaması için
Köftemi yapıcaksın canım birçok köfte tarifim var onlara bir göz at istersen ben ekmek kullanıyorum genelde tutuyor yumurtada aynı şekilde galeta unuda kullanılabiliyor köftesine göre degişiyor canım sen bir bak hangisini istersen sorularını beklerim
öyle köfte deil
geçen yemek etsiz olmasın kıymaları yuvarlak yaptım tavada kızarttım öyle yemege atarım dedim
ama hepsi dağıldı
sonra biraz unlu yaptım oldu.d
EL AÇMASI MİLFÖY BÖREĞİ
6 adet milföy hamuru
1 kase peynir ve taze kaşar karışımı
2 çorba kaşığı kadar un
1 yumurta sarısı ( üzeri için )
Dondurucudan çıkartıp yarı çözdürdüğümüz milföylerimizi unlu tezgahımıza alıp üzerinede bol un serpiştiriyor ve oklava ile açabildiğimiz kadar açıyoruz.İç harcını enlemesine yaydıktan sonrahamuru rulo şeklline getirip kıvırarak gül şekli veriyoruz.
Üzerine yumurta sarısı sürdüğümüz böreklerimizi 180 derece ön ısılı fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 705029 Eki Görüntüle 705030
Anladım canım sulu köfte yemeği tarzında birşey yapmışsın unlaman iyi olmuş o birazda olsa toparlamış içerisine bulgur eklersen o daha sıkı olmasını saglar ben genelde bulgur ve baharatlar ekliyorum una buluyorum bu şekilde kurtarıcımız
Canım menü olarak nasıl birşeyler sunucaksın yanına ona göre düşünelim bunlar oldukça pratik hazırmı aldın diye soruyorlar bana çokta lezzetli poğaçalarda böreklerde güzel ben hiçbirinden vazgeçememkine kadar kolay görünüyo :)
Canım haftasonu pikniğe gitmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşım ve arkadaşlarıyla birlikte. acaba bunu yapsam yanına nasıl olur.
yada önerebileceğin bişeyler var mı çok kararsız kaldım :26:
çok saol canım. ben elden bırakmayayım yemek yapmasını böyle böyle alışırım inş:)
Salata yapabilirsin canım sonra sandvinç poğaçaçıklar olabilir ekmek gibi tüketilebilir onlarda mangalın yanında börekte olur canım milföylerde olabilir Tatlı tarzı şeyler olmaz gibi hiç denemedim mangalın üzerine agır gider sanki aslında uzun zamandır mangalda yapmadımki ne yalan söyliyimPikniğin olmazsa olmazı mangal yanına ne yapıcam onu bilmiyorum işte
böyle pratik şeyler olsun istiyorum
canım benım esım ole kolay kolay tatlı yemez hele evde yapılanları pek begenmez
senın en favorın hangısı acba bı onersende aksam yapıversem:)