- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Aaa evet o dediklerinden gördüm sankim kuzumBen hem tuğra desenli gördüm hemde değişik bir sarmaşık deseni vardı üzerinde
İkizim diyebileceğim bir sen birde Nazarboncuğu (Bronz) var. Onunla da çok benzeriz
Bende bakayım o zaman paşabahçenin reçellik setine. Çok merak ettim nasıl bişey acep hemen hemen bakıyım
Eki Görüntüle 1051019
Bundan mı diyorsun tatlım ?
Çok güzelmiş yahu buAma bir reçellik için biraz pahalı değil mi?
Anem ne çabuk buldun kızİkizim benim :13: Fiyatı ne kadarmış beğendim fiyatından haberim yok çok güzel ama değilmi bayıldım istediğim kapaklı kahvaltılık kapları var onlarda gri onlarla çok uyumlu olur sanki
İnternet benim işim diye boşuna demiyorum
:13:
Minimum gördüğüm fiyat 32 TL di canım. Ama detaylı bakmadım sadece resimi alıp çıktımBaşka bir sitede de 37 TL yazıyordu
Evet kuzum öyle bir kahvaltılık alacaksın harika bir uyum olur
Fiyatı biraz varmış evet neyi beğensem pahalıİşte bu hayalimdeki takım 4 tane küçük bir tane büyük parçası var jumbonun ürünü fiyatı tuzlu olmasa ah hemen alıcam 110 TL
Eki Görüntüle 1051024
Hımm ilk defa gördüm canımEnteresan geldi biraz
Benim kahvaltılık konusunda kafam biras karışıkta :44: Acıcık daha düşünüp ona göre alacağım sanırım
Fiyatıda pahalıymış kısYok yok alma sen bunu Acıcık ucuzlasın öyle al. Bu fiyata kaç tane kahvaltı takımı alırsın :26:
Tipi kötümü geldi kızBenimde karışık almadım böyle takım yapmaya çalışıyorum işte Ucuzlamaz bu hep aynı jumboda bir şey ucuzlamıyor batırdı beni zaten:26: Çıkıyorum şimdi kuzum akşama girersem su bardağını ekleyeceğim
Albenisi yok kuzum.Yani heyecanlanmadım görünce. Kalbim pır pır etmedi
Tamam kuzucanım görüşürüz. Bende yarın bakarım artıkın
Sade düz bir şey işteHafıza aktarma şeysini bulamadım kahve yanı su bardağı başka güne kaldı bulursam ekleyeceğim resmini bir bulamadım
Tamam kuzum bekleris artık
Bu arada Günaydınnnnnnn
Günaydın canım evde annemlerin önceden aldığı bardaklarımı da ekleyeyim babam benzin ofisinden hediye olarak getirmişti o da çeyiz dimi
6 lı paşabahçe kare meşrubat bardaklarım
Renk olarak biraz daha saks mavisi gibi duruyor bende ki
Eki Görüntüle 1050251
6 kişilik çay bardağı,6 kişilik çay tabağı ve 1 şekerliğimiz
Eki Görüntüle 1050535 Eki Görüntüle 1050536
Bardakların, şekerliğin mikemmel
Güle güle, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah
şekerliğin desenisinden bendede vara101 e gelmişti bardaklarıyla beraber almıştım. şekerlik için çook küçük, bende reçel koymayı düşünüyorum hem kapaklı, çok kullanışlı olur zannımca
Bizde de öyledir kuzum annem artık bitti tabak çanaktan hediye ne gelse bana ayırıyo çeyiz diye
Biz evimizi yeni aldık 1,5 sene olacak Allahın izniyle. Eve gelen tüm hediyeler özellikle mutfak eşyaları şuan benim çeyiz kolilerimde
E sizde de öyleymiş baksana
Rabbim huzurlu oturmayı nasip etsin kuzumBize pek hediye gelmiyor bu aralar Bardakları kaptım ama anannemde daha doğduğumda 6 tencere almış 1 çift kişilik bornoz almış düşün çok eski modeli ama alıcam yanıma tabi tencereyide alırım sonra anneme veririm çelik set o kadar tencereyi napıcam ben 2 tanesini alırım sürekli kullanacağım makarna çorba tenceresi falan yaparım 2 tanesi anneme geri iade Çok fenayım ya
Allah razı olsun canımmm aminnn
Bende bazı eşyalarımı öyle yapacağım gibiAnnemde yok verme diyor bana ama düğünden sonra hooppp geri iade anneme
Şimdi götürmesem kırılır anannem kıyamam heveslenmiş almış modasında değilim ama insan kendi seçsin kendi alsın istiyor işte ben öyle yapmayacağım çoçuğuma kendi alsın herşeyinigeri vericem kaçarı yok alacaklar
6 lı su-meşrubat bardaklarımız
Modelin altı daha düz ama şekil böyle babam sağolsun hediye geldi
Eki Görüntüle 1051824
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?