• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nehir can-canan kaşık seti

zipircik

sağlıkla,hayırla gel bebeğim ☺️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
618
461
323
arkadaşlar nehir can ve canan dondurma kahve kaşığı seti buldum nette 12li kaşık seti kargosuyla falan 27-29 tl ye falan geliyor sizce nasıllar? almalımıyım? çay kaşığı yazıyor bi kaç yerde ama çay kaşığı kadar küçük mü bilen var mı? yada bi çay kaşığına 30 tl vermeye değer mi? dışarda daha uyguna bulabilirmiyim?

bahsettiğim set bu

$1365955250687.webp

Benimde çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde ama sonra gereksiz mi olur , çok mu küçüktür diye düşünerek vazgeçmiştim , ama çok tatlı duruyor

internetten alacaktım ama madem 15-16ya bulunuyor neden fazla para vereym dmi :))

Ben de daha bugün baktım. Birim fiyatı çay kaşığı için 1.95, nescafe için 2,5tl demişler(rize)
Kaşıkların yarısının düz kalp yarısının ters kalp olması beni rahatsız etti. Sivri uç aşağı bakarken daha hoş. Ötekisi bir garip durdu sanki:44:

Ben de daha bugün baktım. Birim fiyatı çay kaşığı için 1.95, nescafe için 2,5tl demişler(rize)
Kaşıkların yarısının düz kalp yarısının ters kalp olması beni rahatsız etti. Sivri uç aşağı bakarken daha hoş. Ötekisi bir garip durdu sanki:44:

yok canım ya tatlı duruyorlar garip değil pek :21:

cnm ben aldım bundan daha önceden 14 liraya bulabilirsin arkadaşların dediği gibi eğer istanbuldaysan büyüklüğü de çay kaşığı normal çay kaşığı boyutunda tatlı kaşığı da aynı tatlı kaşıkları boyutunda çok hoş duruyorlar :)

geçen hafta aldım ama 15 liraya aldım ben biyerde 21 lira demişti sonra başka bi mağazadan 15 e aldım . Aldım almasına ama o kadar sinirlendim ki eve gelince salaklar artık neden yaptılar bilmiyorum benimkilerin hepsi sivri uç aşağı bakan şeklinde 12si de :14: götürüp kafalarında parçalıcaksın kaç kez söyledim :50: geri götürüp değişsem mi yoksa hepsi aynı mı kalsa bilemedim ama götürecem:5:

Back
X