• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor :(

"savurgan da değilim evin ihtiyaçlarını alıyorum kendisi biriktirme taraftarı şu zamana kadar eve bişey almadı başımıza bi iş gelir, lazım olur diye biriktiriyor, lazım olduğunda da çıkarıp vermiyor. tüp bebek yaptırdık ödü koptu parası gidicek diye"

"ailesi de böyle. görümcem, kv asla eşlerine para göstermezler. görümcem ne alırsa kv üstüne yapar. hatta biz tarla alırken de yine kv üzerine yapmak istediler şimdi de üç kuruş maaşıma göz dikti"

"ben gittim daha önce. psikolog şok oldu eşiniz destek almalı muhakkak evliliğe hazır bir birey değil yetişkin ergen dedi. ama gitmiyor"

kocası ve ailesi böyle biri 🤷‍♀️ Kendi yazmıştı bunları

Keşke böyle insanlar çocuk sahibi olmasa :(
Hele tüp bebekte yaptığı para konusu yani istisnasız boşanma sebebi.

Tüp bebegı neden kv biliyor. Söylemeyin hıcbırsey ona. Ne şirret bir kadın
görümcem hamile kaldı. bizi de birkaç kişi hastanede görmüş. sürekli sorup bizi üzmesinler diye söyledik. zaten annem biliyor kendisi geç öğrendi diye uzun bir süre trip attı

görümcem hamile kaldı. bizi de birkaç kişi hastanede görmüş. sürekli sorup bizi üzmesinler diye söyledik. zaten annem biliyor kendisi geç öğrendi diye uzun bir süre trip attı
Siz bunlara rağmen niye kendinizi oturup bir düşünmüyorsunuz ? Yazıyorsunuz devamı geliyor , sıralıyorsunuz. Aklı başında olan bir insan bu insana susup kalır mı ,hazır çocukta yok herşeyi düşünün . Ve bu hayat birilerinin birilerine eziyeti ile dar edilecek bir süreyle kısıtlı olamamalı ! Sonrası cefakar kadın öldü.

düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor :KK43:
Bu adamdan çocuk sahibi olmak için motivasyonunuz nedir ?

"savurgan da değilim evin ihtiyaçlarını alıyorum kendisi biriktirme taraftarı şu zamana kadar eve bişey almadı başımıza bi iş gelir, lazım olur diye biriktiriyor, lazım olduğunda da çıkarıp vermiyor. tüp bebek yaptırdık ödü koptu parası gidicek diye"

"ailesi de böyle. görümcem, kv asla eşlerine para göstermezler. görümcem ne alırsa kv üstüne yapar. hatta biz tarla alırken de yine kv üzerine yapmak istediler şimdi de üç kuruş maaşıma göz dikti"

"ben gittim daha önce. psikolog şok oldu eşiniz destek almalı muhakkak evliliğe hazır bir birey değil yetişkin ergen dedi. ama gitmiyor"

kocası ve ailesi böyle biri 🤷‍♀️ Kendi yazmıştı bunları

Ailede genetik ruh hastalığı var galiba😶
Konu sahibesi çocuk sahibi olursa çocuğu da hasta manyak olacak net şekilde bu adamdan çocuk için ısrar niye anlamıyorum

tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Çok üzüldüm ama inşallah bundan sonra kendiliğinden olur.

İlk sorununuz eşiniz. Eşiniz böyle bir tutum sergileyerek hiç iyi yapmamış. Ha devamlı yatın hiçbir iş yapmayın demiyor zaten doktorlar ama başa kakmak nedir 🤦‍♀️

Ve yaşantınızı bilemem ama tedavi olduğunuzu ailelere söylemeseydiniz keşke. Çok bilirlerse sonuç hüsran oluyor ne yazıkki.

düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor :(

??
Ne parası yahu miktirsin ruh hastaları
Boşan kaç ablacım bunlar insan değil. Toplumda böyle ruh hastaları da var şaşkınım😶

düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor :KK43:

Ve siz israrla bu adami baba yapmaya calisiyorsunuz. Esinizin durumu ortada, siz belli ki esinizin durumunu kabullenmissiniz.

Kayinvalideyi ne diye arayip bilgi veriyorsunuz onu anlamadim.

Sorun bendeymis, ailem bana para yardimi yapacakmis. Bu zihniyetle gecirdiginiz zamana uzulun sadece.

Bu adamdan çocuk sahibi olmak için motivasyonunuz nedir ?

ne olursa olsun anne olmalıyım kafası sanıyorum..
yani bi adam buldum ve hormonlarıma hakim olamıyorum. çocuğu yapayım sonrasına bakarız..
belki de evlilik kurtulur..
yani bence evlenmeden önce 2 sene çocuk yapmadan önce 1 sene kk'da konu okuma kanunu getirilmeli.. belki kadınlarımız kendine değer vermeyi ve hangi ortamlarda çocuk yapılır mevzusunu böylece öğrenir..

Herkese de herşeyi anlatmayın yaa lütfen eşiniz ne diye dio uygun bir dille söyle olmadıysa olmadı bu sizin derdiniz kimsenin değil kendinize üzülün sevinin kendinize yaşayın bu hayatı kime neyi nasıl anlatıcam derdine düşmeyin lütfen

kv ye negatif sonucu açıklama gereği neden duydunuz? Bu sizin özel durumunuz. Negatif bir sonuç olduğunda zaten yaşanan üzüntü büyük. Eşinizin de sorun sende ailen maddi destek olmalı lafı da çok incitici. Eşiniz böyle söylerse ailesi herşeyi söyleme hakkını kendinde bulur. Evliliğinizi gözden geçirin, tüp bebek konularını da kimse ile, özellikle eş ailesi ile konuşmayın derim.

ne olursa olsun anne olmalıyım kafası sanıyorum..
yani bi adam buldum ve hormonlarıma hakim olamıyorum. çocuğu yapayım sonrasına bakarız..
belki de evlilik kurtulur..
yani bence evlenmeden önce 2 sene çocuk yapmadan önce 1 sene kk'da konu okuma kanunu getirilmeli.. belki kadınlarımız kendine değer vermeyi ve hangi ortamlarda çocuk yapılır mevzusunu böylece öğrenir..
Bizim insanımız okuduğunu anlamada çok başarılı değil işe yarar mı emin değilim. 🙄

Ben eşinizin böyle kötü biri oldugunu bilmiyordum. Eş ile sorun varsa çocugu erteleyin derim.Ki Allah vermıyorsa sebebı var bnce

düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
Sorun sizde diye, ailen para yardımı yapacak diyen bir eş.. Tabi buna Tdk,da eş denilirse. Bu eşten çocuk yapmayın hanımefendi kendinize iyilik yaparsınız.

tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Ayy böyle insanlara haber vermeyin açıklama yapmayın. Oğlu söyleseydi sanki annesi çok üzülecekde uygun dille söyle demiş. Zaten stresli bi süreç bu. Çok geçmiş olsun bu arada. Hayırlısıyla Allah kucağınıza versin.

Back