nefretim ve kırgınlığım geçmiyo...

Kızlar ben çıkıyorum;

Allah aşkına yazdıklarımı alıntılamayın. Takıntılı insanım görünce bir şeyler yazasım geliyor ...

Kızlar ben çıkıyorum;

Allah aşkına yazdıklarımı alıntılamayın. Takıntılı insanım görünce bir şeyler yazasım geliyor ...
allaha çok şükür gıt yolun acık olsun...
bazısında insan kışkırtma hastalık gerçekten zorla adamı zora koşarlar bışi ararlar ki huzursuz etsınler hayat felsefelerı boyle...
takılma sen konu sahıbı boşver bakıs acısı onun kınamamak lazım bırgun basına gelır yasarsa ancak sen aklına gelırsın emınım yorma kendını anlatmaya...

Son düzenleme:
Ben bildiğimi yapıyorum, bilemediğim konularda konu sahibimizin izini sürdüğü konularımı açarak buradaki hanımlara danışıyorum.

Konu sahibi danışmış ne yapayım diye...

işte doğru düzgün okumadığın belli ben ne yapayım da demedim danışmadım da sadece paylaştım yaşadıklarımı

kendisi huzursuz belliki takılmıyorum gülüyorum sadece bekara hanım boşamak kolay derler :)

ben sizi çok iyi anlıyorum bende kızımı doğum yaptığımda kv kalmak için koşa koşa geldi amakv kendine bakamıyoki oşağı acamaz
gelinimiz vardı yakınımda genç onun daha iyi bakacağını söyledim eşime
annen bakamaz biliyosun dedim oda kabul etti
bende sezeryanla doğum yaptım sonradan atlatılması cok zor oluyor
sağolsun eşim bana çok destek oldu hakkını yiyemem
çiçeklermi dersiniz orkidesi ayrı sahtesi ayrı üç tane çiçekle çıktım doğumdan çıktığımdada gelinimizden gül göndermiş gözlerimi bi actım xxxxxxx dedi sana bunu gönderdi
bu daha ilk dedi
telden görüntülü aradı ben konuşamadım ama beni görmek istedi
40 gün bana sadece eşim baktı banyo vshepsini yaptırdı temizledi
Allh razı olsun böyle zor zamnlarda yapılan iyilikler unutulmuyor

gerçekten eşinizden Allah razı olsun, Rabbim bu ilgisini ve şefkatini hiç eksik etmesin, mutluluğunuz sonsuz olsun İnşallah :)

amin canım dilerim senin eşinde senin farkına varır nerden bakarsan bak artık kendi annesinedeğilde sana ilgisini cevirmesi gerek
amakimse mükemmel değil herkesin başka başka sorunları var
bebeğinle san sağlıklı günler diliyorum

hay maşallah herkese anlatma inan kı
benım esımde dogum anına kadar hep yanımdaydı sancıları boynunda cektım allah bın kere razı olsun kı son raddeye kadar bı dedıgımı ıkı etmedı ama dogurdugum anda hersey gecmıste kaldı sankı bır kısı bu kadar degısemez aklıma geldıkce bıle yuregım sızlıyo ınan kı hamılelık ve oncesı saltanat devrıymıs dogumdan sonrasıda ezıyet donemı bende aradan 1 hafta gectı cıcegı oyle gordum ama kıymetı olmuyo destek olcagına her defasında azarladı benı unutulmuyo ıste unutulmuyo ne yapsam kalbımde yara 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı esımın bırden bana gosterdıgının tam zıttı bı adam olacagını ....bu ısın ıcınde bısı var cozemıyorum 2 yıldır

Sizin ailenizden kimse gelmedi mi anneniz, babanız. Eğer kimse gelmediyse ve kaynanız bir ay önceden gelip ne olursa olsun yalnız bırakmadıysa bende ona teşekkür etmelisiniz. Az buçuk yardımı olmuştur elbet ama bazı şeyler lohusalıkta daha çok göze batıyor torununu neden almıyor eline mesela al anne birazda sen tut sev dediğinde ne cevap veriyordu. Yani kendi ailenizle ilgili de ilgilendiklerine dair bir cümle duymadım kaynananızda onun ailesi gelmiyor kendi kızlarına bakmıyor ben neden geleyim diyebilirdi. Size hakareti filan olmamış anladığım kadarıyla da ama yardım bekler tabi insan eşinizle aranız onun yüzünden bozulmamış eşiniz zaten hediye bile almamış. Ayrıca hastaneye götürmediyse ısrar etseydi kaynananız mecbur götürecekti. Neyse ayrı şehirlerdeymişsiniz görüşmezsiniz fazla ama kendi aileniz neden ilgilenmedi oraya takıldım ben torunlar olmuş sonuçta anneniz çok mu hastaydı gelemeyecek kadar.

ay canım ya ne olduda değişti insna bir anda nasıl değişir
eşim elindne geldiği kadar baba eş olmak istiyor ama ondan bu kadar oluyor
ne görmüşki kendi kendini yetiştirmiş anca bu kadar olmuş artık kabul ediyorum
eşim çok destek oldu hamileleğim boyuncada çok zor gecmişti
elleri ile yıkadı beni kalkamadım yatakdan işte insnaın aklına bunlarda gelince kıyamıyo
bizdemaddi sıkıntılar olunca eşim uzak duruyor konuşmak istemiyor
ama bende fazla abartıyorum bazen farkındayım ama ne yapayım böyleyim bende
sabırrrr sabırrrr

bebeğini güle güle büyütmeni dilerim. umarım bundan sonraki günleriniz güzel olur.
sitenin "bir derdim var" bölümüne giriyoruz, derdimizi sıkıntımızı yazıyoruz, biri çıkıp aa senin de yaşadığın birşey mi diyor, ben de yaşadım bu durumu. ne yaşadığını insan kendi bilir, bazı insan kaldırır-bazısı kaldıramaz.

sen ne anneni bulabilmişsin, ne eşin destek olmuş, kayınvalide de destek olmamış aynı zamanda eşini de sana karşı doldurmuş.
insana insan gerek, ailesinden birilerinin desteğini bekliyor insan... yük olmak değil bu, bizim kültürümüzde komşumuz hastalansa yemek yapıp götürmek yok mu? neden kv.+kardeş+anne+eş desteği beklemek millete yük olmak olsun ki?
o bahsedilen cefakar-vefakar halalar da yaşlandıkça içine gömülüp depresyon eşliğinde tükeniyor.

zor günlerin geçti arkadaşım, bebeğinin keyfini çıkarmaya bak, allah isteyen hepimize nasip etsin anne olmayı.

Son düzenleme:

Bir ara şeyda83 ün kaynanası mısınız diye geçti içimden?
Kaynana Doğum yapmış bakıma ihtiyaç duyan bir kadına trip atacak yine gönlünü gelin mi alacak, neden ?
O surat asan kocanıza yorum bile yapmak gelmedi içimden.

ahh işte ne oldugunu bır bılebılsem seytan ısı aklıma gelıyor ya yınede kımsenın gunahına gırmek ıstemıyorum
evlendıgımız gunden berı benım herseyıme oyle destek olan bır kısıydıkı eglencelı romantık kıbar anlayıslı comert ev ıslerını bır kadından ıyı yapan yemek yıne soylemeyım oktay usta halt eder yanında yemınle herseyıme destek oldu hayatı hep bırlıkte paylastık gezdık tozduk eglendık hamıle kaldım uctu havalara ne hedıyeler neler neler ayakkabılarıma kadar baglar banyomu yaptırır ıncınmıyım dıye pamuk ıplıgıne sarıp sarmalardı ama ne oldugunu ınan kı bılmıyorum cocugum dunyaya geldı anlasıylı adam gıttı asabı hırcın herseye bagırıp kukreyen kufur eden uzerıme yuruyen ne bılım asla evde yardımcı olmayan sagı solu kırıp doken bı adam oldu anlam veremıyorum ben aynı duruyorum huyum suyum degısmedı ama ona ne olduysa bılemıyorum :26: bu benı kahır edıyo ve sımdılerde eskılere donme cabasında bakalım rabbım dogruyu buldursun ınsallah

o kadarcık sorun olur be guselım kımse kusursuz degıl ama bu kadar degısımı normal karsılamam mumkun degıl

çoçuk doğunca bocalamışda olabilir bazı erkeklerde oluyorya bu sendrom kesin vardır bi nedeni
eşin mükemmel dencek kadar iyiymiş ne oldu acaba
üzerine gitmemek kendi haline bırakmak
temkinli olmak gerek sanırım tedbiri elden bırakmamak gerek

kendi aileme kırgın olduğumu da belirttim ben kayınvalidemin gelmesinde değilki sorun o işleri benim yapmamı istedi bebeğe kendi bakıcakmış bunu istemiş bunuda ifade etti böyle olmadığı içinde boş sebeplerden eşime şikayet ediyodu..

ben sonuçta ameliyat oldum yatıp kalkmak bile ızdıraptı ne işi yapabilirdimki hanım benden beklemiş,
ayrıca bi kere bebeği kucağına verdim almadı omuz silkti zorla al al diye yalvarıcak halim yoktu, beni huzursuz edeceğine anlayış göstermeliydi kendide 5 doğum yapmış ve kızkardeşleri kalmış yanında yardımcı olmak için iş yapmamasıda sorun değil şikayet etmeseydi düşün bebeği kucağına veriyorum almıyo eşimede bebeği bana vermiyo diye beni şikayet ediyo sizce bu çokmu iyi niyetli bi davranış eşim nie vermiyosun dediğinde şok olmuştum çünkü verdiğim halde almadı kucağına

teşekkür ederim çok şükürki rabbim verdi evlat isteyen herkese de nasip etsin ben 2 sene bekledim istedim tedavi oldum olmadı ara vermiştim tedaviye ki kendiliğinden oldu Allah herkese versin..

Allah kolaylık versin canım sen dik dur bebişini sağlıcakla büyüt inşallah
Allahım sana sağlık versin de bebişini de seni de muhtaç etmesin başkalarına.
zor dönem geçirmişsin herkes anlayacak değil ya herkes kendi çektiğini bilir boşver..

herkes anlamak zorunda değil haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…