nefretim ve kırgınlığım geçmiyo...

Saygı duyuyorum. Herkesin düşüncesi farklı tabii...

Bir insanın böyle bir şeyi takdir etmesi mümkün olabilir mi?

Demek istediğim şuydu ,insanlar çok daha ağır şeyler yaşamalarına rağmen devam ediyorlar. Hayat böyle.

Neyse. KK' hanımları beni ısrarla anlamamaya çalışıyorlar. Canınız sağolsun ...

yoruma bıle gerek yok arkadaslar yasamayana ses uzaktan hos gelır anlayamazlar allah kımseye yasatmasın tabı anne olmak kolay degıl elbet ama ınsanlardada azıcık merhamet duygusu olmayınca yapacak bısı yok uzmeyın sıkmayın canınızı hıcbısı unutulmuyor ama yapacak bısı yok mutlu olmaya cabalamak zorundayız...
herkes bu dunyada yerını bılse yapmasını gerekenı bılse zaten sorun cıkmaz savaslar olmazdı ama malesef ıste bole bır dunyadayız...

alıntıya ihtiyacım yok teşekkür ederim, sen öyle yapıyorsun herhalde..

Aman geri durma...

Bunu da alıntıla, bu bir izzeti nefis meselesi. Ya son sözü söyleyen ben olursam?

Neyse bu onuru sana bırakıyorum. Beni bozma şerefine nail oldun. Bana müsade, sana rast gelsin ...

Nereden biliyorsunuz halanizin halen devam ettigi? O günler halanizda travma yaratmadigini? Nerden biliyorsunuz halanizin içten kv'desinden nefret etmedigini?

Ayrica baska insanlar daha agir seyler yasamis ise bu demek degildirki konu sahibin problemi önemli degildir diye. O zaman hiç birimizin problemi önemli degildir, nede olsa daha beterini yasamis olan insanlar var.

Yani ben anlamadi, sonuç olarak ne diyorsunuz? "Konu sahibi kapa çeneni,hayat bu olabilir"mi?

Bu cümleyi yada mealinde herhangi bir cümleyi yazdığım bir mesaj var mı? :44:

sanırım öyle demek istiyo,

davulun sesi uzaktan hoş şimdi ona muhtemelen çocuğu yokki ısrarla anlamak istemiyo, anlamasada olur ama nie benim konuma bu kadar çok tepki gösterdi anlamış değilim..

Bu cümleyi yada mealinde herhangi bir cümleyi yazdığım bir mesaj var mı? :44:

Iyi oku derim..

kesinlikle haklısın ilk doğumun herkesin yanında destek olması gerekiyodu sölediklerind de düşündüklerinde de çok haklısın eşinde yanlış yapmış

Evet çok bozuldum hani konularımı okudun ya bak yazıyor orada obesisifim, kompleksliyim
...

sadece 2 konunu okudum seninde sıkıntıların var kendince ailen para almış ödememiş filan.. ee benimkide bana sıkıntı nie zoruna gittiki senin.. ayrıca hastasın anladık.
konularınada bana bu kadar tepki gösterdiğin için baktım bunun hiçmi sıkıntısı yok dört dörtlükmü acaba die..

Bozuldukça bozuluyorum ...

Bu yazdıkların o kadar gizli şeyler diki nette paylaştım . Ne olur ailemin paramızı aldığını kimseciklere söyleme ...

Okudum...

Yanlış birşey mi yazmışım? Konu sahibinden çok daha ağır olaylar yaşayan insanlar yok mu?

var tabi biz yokmu diyoruz, öyle diye ben buraya bunları yazamazmıyım ne var bunda ? Allah onlarında yardımcısı olsun herkese ne sıkıntısı varsa sabır versin.. ayrıca ben halime her zaman şükreden biriyim sadece bunaldım paylaşmak istedim..

Ben bunları buraya yazamazsın dedim mi ?

Son düzenleme:
Bozuldukça bozuluyorum ...

Bu yazdıkların o kadar gizli şeyler diki nette paylaştım . Ne olur ailemin paramızı aldığını kimseciklere söyleme ...

bak neresinden anlıyosun yazdıklarımı sadece okuduğum konularını belirtmek için yazdım ailen ve parayı.. çok zekisinya !! ben anlamadım nette paylaştığını gizli sandımda açık ettim çok pardon

boyle durumlarda halımıze şukur etmemelıymışiz arkadasım sükür bu durumu dahada tetiklermıs elhamdullıllah ıyıyım allah daha kotu durumdakılerın yar ve yardımcısı olsun demek daha dogru olurmus

sen canını sıkma guselım kuzuna bak ınan bana su hayatta evlattan daha kıymetlı hıcbısı olmamalı
şimdiki aklım olsa hiçbişi yapmazdım cocugumun dogumunda kımseyı takmazdım sabaha kadar gaz sancısı ceken cocugu sabah 9 gıbı uyudugunda yatar dınlenırdım koca gun uyumayıp kıymet bılmeyen ınsan musfettelerı ıcın bosuna yorulup uzulup hızmetler edıp aglayıp sutlerımın gıtmesıne musade etmezdm evladıma oldu bana oldu olan sonuc altından tac yapmadılar benı kıymette bılmedıler allah verırde ıkıncı cocugu nasıp ederse bana kımseyı duymıycam gormıycem kendıme ve kuzuma bakacam cahıllık ıste acemılık ılk cocuklar nedense bunları yasıyo bız annelerde acemılıgımıze denk gelıyo

Son düzenleme:

Neresinden anlamalıyım ?

Zeki olduğumu söylerler teşekkür ederim ...

Canım, bence kırılman, darılman çok normal. Doğum ve sonrası zor bir süreç; bizim kültürümüzün önemli bir parçasıdır doğum yapan anneyi ve bebeği 40 gün yalnız bırakmamak; bunu beklemeniz doğal. Üstelik sezaryan bayağı ciddi bir operasyon. Sadece bebek değil sizin de bakıma ihtiyacınız var.

Lakin bu yaşadıklarınıza takılıp kalmayın inşallah. Bol dua edin, bundan sonrası için kalbiniz feraha çıksın. Sonuçta geçmişte kalan, atlattığınız bir süreç değil mi? Geriye dönüp aynı şeyleri düşündükçe, sinir olur, en çok siz yıpranırsınız yine. Pozitif olmaya çalışın: Çok şükür ben ve bebeğim sağlıklı diyin. Tüm ailesi peşinde pervane olup, bebeği sağlıklı olmayanlar da var.

Bebişinizle, eşinizle güzel, mutlu günler diliyorum. Dermansız dert vermesin Yaradan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…