Nefret yüklü bir ruh hali

'' Bak yine yazıyorum oku beni, duy beni, gör beni sallamasyondu o konu diyorum ama kime diyorum '' gibi geldi bana da konu.

bir de not yazayım; arkasında duramayacağınız hiçbir özelinizi buraya sallama da olsa yazmayın. Sonra saçma sapan kimi, neyi suçlasam diye tutuşuyorsunuz.

Yaz dızısı senaryosu galıba?Ama yıne de senaryo geregı bıle olsa agaclara ısım kazımayın kro gıbı.

Bir yalan dolan konu daha. Buna benzer bir film ben de izlemiştim. Çok tanıdık geldi konu. Senarist denemeliğini buraya yapar oldu insanlar.

Laf bana da sekiyor, ben de yazayım eksik kalmayayım:

E siz de gecenin 4ünde bizim peşimizdesiniz Mune Müdürüm, noolmuş gecenin dördü diye? :))
İş kendimin sabah 8-9 işbaşı olma zorunluluğum yok, mesai saatlerim esnek ve 7-24 burada da takılmıyorum mübalağa yapmayalım lütfen. (Takılamam zaten başım ağrır :))... Gir-çık, gir-çık yaparım en fazla okur giderim)

Kullanıcı adı yazsaydık, o zaman konuşurduk onu Müdürüm ve Mars'a uzay gemisi göndereceğime, plastikleri tamamen yeryüzünden silmenin üzerine çalışmayı tercih ederdim, çünkü plastik geri dönüşümü pek anlatıldığı gibi değil; ama işte hayat insanı farklı yerlere savurabiliyor, bir bakıyorsunuz, siz de, biz de KKdayız ^_^

Şöyle koyayım, insanlar plastik kullanımını ciddiyetle azaltmaya çalışsın.

Son düzenleme:
Dört yıl önce yazdığın şeyler uydurma değil. Adam görsün diye yazıyorsun muhtemelen. Biz yemedik, inşallah o yer ahsjjsjsjs
Ne yazdı da bu kadar mesele oldu aşırı merak ettim. Neyse inşallah evlenirler , daha uyumlu az çift gördüm.

“Komşu komşu hu / Oğlun geldi mi / Geldi / Ne getirdi / İncik Boncuk / Kime kime / Sana bana / Başka kime / Kara kediye / Kara kedi nerde / Ağaca çıktı / Ağaç nerde / Balta kesti / Balta nerde / Suya düştü / Su nerde / İnek İçti / İnek nerde / Dağa kaçtı / Dağ nerde / Yandı bitti kül oldu…”

Konuyu okurken ortalarda bu tekerlemeye bağlayacaksınız sandım.

O değil de kossskoca İnternet aleminde kadınlar kulübünü, kadınlar kulübündeki milyonlarca mesaj içinde sizinkini nasıl bulmuş o kısmı anlayamadım.

Eklentiler

• BE9992D8-9EA6-4F10-9360-F7E1359460A2.jpeg
    14,2 KB · Görüntüleme: 50
Cinayet filmine dönücekmiş, aşk filmi olarak kalmış, ne aşk ama!

Şimdi öncelikle;
Ağaçlara zarar vermeyin.İsim kazımak nedir ya?
Ağacın ahı çıkmış sizden andkdk
Derelere de çöpünüzü atmayın.Saçma aşkınızın pisliğini çevreye kusmuşsunuz resmen!
Alkollü araç kullanmayın başkasının canına zarar verebilirsiniz.Bir bebeğin, bir ailenin, bir hayvanın yok olmasına sebep olabilirsiniz.

Biraz insan olun!

ya herkes karşı tarafın çok sorunlu olduğunu yazmış. Erkekleri hiç anlamayan biri olarak şunu söylemek istiyorum sen buraya zamanında bir şeyler yazmışsın ve yazdığın şeyelre sallamasyon diyprsun bence şimdi yalan söylüyosun sallamasyon değildi. İçki içmişsin o şekilde bir erkeğin karşısına çıkıyorsun çok çirkince. Üstüne erkek arkadaşın kendince geçmişini hazmedemediği için bitti diyor sende suya itiyosun orda küfür etmesine mi bozuldun? Biri beni suya itse sen ne yapardın teşekkür etcek halin yok bence? Sonrasında arabasını çiziyorsun o da anahtarını fırlatıyor. Kusura bakma karşı tarafı hep sen tahrik etmişsin. Ben karşı tarafta hata göremedim kısasa kısas. Ayrılmak isteyen birine bunlar yapılmaz

Ufak at da civcivler yesin
kralsın . tam bir ağız payı olmuş . Kadındaki özgüvene bak ya hem suçlu hem de güçlü . Had kelimesini kullanınca kendini bir şey mi sanıyor acaba konu sahibi ? Neyse sakin olmalıyım

öfff böyle ezik süzük hadsiz kadın ve erkekler canımı aşırı sıkıyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…