• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefes alamıyorum lütfen yardım edin kızlar

eşiniz evli olduğunu unutmuş galiba! unuttuysa hatırlatacaksın.insan evlenince kendini izole edecek demiyoruz, ama arkadaşlığın da bir sınırı var. seninkisi işi abartmış. bir de şunu merak ettim, buluştuklarında o kız da oluyor mu yanlarında?

sakince konuşmayı deneyin .bir de bebeğiniz varmış. evli olduğunu hatırlatın unutmus galiba. ne demek 9gecenin 7sınde dışarda yemek veya içip içip sizi gece yarısı arayanlara nasihat vermek.

bence tirip yapması gereken biri varsa o da sensin
eve geç gelmeler, eşi ihmal etmeler falan
önce açık açık konuşmalısın
sadece o arkadaşı üzerinden değil genel olarak
bu aralar ailece vakit geçiremiyoruz tarzında..
hala aynı şeylere devam ederse de bence sen koymalısın tavrını o değil.
ilave olarak o arkadaşıyla karşılaşırsan şayet lafı da sokmalısın
"hayırdır eşimi benden daha çok görüyorsun" diye :)
adam olana o laf yeter.
ben bile sinir oldum şimdi ya
tabi kendi bekar istediği gibi geziyo, evli barklı adamı da ayartıyo
eşin de iyi niyetli, çocuğu sevmiş sorunlarına çözüm olmak ona abilik etmek istiyor belli ki ama istemese her mangalda, her organizasyonda yanlarında olmaz.

arkadaşlar bugünkü gelişmeleri yazmadan önce hepinizin yazılarını okudum gerçekten akılcı biriki çözümde ürettim yine soran arkadaşlara şunu demeliyimki o kız yok yanlarında erkek erkeğe o olsa zaten biter evlilik öyle şeye müsade edemem ama çoğunuzunda dediği gibi bu adam evliliğini unuttu resmen bişeyler yapmam lazım yoksa gerçekten bitecek bu sefer gelelim bu güne
bugün sabah gördüm yüzünü yine konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor bende gece geç yattım zaten bende suratına bile bakmadım giderken hadi gidiyorum dedi hiç ses etmedim normalde öpmeden gitmezdi kızıyla oynadı biraz gitti ve şuan saat 5 oldu hiç aramadı bi arkadaşıma gitcektik eşi vefat etti en samimim arkadaşlarımızdı ve eşim onu kaybettikten sonra 1 ayda toparlandı okadar samimiydik eşiylede ben samimiyim bitek herşeyimi bilen odur aileme bile anlatmam okadar yani şimdi msj çekmiş gideceksen götüriyim seni hbr ver diye resmi resmi msj çekmiş bende o ağzının içindeki dili konuşmak için kullandığında bakarız dedim :(( yani hala devam ediyor beni üzüp tahrik etmeye... o beni arkadaşıma bırakıp çünkü o ilçede oturuyor aynı ilçede eşimin dayısı var oda onlara gidecekti böyleydi kararımız arkadaşta arıyor sürekli gel diye ama beyfendi beni götürüp geri gelicek galiba öyle planları var gibi sezdim bakalım daha aramadı arayınca anlıcam niyetini ama tepemi çok attırıyor artık bir erkek bu kadar hem suçlu hem güçlü olurmu bukadar trip yaparmı ya...

sen de mesaj olarak cevap yazsaydın "götür" diye
gelsin alsın bıraksın seni
boşver sen planını bozma. bak arkadaşında zaten sürekli arıyomuş gelecek misin diye
hem gittiğinde onla da dertleşirsin açılırsın biraz.

arkadaşlar bugünkü gelişmeleri yazmadan önce hepinizin yazılarını okudum gerçekten akılcı biriki çözümde ürettim yine soran arkadaşlara şunu demeliyimki o kız yok yanlarında erkek erkeğe o olsa zaten biter evlilik öyle şeye müsade edemem ama çoğunuzunda dediği gibi bu adam evliliğini unuttu resmen bişeyler yapmam lazım yoksa gerçekten bitecek bu sefer gelelim bu güne
bugün sabah gördüm yüzünü yine konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor bende gece geç yattım zaten bende suratına bile bakmadım giderken hadi gidiyorum dedi hiç ses etmedim normalde öpmeden gitmezdi kızıyla oynadı biraz gitti ve şuan saat 5 oldu hiç aramadı bi arkadaşıma gitcektik eşi vefat etti en samimim arkadaşlarımızdı ve eşim onu kaybettikten sonra 1 ayda toparlandı okadar samimiydik eşiylede ben samimiyim bitek herşeyimi bilen odur aileme bile anlatmam okadar yani şimdi msj çekmiş gideceksen götüriyim seni hbr ver diye resmi resmi msj çekmiş bende o ağzının içindeki dili konuşmak için kullandığında bakarız dedim :(( yani hala devam ediyor beni üzüp tahrik etmeye... o beni arkadaşıma bırakıp çünkü o ilçede oturuyor aynı ilçede eşimin dayısı var oda onlara gidecekti böyleydi kararımız arkadaşta arıyor sürekli gel diye ama beyfendi beni götürüp geri gelicek galiba öyle planları var gibi sezdim bakalım daha aramadı arayınca anlıcam niyetini ama tepemi çok attırıyor artık bir erkek bu kadar hem suçlu hem güçlü olurmu bukadar trip yaparmı ya...

adam hem suçlu hem güçlü bir de trip mi atıyor? pehh! sen de mesafeni sürdür bakalım, nereye kadar devam edecek. ne sanıyor ki bu erkekler kendini? onun ayağına kapanacağını falan mı? bir evin kadını her şey demektir. sen olmasan o evde bir gün huzurla durabilir mi acaba? o zaman o bayıldığı arkadaşı kurtarsın bakalım onu kurtarabilirse. nedense çok sinirlendim:113:

adam hem suçlu hem güçlü bir de trip mi atıyor? pehh! sen de mesafeni sürdür bakalım, nereye kadar devam edecek. ne sanıyor ki bu erkekler kendini? onun ayağına kapanacağını falan mı? bir evin kadını her şey demektir. sen olmasan o evde bir gün huzurla durabilir mi acaba? o zaman o bayıldığı arkadaşı kurtarsın bakalım onu kurtarabilirse. nedense çok sinirlendim:113:

yazdıklarım bile seni sinirlenmeye yetmiş arkadaım peki yaşayan olarak ben napıcam işte orda tıkanıyorum son şkş gğndğr bende yaptıklarına öfkeyle karsılık verdim ama bende insanım biyerde kaybettim işte kontrolümü :((

sen de mesaj olarak cevap yazsaydın "götür" diye
gelsin alsın bıraksın seni
boşver sen planını bozma. bak arkadaşında zaten sürekli arıyomuş gelecek misin diye
hem gittiğinde onla da dertleşirsin açılırsın biraz.

öyle yapıcam valla patlıcam yoksa o rahatlatır biraz beni....

aradı beni toplantıdaymış ondan msj çekmiş götüriyim seni istiyomusun dedi bende evet götür dedim sen nerde kalmayı düşünüyosun herhalde eve geliceksin diyip zarf attım oda
yok ya ne işim evde bende dayımlarda kalırım belki bişeye ihtiyacınız olur evde erkek yok çocuklara bişey filan olur ararsınız dedi.
yeni aklına gelio evin erkeği oldu neyse bendede cvp biraz yakıcı oldu arkadaşımın yakınında ölen eşinin abileri ve kardeşleri oturuyor arkadaşımda çok modern ve anlayışlı insanlardır bende dedimki sen sıkma canını varsa işin gidebilirsin arkadaşın kayınları var onlarıda ararız biz dedim... oda ben varken gerek yok dedi :)) ii sen bilirsin dedim eşim arkadaşımın evine gelmiyor bizim arkadaşlıklarımız çok güzeldi sürekli birbirimizdeydik o eve giremiyor kötü oluyor daha 5 ay oldu kaybedeli yeni çünkü bazen arkadaşım ısrar ederse çocukları sevmeye girerdi o yüzden bende dedim gitmek istiyosan git diye...

bu erkek milletinin arkadaş düşkünlüğüde ayrı bir dert:19:bende de var böyle bir model bu kadar abartmasada arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.sen mümkün olduğunca sakin bir şekilde konuşmaya çalış canım zor biliyorum ama kavga edince surat asınca erkekler daha çok zıtlaşabiliyor.tatlı dille ılımlı bir şekilde evine zaman ayırması gerektiğini arkadaşlığında bir sınırı olduğunu söyle umarım herşey yoluna girer:31:

Bu erkek milletiyle başa çıkılmaz, onların ruh haline göre yaşayacağız. Canları nasıl davranmak istiyorsa öyle davranıyorlar. Bende de var öyle bitane. Mesela şuan şeytan diyor vur kafasını duvara.

Back