- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Seni çok iyi anlıyorum, ama bu erkeklerin arkadaşlarına laf söylemiceksin o da var
Benim eşim geçen gün buluştu arkadaşıyla, ne zamandır görüşmüyorum dedi, tamam git dedim demez olaydım bi gitti akşamın dokuzunda geldiKavga çıkarsam gene ben suçlu olcam , iyisi mi sustum
Ama seninki baya baya abartmış, ne o öyle sürekli dipdibeler
Bi süre karışma bakalım, kendi haline bırak. Çok yıpratırsın kendini böyle, sana yazık
karısı dururken sürekli o arkadaşıyla sevgili gibi vakit geçrmesi çok saçma geldi bana Allah sabır versin
arkadaşı sevgılısı ve eşın ucu bırlıke mı mangal yapıyor anlamadım senı nıye goturmuyor
sadece erkek erkege ıse haftada bır ıkı kere ızın vereceksın
Cnm bak ayni seyleri yasadik seninle snirim benimde esimin ortagi jendinden dort bes yas kucuk nisanli ben nisanlisndan pek haz etmiyrum benimde esim vok vakit geciriyo onunla ztn geneldede disari cikinca beraberiz cift olarak ama icki olayi cok oluyo diye istemiyrum bende bende ne kavgalar ettim hemen hemen hergun yok pstation yok yemek yok bilmem ne biseyler cikiyodu bi ara tam on gun nerdeyse hergn devam etti ve surekli kavga ediyduk bende yeni bir yol buldm esim ondan sogusn diye onun hep kotu yonlerini grmesini sagladim neseki bi suredir sadece cift olarak grusiyoruz tek cikmiolar adam resmen gece yataktan kaldirip gtrmeye kdr ilerletmisti olayi kabus gibiydi inanki
çok benzer benim olayımla bizimkininde yatagından kaldırıp götürdüğü oldu ama ben okadar sık görüşmüyorum o şahısla oyüzden kötü yönlerini görüp gösterme şansım yok oda kötü yanını bana hissettirmez zaten başka bi yol olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?