nefes alamıyorum lütfen yardım edin kızlar

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
konuma şöyle başlıyım eşimle 5 senelik bir evliliğim ve 2 yaşında dünyalar güzeli bir kızımız var daha önceden ailelere duyurmadan aramızdaki sorunları çözdük oda çaba sarfetti bende...
şimdiki konu şu ki biz çok çok iidik tam hersey yoluna girdi derken eşim kendinden 7 yaş küçük bir arkadaş buldu kendine oda erkek yani ii ok sorun yok birde onun şımarık bir kız arkadaşı var kız bununla resmen oynuyor eşim bir piknikte tanıştırdı bizi ii niyetli olarak ok ondada sıkıntı yok ama kız bir şımarık bütün pikniğin yükünü eşim çekti eşek gibi bende sinirlendim onlar lavobaya gittiklerinde söyledim hiç beklemediğim bir tepki aldım işte herşey burda başladı gıcık oldum bikere neyse aradan birgün geçti bu arkadaşı gece eşimi çağırıyor gündüz işyerine gidiyor hep beraberler hafta sonlarını bile onunla geçiriyorbu 1.5 haftadır böyle artık dayanamadım 2 gündür bende bağırıp çağırıyorum evin içinde önceden alttan alıyodu ,dün akşam bi arkadaşının düğününe gidecektik taki oraya kadar onlar ailesinin yanına kızımla gitti bende kuaföre gittim fön çektirdim onunda kıyafetlerini kendi kıyafetlerimide ütüledim götürdüm bi gittim surat 5 karış nedenide sen işini bitirene kadar o arkadaşımla buluşucam çocuğu anneme bırakıp dedi bende yeter artık gidemezsin dedim diye yüzü düştü ve düğüne gitmiyoruz benim arkadaşım değilmi dedi benim bütün günkü koşturmam boşa gitti neyse bişey belli etmeden ailesine eve geldik neoluyor dedim bu surat ne, istediğin tek şey olmayınca ne bu tripler dedim ve bana dediki sesini duymak istemiyorum şuan lütfen bisüre konuşmayalım dedi şok oldum nedemek istiyosun dedim sus diyorum dedi kaçgündür bağırıp çağırıyosun bunalttın beni dedi bi süre sus artık dedi ve bu dün oluyor şuan eşim yine onunla birlikte tel. açmıyor ve bende msj çektim pes ediyorum yoruldum diye sonrada kapattım tel offf nasıl davranıcam napıcam bıktım ya...

arkadaşı belki başka bir şeylere ön ayak oluyordur? benim aklıma direkt bu geldi. yani onunla buluştuğunda sürekli bir şeyler yapıyor olduğu geliyor aklıma. çok önemli bir şey paylaşıyorlar ya da. ama ortada bir durum olduğu net. sırf arkadaşla takılmak değil bence bu bir şeyin kılıfı.

böyle de olmayabilir bilemiyorum ama bence altından başka bir şey çıkacak.

o konuda netiim aslında nerde olduklarını biliyorum aslına bakarsan bi aile dostumuzun yeri var evlerinin yanında sürekli ordalar çünkü onun eşinden öğrenebiliyorum oda diyo zaten ara sor bak burdayız oturuyolar gırgır şamata mangal balık nebiliyim hiç evi yok sanki bu adamın...

şimdi aradı açtım tel. bi arkadaşları bugün hastaneden çıkmıştı 1 haftadır yatıyodu onun canı mangal çekmiş yine o yerde mangal yakıyomuş ona tabi o malum kişide yanında... Allahım çıldırcam..

Seni çok iyi anlıyorum, ama bu erkeklerin arkadaşlarına laf söylemiceksin o da var
Benim eşim geçen gün buluştu arkadaşıyla, ne zamandır görüşmüyorum dedi, tamam git dedim demez olaydım bi gitti akşamın dokuzunda geldi Kavga çıkarsam gene ben suçlu olcam , iyisi mi sustum
Ama seninki baya baya abartmış, ne o öyle sürekli dipdibeler
Bi süre karışma bakalım, kendi haline bırak. Çok yıpratırsın kendini böyle, sana yazık

yıpratıyorum zaten bizimle vakit geçirdiği yok hepten ihmal ediyor engel olamadım işte yine bağırdım tel artık otokontrolümü kaybettim..

karısı dururken sürekli o arkadaşıyla sevgili gibi vakit geçrmesi çok saçma geldi bana Allah sabır versin

arkadaşı sevgılısı ve eşın ucu bırlıke mı mangal yapıyor anlamadım senı nıye goturmuyor

sadece erkek erkege ıse haftada bır ıkı kere ızın vereceksın

karısı dururken sürekli o arkadaşıyla sevgili gibi vakit geçrmesi çok saçma geldi bana Allah sabır versin

aynen öyle gerçekten onunla vakit geçiriyor nerde olduklarını biliyorum neyaptıgınıda biliyorum eee yanımda yok bunlar yetiyomu gelde çıldırma 1 haftayı geçgin süredir bu stresi yaşatıyor bana...

arkadaşı sevgılısı ve eşın ucu bırlıke mı mangal yapıyor anlamadım senı nıye goturmuyor

sadece erkek erkege ıse haftada bır ıkı kere ızın vereceksın

yok sevgilisiyle bi pikniğe gittik okadar bunlar erkek erkeğe ama 2 gün değil bu 9 gündür 2 kere evde yemek yedi okadar yani sürekli bununla birlikte yanlarında benimde tanıdığım aile dostlarımızda oluyor bazen ama bu demirbaşı benim sinirimi bu değil gecede arıyo içiyo bizi yataktan kaldırıyor eşim nasihat ediyor yapma oğlum sakin ol falan filan eşim biraz ona göre aklı başında ve çözüm üretgenliği hatsafada olan biri işindede başarılı akıllı bir adamdır ona çok şey danışıyor sevgilisiyle küsünce bile bizimki güzin abla oluo ...

Çok kafana takma canım Bu erkekleri eşşekler kovalasın Hiç bişeyin ortasını bulamazlar Ya analarının ya arkadaşlarının dibinden ayrılmazlar.... Bizmi? Biz çantada kekliğiz Öyle sanıyolar Ama hiçte öyle değiliz

Uzun bi sessizliğe bürün o konuşmada konuşma tavrını koy ortaya Anlasın tepkini Konuşmayla bi yere varamzsın batar ona
Bi süre sonra alıştığı için senin sesiini arar İşte o zaman yaygarayı kopar

Benim eşimde arkdş düşkünüydu beni bi kenarda bekletir, ağzımı açıncada kızardı Bende dedimki madem senin bana ayıracak vaktin yok benimde sana olmaz ( tabi içimden dedim ) 2 hafta sustum Sonundada bi patladım Hiç yapmadığım bişeyi... kumandayı yere fırlattım şok oldu Bizi bi kenarda tutarsan döndüğünde bulamazsın dedim Arkadaşlarına bu kadar zaman ayırıp bizi unutman gücüme gidiyo dedim Ağladım bağırdım Bak ne hale soktun beni dedim Oda anladı şükür şimdi ortasını buldu Bizede arkdşlarınada eşit vakit ayırıyo Bide benimkinin arkdşları tam hıyardı eşlerine değer vermeyen cinslerinden

erkeklerin bu arkadaş sevdalarına bir türlü anlam veremiyorum zaten hepsi aynı keşke arkadaşı takmayan bi eşim olsaydı

Cnm bak ayni seyleri yasadik seninle snirim benimde esimin ortagi jendinden dort bes yas kucuk nisanli ben nisanlisndan pek haz etmiyrum benimde esim vok vakit geciriyo onunla ztn geneldede disari cikinca beraberiz cift olarak ama icki olayi cok oluyo diye istemiyrum bende bende ne kavgalar ettim hemen hemen hergun yok pstation yok yemek yok bilmem ne biseyler cikiyodu bi ara tam on gun nerdeyse hergn devam etti ve surekli kavga ediyduk bende yeni bir yol buldm esim ondan sogusn diye onun hep kotu yonlerini grmesini sagladim neseki bi suredir sadece cift olarak grusiyoruz tek cikmiolar adam resmen gece yataktan kaldirip gtrmeye kdr ilerletmisti olayi kabus gibiydi inanki

çok benzer benim olayımla bizimkininde yatagından kaldırıp götürdüğü oldu ama ben okadar sık görüşmüyorum o şahısla oyüzden kötü yönlerini görüp gösterme şansım yok oda kötü yanını bana hissettirmez zaten başka bi yol olsa gerek

1 saat önce geldi yüzüme bile bakmıyo bi sıgara içti hemen gitti yatmaya slm bile vermiyor hala triplerde bende yatak odasına arkasından gittim ne yapmaya çalışıyosun nekadar sürecek bu tavrın dedim uykum var konuşmak istemiyorum dedi bende bağırdım umrumda diilsin artık dedim kadın gibi küsen yatağa girip arkasını dönen erkekle işim olmaz dedim odanın kapısını sertçe vurdum çıktım... off offf

ihtimallere gelirsek eğer:
1.kocanızın sevgili ERKEK arkadaşının şımarık sevgilisinin bir şımarık kız arkadaşı takılıyor olabilirler
2.kocanız 40 yaşına yakınsa kendini daha genç ve dinç hissetmek için kendinden yaşça küçük biriyle arkadaşlık ediyor olabilir
3.evlilikten ve sizden sıkılmış ama ayrılmaya hazır hissetmeyen bu şekilde sizden uzaklaşarak siz olmadan nasıl bir hayat yaşayacağını test ediyor olabilir
4.birine aşık olmuş olabilir
5.gerçekten erkek arkadaş muhabbeti sarmıştır aradaki dengeyi kurmayı beceremiyordur.......işte tamda bu noktada tavrınızı gözden geçirinizz derim.
sebep:siz konuştukça bağırdıkça inadına yapacak ve hatta belkide yapmadığı şeyleride yapmayı düşünecek...fikrimdir ki;sakin bir kahveli oturum yapın (mümkünse bebeğin yanınızda olmadığı bir saat olsun.onu sevdiğinizden birlikte vakit geçirmeniz kendiniz kadar bebeğiniz için de mutluluk verici olduğundan sözedin.günler belirleyin başbaşa ve ayrı ayrı programlar yapın.onu kısıtlamaya çalışırsanız çıkmaza sürüklenecek üzülecek yıpranacak ve en önemlisi bebeğinize faydalı olamayacaksınız .rica ederim soğukkanlı olmayı deneyin sık birbirinize dokunun (şefkat amaçlı)mesela tv izliyorsa gidip saçlarını okşayın konuşmanıza gerek yok bazen o izlesin içinden huzur ırmakları akacaktır.umarım işinize yarar daha yazacaktım ama sıkılmayın ..zaten canınız sıkkın ....tekrar ediyorum yukarıdakiler bir ihtimaldir bunları gerçekmiş gibi düşünüp yine sorun çıkartmayın sadece ihtimal.mutlu haberlerinizi bekliyorum

nefret ediyorum erkeklerin bu tuhaf hallerinden,erkek arkadaşlarına sevgili gibi davranmalarından...
geç konuş karşısına, onun seni susturmasına izin verme..
iyice dök içini sonrada kes alakanı bi süre bakalım...
allah yardım etsin...

cık cık cık cıkkk tiksindim resmen. yeminle midem bulandı

bu ne yaaa. sanarsın 3 yaşında çocuk oyun arkadaşını bırakmak istemiyo, annesi zorlayınca ona küsüyor..
3 yaşında bebek bile yapsa bunu fazla diretince sağlam bi nasihatı yer kendine gelirdi..
bazı erkeklerden cidden midem bulanıyor

ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sana sabır versin, o kocan olacak kendini bilmezi de bir an evvel büyütsün adam etsin!!!!!!!!!!

Cnm allah var esimin ortagininda ole kotu diyebilecegim huylari yok ama benim esim biraz takintili en ufacik biseyden killanabilio ufak tefek seyleri biraz buyukmus gibi anlattim ama iyilikle asla yargilayarak dgl mesela a hayatim grdnmu sole sole yapti sen hayatta yapmazsin aslinda cok ilgnc nasil anlasiozsn gibi beraber cift olarak cikmayi teklif edin muhakkaki greceksiniz bi acigini adam mukemmel olamaz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…