Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

evet canım gerçekten bu daha iyi olmuş bende birkere daha dip boyası yaptırayım ondan sonra koyuya çevirecem saçalrımı

ya aklıma geldide çaldırmak istemedim işiniz vardır diyee ama bidaha açarsam çaldırırm alkisalkisalkis

yaptır yaptır hayatım sanada çok hoş olurrrrrrrrrrrr...canım ne işimiz olcak çaldırdınmı geliriz hemencik...senin beklediğini nerden bilicez ben çok açmayorum akşamları herkes laf atıyor selam veriyor....diyeeeeeee

yaptır yaptır hayatım sanada çok hoş olurrrrrrrrrrrr...canım ne işimiz olcak çaldırdınmı geliriz hemencik...senin beklediğini nerden bilicez ben çok açmayorum akşamları herkes laf atıyor selam veriyor....diyeeeeeee

tamam çaldırım bidaha açarsam zaten bende açmıyorum akşamları ayberk pc yi görünce oyun oynamak istiyor o yüzden artık pek çıkarmıyoruz pc yi sonra bütün akşam oyun oynuyo pc de bizimle hiç oynamıyoo a.s

evet ama bekledim siziiii bennnsenağlamasenağlama sonra bende gittim yattımmmmmmmsenağlama
one be anacım 45 dk kadında ne çene varmış demekkii gerçi seninde ondan kalır yanın yok amaa:roflol::roflol::roflol: iyi olur canım çocukalr beraber bi gün geçiririler :1hug:

ay çok konuşuyo valla benimde hoşuma gitti çene yapmaya yer arıyodum...
Kreşten memnunmusun falan konuştuk işte..Bide su çiçeğini çıkaran çocuklar olmuş ırmakta çıkmadan önce ve kimseye haber vermemişler...sinir oldum yaaaa...

evet canım gerçekten bu daha iyi olmuş bende birkere daha dip boyası yaptırayım ondan sonra koyuya çevirecem saçalrımı

ya aklıma geldide çaldırmak istemedim işiniz vardır diyee ama bidaha açarsam çaldırırm alkisalkisalkis

evet fahrişş sanada koyu yakışırr bence...
Sen çaldır hayatım çekinme çaldır kapat ..ben anlarım...
işimi yarıda bırakır koşar gelirim ... :roflol:

ay çok konuşuyo valla benimde hoşuma gitti çene yapmaya yer arıyodum...
Kreşten memnunmusun falan konuştuk işte..Bide su çiçeğini çıkaran çocuklar olmuş ırmakta çıkmadan önce ve kimseye haber vermemişler...sinir oldum yaaaa...

yani diyorum ya bulmuşsunuz birbrinizi hayatım iki çenebazzzz:roflol:

evet fahrişş sanada koyu yakışırr bence...
Sen çaldır hayatım çekinme çaldır kapat ..ben anlarım...
işimi yarıda bırakır koşar gelirim ... :roflol:

ayy canım benim yaaaaaaa :1hug: valla kız ben sizi çok seviyommmmmmmmmmŞenizŞeniz

yani diyorum ya bulmuşsunuz birbrinizi hayatım iki çenebazzzz:roflol:

ayy canım benim yaaaaaaa :1hug: valla kız ben sizi çok seviyommmmmmmmmmŞenizŞeniz
bende çok seviyorum sizi i tanelerimm benimmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Ayy site takılıyo yaaa bide mail gelmiyo cvplarda sizdede öylemii ???

ay kızlarrrrrrrrrr benim okul müdürleri misafirlerim geldi gelemiyorum yazamıyorummmmmmmmmmmmmmm

Waaaaaaavvvv fahriş 2. fotoya eridim bittim harikaaaaaa... a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bugün ne giydine koysana sırnaşık şey

Waaaaaaavvvv fahriş 2. fotoya eridim bittim harikaaaaaa... a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bugün ne giydine koysana sırnaşık şey

sağol canımın içii Şeniz bak buda saçlarımın arkadan görünümüü sen dalgalı saçı seviyosun ya ondan koydum gör diyee
:asigim:

Son düzenleme:
ayyy evet hayatım harikaaa... Şeniz çok güzel saçların ben öyle yapabilmek için ne kadar uğraşıyorum ...benimde bugün dümdüz saçlarım zaten düz bide düzleştiriciyle düzledikk jilet gibi oldu kaydirigubbakcemile3

ayyy evet hayatım harikaaa... Şeniz çok güzel saçların ben öyle yapabilmek için ne kadar uğraşıyorum ...benimde bugün dümdüz saçlarım zaten düz bide düzleştiriciyle düzledikk jilet gibi oldu kaydirigubbakcemile3

ya bende düz saça bayılıyorum iştee a.s
koysana sende bugünkü saçalrını koyabiliyosan göreyimmŞeniz

X