Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

buda böyle işte canım..kendini hepimizden güzel endamlı sanıyor ama fooooooooooooooossssssssssssssssssss hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

tüüüüühhhhh nankörlerrr kız kim öğretti szie herşeyei kiim getirid sizi bugünlerreeeeee bak bakk şimdi bana laf atyooooooo delikafadulden arkaşad dedik hadi garibanlar tecrübelrimizden yararlansık dedik ama nerdeeeeeeeeee kıymet bilen yokkiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

siz kendi endamınızdan bahsediyorsunuz ama ben endamımdan bahsedersem siz ne yaparsınız bilmem artık hatunlar.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok hayatım biz arada gireriz birbirimize stres atıp ..5 dk sonra yine can ciğer kuzu sarması.. ama bak bu derman var ya yeşil..çok cadolozzzzzzzzzzzzzzz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- benden duymuş olma çok fenadırrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bak bide dedikodu yapıyooo :mymeka:

tüüüüühhhhh nankörlerrr kız kim öğretti szie herşeyei kiim getirid sizi bugünlerreeeeee bak bakk şimdi bana laf atyooooooo delikafadulden arkaşad dedik hadi garibanlar tecrübelrimizden yararlansık dedik ama nerdeeeeeeeeee kıymet bilen yokkiiiiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aaaaaaaaaa ne tecrben vardı kız senin..biz seni kadına benzettik azıcıkkk -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

siz kendi endamınızdan bahsediyorsunuz ama ben endamımdan bahsedersem siz ne yaparsınız bilmem artık hatunlar.

abovvvvvvvvvvvvvvvv sendemi iddalısın hayatım vaşşşşşşşşşşşşşş...e koy endalı fotonu görek...bak bunlar var ya birbir lerine inat...pozları veriyorlar ...birbirlerine ...endamlı savaşı yapıyorlarrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol:

al işte 2 taneydiler 3 oldular şimdiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

aaaaaaaaaa ne tecrben vardı kız senin..biz seni kadına benzettik azıcıkkk -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kız kim yalvarıyodu gece 12 den sonra bize ders ver diyeeeee nankörler ne çabuk unuttunuz bakıyımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

kim benmi yapmışın yalan iftiraaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi:

ayy bide yalan söylüyooo yok yok ben sende hiç umut görmüyom dedikoducu patoşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam bide bunu sardık başımızaaaa :roflol: iyimi ...

yok hayatım biz arada gireriz birbirimize stres atıp ..5 dk sonra yine can ciğer kuzu sarması.. ama bak bu derman var ya yeşil..çok cadolozzzzzzzzzzzzzzz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- benden duymuş olma çok fenadırrrrrrrrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne kadar iki yüzlü olsanda :roflol: seviyorum ben seni kaydirigubbakcemile5

ayy bide yalan söylüyooo yok yok ben sende hiç umut görmüyom dedikoducu patoşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay allahım ya...ne dersi kızım ya...sen yalvarmıyormudun bize gece 12 den sonra anlatın bana neler yapıyonuz diyeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:

ay allahım ya...ne dersi kızım ya...sen yalvarmıyormudun bize gece 12 den sonra anlatın bana neler yapıyonuz diyeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:

senin bitarafın açıkta kalmış rüya görmüşsün heraldeeeeeeeeee:roflol::roflol:

X