Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hoş geldin hayatım aramıza.
biraz kendinden bahsetsene bize.oğluşun nekadarlık annesi.
teşekkür ederim kızlar...oğlum 8 aylık yaramazmı yaramaz..adı emir....çalışmıyorum epeydir burdayım ....kayseriliyim...yarşmacı arkadaşlara başarılarhihoyyythihoyyyt

benim kızım 7 yaşında çok tatlı bir esmer güzeli. kızımın adı sude.
çalışıyorum.istanbulluyum.
bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoş geldin hayatım aramıza.
biraz kendinden bahsetsene bize.oğluşun nekadarlık annesi.
teşekkür ederim kızlar...oğlum 8 aylık yaramazmı yaramaz..adı emir....çalışmıyorum epeydir burdayım ....kayseriliyim...yarşmacı arkadaşlara başarılarhihoyyythihoyyyt

ay canım daha çok küçükmüş yaaaaaaaaaaa....tabi sen evde ancak onun işleriyle ilgileniyorsundur birde evin işlerin yeterde artar bile...ya ama tam sevilcek zamanııııııııııııııııı hayatım...sonra büyüyünce cadı oluyorlar sevdirmiyorlar......tadını çıkar

yazmayı unuttumm bende neşeliyim hemdee çokkk inşallah güzel vakitler geçirecez

ay evet geçiririz canım.....bizim iki neşeli hatun daha var canım onlar yemekte birazdan gelirler.......tam neşemiz bol olur.....kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt

benimde kızım 5 yaşında ismi aleyna.....şu anda anne annesi bakıyor biraz üşükmüş ateşlendi akşammmmmmmmmm

evet ya çok kalabılk insanlar çok fazla işte bendede böyle korkular var canım...haberlede kötü şeyleri seyrettikçe ürkerim...ama yaşıyoruz ya.......allahım herkesi evladını bizleride korusun
evet canım allahım hepimizi korusun hayatım.

ay evet geçiririz canım.....bizim iki neşeli hatun daha var canım onlar yemekte birazdan gelirler.......tam neşemiz bol olur.....kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt
inşallah şekerim.neşemiz bol olsun.allah neşemizi hiç bozmasın.
benimde kızım 5 yaşında ismi aleyna.....şu anda anne annesi bakıyor biraz üşükmüş ateşlendi akşammmmmmmmmm

geçmiş olsun hayatım.havalar tabi bir sıcak bir soğuk çocuklar ateşleniyorlar.

ahanda geldi o neşeli anaların bi tanesiii... :roflol:
Benimde 4 yaşında kızım var adı ırmak kreşe gidiyor...bende çalışıyorum cteside dahil...Böyle işte bi koşturmaca gidiyor...Ben de başarılar dileyim bari yarışmacı arkadaşlara kaydirigubbakcemile3

Kızlar ne dert ediyorsunuz her şeyi ...Kafaya taka taka kendinize ediyorsunuz çocuklarınızı düşünün birazda...hayat öyle çekilmezkiii ..Tadını çıkarmaya bakın biraz herşeyin... ok a.s
Ay aleynam hastamı oldu geçmiş olsun patoşum...

işte şekercim be karakter meselesi işte.elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum ama işte boş şekercim. be.

Kızlar ne dert ediyorsunuz her şeyi ...Kafaya taka taka kendinize ediyorsunuz çocuklarınızı düşünün birazda...hayat öyle çekilmezkiii ..Tadını çıkarmaya bakın biraz herşeyin... ok a.s
Ay aleynam hastamı oldu geçmiş olsun patoşum...

sağol canım köye gidince hafta sonu çok oynadı kırda falan çarptı herhalde akşam ateşlendi yeşim ya....ilaç verdim bu sabahta hafiften boğazları acıyordu ..bakalım :teselli:

işte şekercim be karakter meselesi işte.elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum ama işte boş şekercim. be.

takma hayatım yeşim haklı hayatın tadını çıkarmak lazım...hani bir reklam varya 100 yaşında bir dedele yeni doğan bebein buluşması ....orda dede bu dünyaya mutlu olmak için geldiğini unutma diyor...bayıldım o reklama o yaşta birinin söylemsesi çok etkili olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

sağol canım köye gidince hafta sonu çok oynadı kırda falan çarptı herhalde akşam ateşlendi yeşim ya....ilaç verdim bu sabahta hafiften boğazları acıyordu ..bakalım :teselli:

doğru hafta sonu hava çarpmıştır ...Dr a götürseydin bi ilaçları varmıydı...
Irmağında nokta gibi kaldı izleri geçti emel...öksürük var ırmaktada..Hiç ateşlenmiyo ne zamandır allaha şükürler olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi hadi neşeli anneyiz biz ...
Bırak şimdi karakteri falan kaydirigubbakcemile3
Eğlenmeye gülmeye bak a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

doğru hafta sonu hava çarpmıştır ...Dr a götürseydin bi ilaçları varmıydı...
Irmağında nokta gibi kaldı izleri geçti emel...öksürük var ırmaktada..Hiç ateşlenmiyo ne zamandır allaha şükürler olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:

vardı canım ilazları kışın başında olmuştu ya böyle o zamandan vardı ..verdim...ilerlemezse götürüp antibiyotik almak istemiyorum....ilerlerse götürürüm....

ay iyi hadi geçti maşallah..... sen tekrar gösterdmedin dimi canım doktora su çiceğimi değilmii diye.... evet ya maşallah ırmağa iyi atlattık bu kışı hepimiz...bizimde işte hafif ateşle geçerse rahatız....bu sene bir kere nezle oldu o kadarrrrrrr..oda öksürük falan hepsi vardı...:lepi:

hadi hadi neşeli anneyiz biz ...
Bırak şimdi karakteri falan kaydirigubbakcemile3
Eğlenmeye gülmeye bak a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hiç neşile endamsız şey...sen ne zaman koycam şu fotonu zilliiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2 çekemedinmi makyajınııııııııııııııııııııııııı...sevim nerde sevimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zeynep çekin şunun resmini fotosunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

hiç neşile endamsız şey...sen ne zaman koycam şu fotonu zilliiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2 çekemedinmi makyajınııııııııııııııııııııııııı...sevim nerde sevimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zeynep çekin şunun resmini fotosunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

koymuyorum kızııımmmmm çatlada patla ...Meraklı pislik...Çekemezsin yine banu alkan dersin sen şimdi :1closedeyes: :roflol:
sevmle zeynep üye oldular kkya :enbuyukkk: :lepi:

vardı canım ilazları kışın başında olmuştu ya böyle o zamandan vardı ..verdim...ilerlemezse götürüp antibiyotik almak istemiyorum....ilerlerse götürürüm....

ay iyi hadi geçti maşallah..... sen tekrar gösterdmedin dimi canım doktora su çiceğimi değilmii diye.... evet ya maşallah ırmağa iyi atlattık bu kışı hepimiz...bizimde işte hafif ateşle geçerse rahatız....bu sene bir kere nezle oldu o kadarrrrrrr..oda öksürük falan hepsi vardı...:lepi:

göstermedim emel yaa geçti gitti zaten kalmadı alerjiydi demekki...
az işim var..onu hallledeyim dönücem buraya :1hug:

koymuyorum kızııımmmmm çatlada patla ...Meraklı pislik...Çekemezsin yine banu alkan dersin sen şimdi :1closedeyes: :roflol:
sevmle zeynep üye oldular kkya :enbuyukkk: :lepi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tipim kayık utanıyorum koymaya demiyorsun ...sen bana çamur at...ay iyi hadi sevimlile zeynepte gelirler sohbete....ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ...süper olur,,,,,sen coşarsın artıkkkkkkkkkkkk :eek: :eek: :eek: :eek:

kızlar işlerim var fazla takılamıyorum sizlere.
ama arada uğramaya çalışıcam.

göstermedim emel yaa geçti gitti zaten kalmadı alerjiydi demekki...
az işim var..onu hallledeyim dönücem buraya :1hug:

iyi boş ver geçti gitti nasıl olsa....hadi çabuk hallet gel bebişimmmmmmmmmmmm....çirkefim benimmmmmmmmm :dance: :dance: :dance:

X