Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Günaydınn canımmm.Anladım kolay gelsin sana.Saol iyi dileklerin içinde Allahın izniyle işallah bu sefer kavuşuruzz...
Emelide çok merak ediyorum o neden gelmediki ne zamandır yaa :18:

sağol canım sağol :KK16:
işallah canım allahım gönlüne göre versin hiç bir aksilik çıkmasın :KK16:
kaçgün geçiktin peki oldumu 10 gün
emeli de msn de görüyorum ama görüşmedik için

sağol canım sağol :KK16:
işallah canım allahım gönlüne göre versin hiç bir aksilik çıkmasın :KK16:
kaçgün geçiktin peki oldumu 10 gün
emeli de msn de görüyorum ama görüşmedik için
yok canım gecikme olmadan yaptım daha bugün 1 gün geçti :KK9:

Kızlar hiç gelmemiş.. :KK59:
Ama ben yinede yazayımmmmmm:
Tekrar hamileymişim kızlarrr :KK66:
Hayırlısıyla bu sefer olacakk inşallahhh... :KK54:

ana çok sevindim yeşim ya....:KK16::KK16::KK16::KK16:
hiç böyle haber buraya yazılırmı ya kaç gün geçmiş üstünden...insan bi arar müjde verir yaaaaaaaaaaa:21::21::21::21::21::21:
ben gelemedim vallahi yıl sonu bu sefer bizde fahrişten daha yoğun geçiyor.....
yılbaşına kadar 300 öğrenci taraması yapılacak senetler ödemeler falan 10 gündür aralıksız yapıyoyruz ancak 150 oldu..sabah msn yi açıyorum ama kimseye yazamıyorum...daha doğrusu pc açıldımı msn otamatik açılıoyor..hiç bakamadım....

ya yeşim şimdi 1 aylık falanmı yani....yeni daha dimiiii

ay yeşim okuyunca şaşkınlıktan hayırlı olsun yazmamaışım....hayaırlı olsun..inşallah bu sefer hayırlısınla dünyaya gelir bebeğiniz

Ayy şükür emelcim hoşgeldin....
Ya arayacaktım bizim burada yoğun bi ara fahrişi aradım ama açmadı senide arayacaktım sonrada kaldı bi daha ..unuttum ptesi öğrendim zaten ...4 haftalık falan 1 aylık iştee... :KK69:
Bu arada benim kaynımın özürlü oğlu vardıya kayınvalidem bakıyodu onu kaybettik kaç gündür aklımızda yerinde değil pek cenaze falan... :KK43:

emelcim hoşgeldin sende yoğunsun demek vallahi atlatalım şu yılsonunuda rahatlayalım anacım

Ayy şükür emelcim hoşgeldin....
Ya arayacaktım bizim burada yoğun bi ara fahrişi aradım ama açmadı senide arayacaktım sonrada kaldı bi daha ..unuttum ptesi öğrendim zaten ...4 haftalık falan 1 aylık iştee... :KK69:
Bu arada benim kaynımın özürlü oğlu vardıya kayınvalidem bakıyodu onu kaybettik kaç gündür aklımızda yerinde değil pek cenaze falan... :KK43:

aaaaaaaaa inanmıyorum yeşimcim yaa şimdi farkettim başınız sağolsun hayatımm allah yerinde dinlendirisn mekanı cennet olsun kayınvalidene de ne zor gelmiştir şimdi nefes oluyodu en azından kadının yanına ay çok üzüldüm yaa

aaaaaaaaa inanmıyorum yeşimcim yaa şimdi farkettim başınız sağolsun hayatımm allah yerinde dinlendirisn mekanı cennet olsun kayınvalidene de ne zor gelmiştir şimdi nefes oluyodu en azından kadının yanına ay çok üzüldüm yaa
Çok sağol canım ...Öyle zor geliyo çok kayınvalideme can yoldaşımdı konuşamasada diyo...Melekti zaten kız doğdu doğalı öyle yaşadı 21 yaşında öldü iştee... :KK50:
Ayy benim felaket uykum varrr hiiiçç çalışasım yok yaaaaa
:97:

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrr
ay dün çok dişim ağrıyodu akaşm hemen izin alıp dişçiye koştum iyikide gitmişim sabaha kadar iltihap yapardı dedi akşam kanal tedavisi yaptı bu akşamda dolgusunu yapacak daha sonra 2-3 dolgu daha ufak tefek sonrada dişleri temizleyecek taşalrı falan işlem bitecek hayırlısı ilee

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrr
ay dün çok dişim ağrıyodu akaşm hemen izin alıp dişçiye koştum iyikide gitmişim sabaha kadar iltihap yapardı dedi akşam kanal tedavisi yaptı bu akşamda dolgusunu yapacak daha sonra 2-3 dolgu daha ufak tefek sonrada dişleri temizleyecek taşalrı falan işlem bitecek hayırlısı ilee
Ayy günaydın canım geçmişş olsunn kızz hiçte bahsetmedin dün ağrıyo diye...
Bende 2 ay öncesine kadar çok çektim şimdilik iyi...Bişey çıkarmaz işallah bana ...
Yaa fahrişş bişey sorcamm benim sonucum 493,6 çıktı beta hcg...
Burda diyolarki bana çok yüksek çoğul gebelik olabilir olurmuki yaa senin kaç çıkmıştı hatırlıyonmu kandamı bakılmıştı...

Ayy günaydın canım geçmişş olsunn kızz hiçte bahsetmedin dün ağrıyo diye...
Bende 2 ay öncesine kadar çok çektim şimdilik iyi...Bişey çıkarmaz işallah bana ...
Yaa fahrişş bişey sorcamm benim sonucum 493,6 çıktı beta hcg...
Burda diyolarki bana çok yüksek çoğul gebelik olabilir olurmuki yaa senin kaç çıkmıştı hatırlıyonmu kandamı bakılmıştı...

sağol canım benim ya bi ara iyiydi önemli bişey değil geçti heralde diye üstünde durmadım ama akşam üzeri bi başaldı ondan sonra da çıktım zaten
allahhhhhhhhhhhh ikizmi geliyo yoksa kızz yeşimmm ay ne güzel olurlarr bıcır bıcırr
evet canım benimde kanımdan bakmışlardı ama ben hiç hatırlamıyom kaç çııkmıştı

sağol canım benim ya bi ara iyiydi önemli bişey değil geçti heralde diye üstünde durmadım ama akşam üzeri bi başaldı ondan sonra da çıktım zaten
allahhhhhhhhhhhh ikizmi geliyo yoksa kızz yeşimmm ay ne güzel olurlarr bıcır bıcırr
evet canım benimde kanımdan bakmışlardı ama ben hiç hatırlamıyom kaç çııkmıştı
ayy nasıl bakarımm kızz selçuğada söyledim nasıl seviniyooo ne güzel işte diyeee :KK52:
Tabii bakacak olan ben ..
Eee dişin nasıl oldu şimdi dinmiştir sızısı dimi ...İşallah geçer benim en sonunda çekildi o diş kanal işe yaramadı...
ayyy bulamazmısın baksan yaa çokmu yüksek benimki...Gerçi dr a sordum bakalım... :44:

ayy nasıl bakarımm kızz selçuğada söyledim nasıl seviniyooo ne güzel işte diyeee :KK52:
Tabii bakacak olan ben ..
Eee dişin nasıl oldu şimdi dinmiştir sızısı dimi ...İşallah geçer benim en sonunda çekildi o diş kanal işe yaramadı...
ayyy bulamazmısın baksan yaa çokmu yüksek benimki...Gerçi dr a sordum bakalım... :44:

tabi canım erkeklere göre ne var bizimkide o kadar istiyoki sorma ikiz olsun diye ama bakımı çok zor arkadaşımın var kafayı yicek valla kız
dişim şimdi iyi sayılır en azından dünkü gibi ağrısı yok işte sadece iğne vurulan yerler ağrıyo
ama öyle çekilcek bi diş değil dedi dr çekilmicek yani
canım bulamam o kağıtları çünkü hastaneden eve gelince onunla ilgili herşeyi attım bütün test sonuçlarını ve ultrason kağıtlarını ama dr un bi kağıdı vardı bende ona bi bakıyım yazıyosa orda söylerim

X