- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
işallah hayatım hem bildiği alıştığı yer zor olur başka yere adapte olması insanın zaten ...
kaynınada geçmiş olsun hayırdır işallah diyelim...
sağol canım benim Şeniz
işallah bakalım bizde öyle diyoruzzz:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işallah hayatım hem bildiği alıştığı yer zor olur başka yere adapte olması insanın zaten ...
kaynınada geçmiş olsun hayırdır işallah diyelim...
olur olur merak etme her şeyde vardır bir hayır hayatımkaydirigubbakcemile5
oh sen işlerinin yarınısın bitirmişin hayatım.....iyi olmuuş..az bi işin kalmış....dolabın içinede bende iki tane daha raf yaptırdıydım....çok daha iyi oldu öbür kü türlü uzun sıra oluyodu ..ay bişey almaya kalkınca dökülüyordu canım...
evet o maket ev...canım pazar günü aldıydım bende onuda yapamadım...aman ya hiç bişey yapamıyom...bu akşam yapcam bakalımhihoyyyt
sen yapma da onalrı bu haftas yicen annenden sopayııııııııııklava:klava:klava:klava:
sen anlat doktor ne dedi ne oldu
aha bu daha açıklayıcı:
Vertigo:Genel anlamda baş dönmesi ve hareket duygusunun yitirilmesi demektir. Ancak tansiyon düşmesi ile ilgili baş dönmeleri bu kapsamda değildir. Vertigodan kastedilen labirentit, iç kulak iltihabı, meniere hastalığı gibi durumlarda olan baş dönmesidir. Korkuya bağlı baş dönmesi de vertigo kapsamında yer alır.
bazen çok ciddi nörolojik bir hastalığa da işaret edebiliyor. Vücudumuzun mekandaki pozisyonundan haberdar olmayı ve dengemizi sağlayan bazı mekanizmalar var. Göz, iç kulaktaki denge organı, kas ve eklemlerden kalkan uyarılarla sürekli baş ve vücudun diğer kısımlarının birbiriyle ve mekandaki yerleri hakkında beyne bilgi geliyor. Bu mekanizmalarda bozukluk olunca denge bozukluğu veya baş dönmesi ortaya çıkıyor. Baş dönmesi sık karşılaşılan bir şikayet. Ancak hastalar çok farklı şeyleri baş dönmesi olarak ifade edebiliyor. Vertigo, hastanın kendi bedeni veya çevrenin etrafında gerçekten dönmekte olduğunu zannetmesiyle gelişen bir tablo. Bu şekilde bir dönme hissi olmadan ortaya çıkan vertigo ise yalancı vertigo(dizzness) olarak tanımlanıyor.
yeşimcim fazla araştırma sonuçlar çıkana kadar insan psikoljik olarak etkileniyo hayatım sen aklına kötü şeyler getirme tamammı hayatım Şeniz hiçbişey çıkmayacak bak göreceksinn :Saruboceq:
kızlar ben bi yemek yiyip geleyim görüşürüz öpüyorummmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
uy neyse ya tamam ..boş ver okumayalım böyle şeyleri hayatım yarın 3 te hiç bişey çıkmaz rahatlarız canım..okuma sende böyle şeyleri hiç bişey çıkmıcak canımkaydirigubbakcemile3
yeşimcim fazla araştırma sonuçlar çıkana kadar insan psikoljik olarak etkileniyo hayatım sen aklına kötü şeyler getirme tamammı hayatım Şeniz hiçbişey çıkmayacak bak göreceksinn :Saruboceq:
kızlar ben bi yemek yiyip geleyim görüşürüz öpüyorummmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
CANALRIM geldim bennnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
bende burdayım kuşummmm...
:1hug:
nbr canımm bende yemeğimi yedim işlerimi topraldım şimdilik buralardayımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 emel nerelerdee:1hug:
bilmiyorumki hayatımm...
ayy fahrişim bi arkadaş var engin oğlu oldu 20 günlük falan kamera getirmiş doğum videosunu izledik sezeryanla o doğum anı bebeğin ağlaması göbeğinin kesilmesi ayyy ben nasıl duygulandım başladım ağlamaya çokkk tatlı bi bebek yavrum yaaa nasıl tatlı ..Aldılar elimden izleme diye..mucize yaaa bi allahın bi mucizesi resmen ...Tutamadım kendimi çok ağladımmm...
ay geldim geldim üst kata çıkmıştım makbuzları girmeye dün ayın 20 sidi ya..20 sine kadar olan ödemeliri girdimde ödemesi gecikenlere mail attım..msj attım geldim uf bu ay 18,000 alacağım kalmış..ya
klava: klava: klava:
bilmiyorumki hayatımm...
ayy fahrişim bi arkadaş var engin oğlu oldu 20 günlük falan kamera getirmiş doğum videosunu izledik sezeryanla o doğum anı bebeğin ağlaması göbeğinin kesilmesi ayyy ben nasıl duygulandım başladım ağlamaya çokkk tatlı bi bebek yavrum yaaa nasıl tatlı ..Aldılar elimden izleme diye..mucize yaaa bi allahın bi mucizesi resmen ...Tutamadım kendimi çok ağladımmm...
ay yeşim nasıl baktın kızzzzzzzzzzz senağlama senağlama senağlama
oy ben dayanamazdım yaaaaaa