Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

sağol tatlım opuyorumnanaktan
bu arada değerli açıklamalrınız için teşekkür edriz biz cahilleri bilgilendiridinizsempatiksalakcinni eeeh artık gerisini biz okuruz bi zahmetkaydirigubbakcemile3

hoş bulduk kuşum...sitenin sahibinin erkek olduğunu biliyoz herhalde....,
verdiğin faydalı bilgiler saol tatlımmmmmmmmmmlülülülülülü

sağol tatlım opuyorumnanaktan
bu arada değerli açıklamalrınız için teşekkür edriz biz cahilleri bilgilendiridinizsempatiksalakcinni eeeh artık gerisini biz okuruz bi zahmetkaydirigubbakcemile3

hahahaaaaaaaa aynı şeyi yazmışız fahrişle...demekki ikimizdede yaptığın etkiii aynı yeşimmmm :roflol:

hahahaaaaaaaa aynı şeyi yazmışız fahrişle...demekki ikimizdede yaptığın etkiii aynı yeşimmmm :roflol:

hahahhh :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Benim etkimi bırak ikinizinde verdiği tepki ve algılayışş aynı şaşırdımmmm :icecream:

hahahhh :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Benim etkimi bırak ikinizinde verdiği tepki ve algılayışş aynı şaşırdımmmm :icecream:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ORASIDA AYRI BİR MUAMMA...ONA BENDE ŞAŞIRDIMMM:roflol:

bensiz yapamıyorsunnn
Sensiz yapamam tabi canımmmm...
Alakasız olmuş ya orda .niye öyle yapmışımki dedim...

ay ..hayırlısı olur inşallah...allah isteyen herkjese versinnn
Hayırlıysa olsun Emelcim..
Irmağın her akşam çenesinden bıktıkk...Çok istiyo yaaa...
Yaa ne biçim annesin yaa bana bi tane kardeş doğurmadın diyo...
:roflol:

Son düzenleme:

haklı çocuk..kardeş kadar güzel bişey varmı ya...tam zamanı şimdi senin için... ırmak okula başladığında çok iyi olucak...inşallah olur...

ay yeşim ne güzel ya bişeyler istiyorsunuz bekliyorsunuz..umud ediyorsunuz...ne kadar değerli ....çok şanslısınız...sizi seviyorummmmkaydirigubbakcemile3

niye öyle diyorsun hayatım seninde kızın var bi umudun var...İyi yada kötü bi hayatın var...
İşin var...
Sahi ne oldu dükkan işin???

niye öyle diyorsun hayatım seninde kızın var bi umudun var...iyi yada kötü bi hayatın var...
Işin var...
Sahi ne oldu dükkan işin???

mal sahibini bekliyor babam..tekirdağda...hastanede ya..gelmedi gittiiiii..bende bekliyorum olcaksa olsun.....
öyle her şeyim var allaha şükür..benimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…