aaaaaa ilk damadım diyo bide kız benim oğlum değilmi senin ilk damadınklava: ay zaten siz de bizim gelin aday adayımızdın :umursamaz:bayanssulusmile
Günaydınnnnnn sempatiksalakcinniaaa çıkmışmı işten kız kadriyee napıyomuş şimdii evdemii
Ayy Irmakta evlenince artık bizle yaşamıycanın farkına vardı ben hiç evlenmiycem banane hep burda sizle yaşamak istiyorum başka evde oturmam ben diyo... :umursamaz:kız bizimki utanmıyor hiçç...dün akşamda çocuklar duymasında v erdiler ya kzız..ay ben duygulandım böle gözüm yaşlandı..aleyna geldi anne ben büyüyünce böle evlencem ama ağlama seninle yaşıcam..kocamı getircem eve diyor...zaten dedim ben seni kocaya veremem...geceleri üşürsün üstün açılır kim örtcek dedim..ay anne saçmalama ya kocam örtcek tabiki dedi..benböyle ağlıyom hö hö hö...duygusal duygusal konuşuyorum..o pat diye lafı yapıştırdı...arsız.....hiç utanmıyor...
kız bizimki utanmıyor hiçç...dün akşamda çocuklar duymasında v erdiler ya kzız..ay ben duygulandım böle gözüm yaşlandı..aleyna geldi anne ben büyüyünce böle evlencem ama ağlama seninle yaşıcam..kocamı getircem eve diyor...zaten dedim ben seni kocaya veremem...geceleri üşürsün üstün açılır kim örtcek dedim..ay anne saçmalama ya kocam örtcek tabiki dedi..benböyle ağlıyom hö hö hö...duygusal duygusal konuşuyorum..o pat diye lafı yapıştırdı...arsız.....hiç utanmıyor...
kızım sizinle görüşemedik..arada elektriklenme olmadı..bunla elektriklenme oldu...kaydirigubbakcemile5
gelin aday adayımış..bak bak bak..kıçımın kenarıııııııı :roflol: :roflol: :roflol:
Günaydınnnnnn sempatiksalakcinni
Ayy Irmakta evlenince artık bizle yaşamıycanın farkına vardı ben hiç evlenmiycem banane hep burda sizle yaşamak istiyorum başka evde oturmam ben diyo... :umursamaz:
Günaydınnnnnn sempatiksalakcinni
Ayy Irmakta evlenince artık bizle yaşamıycanın farkına vardı ben hiç evlenmiycem banane hep burda sizle yaşamak istiyorum başka evde oturmam ben diyo... :umursamaz:
ay evet orası benide bitirdi..o kadar gerçek hayata uyarlamışlarki bayıldım...görümceye ...o kayanana süperdi ya..o konuşmalar..dağ gibi ağabeyimi ne hallere düşürdü diyo..bayıldım ya...ay ay ayy laflara bak yaa kocası örtecekmiş kaydirigubbakcemile3 vallahi zamane çocuaklrı işte anacım biz onalrın yaşındayken ne kocadan haberimiz vardı ne evlilikten
ay akşam bi ara bende seyrettim çocukalr duymasını ama o görümceyle kaynana ya bittim yanlız hele görümce öldürdü benii o nasıl konuşmalar öyle kaydirigubbakcemile3
yuh yaaaaaaaaaa....ulan nerdese bilezik isticen oğlunaaaaaaa:roflol:ayy elektriklenme olmamışmışşşşzemuszemus getirseydin kızını da görseydiler birbrilerini biz mi gelecez ayağınıza hem ne dimişler oğlan evi naz evi dimi amakaydirigubbakcemile3
ay kız nerden haberimiz olacak günaydın tabii yaniia.s
valla anacım büyüdülermi kapıldılar mı birilerine ne ana baba görürüler ne başka bişey şimdi küçükler hiç ayrılmıcaz zannediyolar a.s gerçi ben oğlumu ayırmıcam gelini yanıma alırım emanet edemem öyle elin kızına oğlumu bakamaz sonra aç kalır gecelri üstü açılır üşütürr falann ay yok yok ayıramam dizimin dibinden oğlumuu:umursamaz:
bak ne güzel...sizi bırakmıcak..bizim zillide bırakmıcak bizi..ama kocayıda bırakmıcak...daha öncedende kocam bu evde yaşıcak..ama sen bizim odaya girmicen..karıla koca arasına girilmez dediydi.... ay hem gülüyorum..hemde büyüynce nasıl zapetcem ben bu kız yaaa:1shok:
ay evet orası benide bitirdi..o kadar gerçek hayata uyarlamışlarki bayıldım...görümceye ...o kayanana süperdi ya..o konuşmalar..dağ gibi ağabeyimi ne hallere düşürdü diyo..bayıldım ya...
yuh yaaaaaaaaaa....ulan nerdese bilezik isticen oğlunaaaaaaa:roflol:
kızım sen tam cadoloz kaynana oluırsun...klava: klava: vallahi..oğlunla gelinin tepesinden ayrılmassın..allaha çok şükür ..elinize düşmeden kurtulduk sizdennn:lepi: :lepi:
evet ya konuşmalar zaten harikaydı kaydirigubbakcemile3 nasıl atışıyolar ikisi görümce kaynanakaydirigubbakcemile3
ne bileizği anacımm beşi biyerde isterim oğluma ben yok ölee bedavaya damatt zemuszemus
günaydınlarrrr...
İyiyim canım ne olsun ..günaydın canımmmmmmopuyorumnanaktan
nasısınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın canımmmmmmopuyorumnanaktan
nasısınnnnnnnnnopuyorumnanaktan
İyiyim canım ne olsun ..
Ayy izine çıkıyorumm bugün daha ne olsunnnn hihoyyyt
İyiyim canım ne olsun ..
Ayy izine çıkıyorumm bugün daha ne olsunnnn hihoyyyt
günaydınnnn canlarımmmm
günaydın patoşum hoşgeldinnnnnnnopuyorumnanaktan
hoş bulduk hayatım...sende hoş geldin nasılsın canım....
fahriş bu beğendim beğenmedim be ya...şimdi gördümmm..ne işe yarıyo biliyormusun