Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

aaaaaa ilk damadım diyo bide kız benim oğlum değilmi senin ilk damadın klava: ay zaten siz de bizim gelin aday adayımızdın :umursamaz:bayanssulusmile

kızım sizinle görüşemedik..arada elektriklenme olmadı..bunla elektriklenme oldu...kaydirigubbakcemile5
gelin aday adayımış..bak bak bak..kıçımın kenarıııııııı :roflol: :roflol: :roflol:

aaa çıkmışmı işten kız kadriyee napıyomuş şimdii evdemii
Günaydınnnnnn sempatiksalakcinni

Ayy Irmakta evlenince artık bizle yaşamıycanın farkına vardı ben hiç evlenmiycem banane hep burda sizle yaşamak istiyorum başka evde oturmam ben diyo... :umursamaz:

ay ay ayy laflara bak yaa kocası örtecekmiş kaydirigubbakcemile3 vallahi zamane çocuaklrı işte anacım biz onalrın yaşındayken ne kocadan haberimiz vardı ne evlilikten
ay akşam bi ara bende seyrettim çocukalr duymasını ama o görümceyle kaynana ya bittim yanlız hele görümce öldürdü benii o nasıl konuşmalar öyle kaydirigubbakcemile3

kızım sizinle görüşemedik..arada elektriklenme olmadı..bunla elektriklenme oldu...kaydirigubbakcemile5
gelin aday adayımış..bak bak bak..kıçımın kenarıııııııı :roflol: :roflol: :roflol:

ayy elektriklenme olmamışmışşşşzemuszemus getirseydin kızını da görseydiler birbrilerini biz mi gelecez ayağınıza hem ne dimişler oğlan evi naz evi dimi amakaydirigubbakcemile3

Ayy Irmakta evlenince artık bizle yaşamıycanın farkına vardı ben hiç evlenmiycem banane hep burda sizle yaşamak istiyorum başka evde oturmam ben diyo... :umursamaz:

ay kız nerden haberimiz olacak günaydın tabii yaniia.s
valla anacım büyüdülermi kapıldılar mı birilerine ne ana baba görürüler ne başka bişey şimdi küçükler hiç ayrılmıcaz zannediyolar a.s gerçi ben oğlumu ayırmıcam gelini yanıma alırım emanet edemem öyle elin kızına oğlumu bakamaz sonra aç kalır gecelri üstü açılır üşütürr falann ay yok yok ayıramam dizimin dibinden oğlumuu:umursamaz:

bak ne güzel...sizi bırakmıcak..bizim zillide bırakmıcak bizi..ama kocayıda bırakmıcak...daha öncedende kocam bu evde yaşıcak..ama sen bizim odaya girmicen..karıla koca arasına girilmez dediydi.... ay hem gülüyorum..hemde büyüynce nasıl zapetcem ben bu kız yaaa:1shok:

ay evet orası benide bitirdi..o kadar gerçek hayata uyarlamışlarki bayıldım...görümceye ...o kayanana süperdi ya..o konuşmalar..dağ gibi ağabeyimi ne hallere düşürdü diyo..bayıldım ya...
ayy elektriklenme olmamışmışşşşzemuszemus getirseydin kızını da görseydiler birbrilerini biz mi gelecez ayağınıza hem ne dimişler oğlan evi naz evi dimi amakaydirigubbakcemile3
yuh yaaaaaaaaaa....ulan nerdese bilezik isticen oğlunaaaaaaa:roflol:

kızım sen tam cadoloz kaynana oluırsun... klava: klava: vallahi..oğlunla gelinin tepesinden ayrılmassın..allaha çok şükür ..elinize düşmeden kurtulduk sizdennn:lepi: :lepi:

evet ya konuşmalar zaten harikaydı kaydirigubbakcemile3 nasıl atışıyolar ikisi görümce kaynanakaydirigubbakcemile3
ne bileizği anacımm beşi biyerde isterim oğluma ben yok ölee bedavaya damatt zemuszemus

evet ya konuşmalar zaten harikaydı kaydirigubbakcemile3 nasıl atışıyolar ikisi görümce kaynanakaydirigubbakcemile3
ne bileizği anacımm beşi biyerde isterim oğluma ben yok ölee bedavaya damatt zemuszemus

ay sende yapmacanmı kız...gelin bohçası...kaynana nasıl görgüsüzdü havalı havalı ..marka aldım bunları diyor..sende yapcanmı öle....ay o günleri görürürz inşallahta güleriz...sanaaaaaaaaa:roflol:

İyiyim canım ne olsun ..
Ayy izine çıkıyorumm bugün daha ne olsunnnn hihoyyyt

ana izne çıkmış..oh ne güzel...hadi bakalım kızınla ne güzel vakit geçirirsiniz ya...oh çok mutlu oldum şimdi senin adına

hoş bulduk hayatım...sende hoş geldin nasılsın canım....
fahriş bu beğendim beğenmedim be ya...şimdi gördümmm..ne işe yarıyo biliyormusun

iyiym canım çok şükür sağol opuyorumnanaktan
ay bende bilmiyorum hatta geçen yeşimle onun konuşmasını yaptık ya sazan diyodu bana:roflol:

Hoşgeldin kız patoşşş.. opuyorumnanaktan
Fahriş avatarını beğendimmm kızzz... yerimseniben
Üyelerde eskiden eksi artı rep puanı verme vardı şimdi hepsi silindi puanların.Beğendim beğenmedim koyuldu.Yani mesela bu mesajımı beğeniysen beğene tıkla yavrumm...
Bu şekilde beğenilen mesaj sayın artıyo bi halta yaradığı yok işte sadece yorumlarında kim sana katılıyor yada tepki alıyorsun onlara yarıyor...
Hee profilinden takip edebiliyosun beğenilen beğenilmeyen mesajlarını istatistik bölümünden...
Site sahibi curly bey açıklama yaptı açında okuyun beee... sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15845751#post15845751
Ayy bunlar şimdi site sahibinin erkek olduğunuda bilmiyordurr... lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…