Birgaripinsan Nirvana Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 9.780 34.237 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Mavikelebenk #101 Orangegreysky .!.: Sanki bi ara eltim narsist konusu okudum ya ben burda Genişletmek için tıkla... Hahaha eltiyse kesin narsist ir Aslında hepimizde az veya çok narsist özellikler mevcut. Sanırım bu yüzden bu kadar çok karıştırılıyor.
Orangegreysky .!.: Sanki bi ara eltim narsist konusu okudum ya ben burda Genişletmek için tıkla... Hahaha eltiyse kesin narsist ir Aslında hepimizde az veya çok narsist özellikler mevcut. Sanırım bu yüzden bu kadar çok karıştırılıyor.
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.055 84.581 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Mavikelebenk #102 Birgaripinsan .!.: Hahaha eltiyse kesin narsist ir Aslında hepimizde az veya çok narsist özellikler mevcut. Sanırım bu yüzden bu kadar çok karıştırılıyor. Genişletmek için tıkla... Ya kişisel olarak ben de insanlara yakıştırmalar yapıyorum. Ama psikolog olarak danışanın olmayan birine ehe senin kocan da narsist hee demek bana danışan kaybetmemek için yapılan bi strateji gibi geliyor
Birgaripinsan .!.: Hahaha eltiyse kesin narsist ir Aslında hepimizde az veya çok narsist özellikler mevcut. Sanırım bu yüzden bu kadar çok karıştırılıyor. Genişletmek için tıkla... Ya kişisel olarak ben de insanlara yakıştırmalar yapıyorum. Ama psikolog olarak danışanın olmayan birine ehe senin kocan da narsist hee demek bana danışan kaybetmemek için yapılan bi strateji gibi geliyor
sbelalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 2.518 3.700 29 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Mavikelebenk #103 Şuan açtığınız konudan terapinin ne kadar gerekli olduğu bir kez daha anlaşılıyor