- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
-
- Konu Sahibi Mavikelebenk
Sizce bizlerden önceki nesillerin psikolojisi ve akıl sağlığı yerinde miydi? Eğer böyle düşünüyorsanız baya garipserim çünkü.Arkadaşlar merhaba herkese. Burayı sıklıkla takip ediyorum ve sürekli gördüğüm bir şey var . Her konunun altına muhakkak birileri terapi alın hastasınız siz vs yazıyor. Nedir bu terapi bu kadar etkili mi gerçekten? Düşünüyorum eski yıllarda terapi mi vardı. Travma terapi diye bir şey tutturmuş gidiyoruz. savaşların olduğu dönemlerde yaşayan insanlar nasıl sağlam psikolojide kalmayı başarıyorlardı? Acaba biz mi çok önemsiyoruz psikolojimizi, her şeyi terapiye travmaya yoruyoruz. Terapi alıp yüzde yüz değişip etkisini gören var mı çok merak ediyorum?
Var tabi ki. Mesela teyzem ve annem. Dünyaya yeniden gelmiş gibiler :) ama nerede gittiğin de önemli annemlerin gittiği yer geçmişe iniyor o şekilde ilerliyorlar ve 1 2 seansta olacak bir durum değil düzenli gitmek lazımTerapi alıp yüzde yüz değişip etkisini gören var mı çok merak ediyorum?
Arkadaşlar merhaba herkese. Burayı sıklıkla takip ediyorum ve sürekli gördüğüm bir şey var . Her konunun altına muhakkak birileri terapi alın hastasınız siz vs yazıyor. Nedir bu terapi bu kadar etkili mi gerçekten? Düşünüyorum eski yıllarda terapi mi vardı. Travma terapi diye bir şey tutturmuş gidiyoruz. savaşların olduğu dönemlerde yaşayan insanlar nasıl sağlam psikolojide kalmayı başarıyorlardı? Acaba biz mi çok önemsiyoruz psikolojimizi, her şeyi terapiye travmaya yoruyoruz. Terapi alıp yüzde yüz değişip etkisini gören var mı çok merak ediyorum?
Yararlanma dedim mi?Cagin nimetlerinden yararlanmayalim mi?
Bu agresif uslubunuzla size terapi oneriyorum.Yararlanma dedim mi?
Al benden de o kadar. Sanki her savaşta olan mı terapiye gitti yani ? Eski yıllarda insanlar çok daha sağlıklıydı bence.Arkadaşlar merhaba herkese. Burayı sıklıkla takip ediyorum ve sürekli gördüğüm bir şey var . Her konunun altına muhakkak birileri terapi alın hastasınız siz vs yazıyor. Nedir bu terapi bu kadar etkili mi gerçekten? Düşünüyorum eski yıllarda terapi mi vardı. Travma terapi diye bir şey tutturmuş gidiyoruz. savaşların olduğu dönemlerde yaşayan insanlar nasıl sağlam psikolojide kalmayı başarıyorlardı? Acaba biz mi çok önemsiyoruz psikolojimizi, her şeyi terapiye travmaya yoruyoruz. Terapi alıp yüzde yüz değişip etkisini gören var mı çok merak ediyorum?
Ben de size olmayan cümleleri ürettiğiniz için öneriyorum en acilinden :)Bu agresif uslubunuzla size terapi oneriyorum.
Ben de size olmayan cümleleri ürettiğiniz için öneriyorum en acilinden :)