Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birgün bebeğim bana neden erken ek gıda verdin demeyecek ama ona verdiğim terbiye ile mutlu olacak o yüzden önce terbiyeni geliştir çocuğuna bu tarz şeyler öğretme
eğer yargilayacaksak bak neler çıkıyor artık çirkin üslubunla başbaşa kalabilirsin .
Valla bu kadar sinir olacağınızı bilseydim bebeğim doğar doğmaz ek gıda verirdim tekrar ve tekrar söylüyorum.sizi ilgilendirmez!!!! Kendi çocuğunuzla ilgilenin,başkalarıyla değil!!!benim çocuğumun iyiliğini benden başka hiçkimse düşünemez.
bilmedigim ve anlamadigim bir sey var bazı annelerde 6 ayi doldurmadan ek gidaya gecme hevesi var neden? 4. ayda daha basliyorlar yahu sinir oluyorum var mi mantikli bi aciklamasi
6 aylık olana kadar anne sütünden başka bir şey vermedim. su bile. 1 yaşına kadar çorbasına, yemeğine tuz katmadım. 6 aydan itibaren ek gıdaya geçtim ama çok zorlandım hiç bir şey yediremedim. 3,5 yaşında ve hala yemek konusu işkence. aç aç geziyor ama yemiyor. kilo olarak da gelişim olarak da hep geride maalesef. bi tv programında denk gelmişti ve doktor 4. aydan itibaren tadımlara başlanmalı özellikle çalışan anneler için diye açık açık anlatmıştı. şimdi Allah nasip ederse 4. ayda başlayacağım tadım yaptırmaya. zaten 4. ayda en fazla bi kaşık yoğurt, yemeklerin suyundan falan tadına baktırabilirsiniz. öyle kaşık kaşık veremezsiniz ki. 6 ay gerçekten geç oluyor bana göre.