nedir bu ek gıda merakı

bilmedigim ve anlamadigim bir sey var bazı annelerde 6 ayi doldurmadan ek gidaya gecme hevesi var neden? 4. ayda daha basliyorlar yahu sinir oluyorum var mi mantikli bi aciklamasi
Zaten bi siz doğrusunu biliyorsunuz bi siz şahane annesiniz öyle değil mi ? Emen bebe emmeyi bırakmaya çalışırsa piyasadaki tüm mamalar denenmişse ve bebek hiç birini asla kabul etmemişse annenin sütü azalıyorsa ne yapacağız tavsiye verin onu yapalım ?

İştahsızlıktan eriyen bebeğe cici bebe bile veriliyormuş. Hiç öyle büyük konuşmamalı 😂 kendimden biliyorum

haklisiniz tamamen. bir de demin okudum dogdugundan beri su veriyorum yazmis biri. yahu bu salak sacma seyleri yaparken hic mi kimse demedi doktora sor diye. marifet sanki. bebeklerin 6 aya kadar bagirsaklari anne sutu ve mama haric hicbir seyi sindiremiyor. iki dk acip okusa burda bos bos yazacagina, anlayacak
Bende doktorlar arasındaki görüş ayrılığına anlam veremiyorum..ben 6 ayı dolmadan yani meşhur 180 günü dolmadan hiçbir şey vermeden bekleyecektim 5.5 aylıkken kontrol için gittik tadimlara başlattı. Pişman mıyım hayır zaten ben tadımı yaptırana bilmem kaç sebze meyvenin adam akıllı ek gıdaya başladım demem kahvaltı ile beraber 7.5 aylıkken oldu. Tadım, öğlen, akşam en son kahvaltı ile 7.5 aylık oldular öyle tam rayına oturdu. Benim bebeklerim ikiz ve 5 aylık olunca anne sütü bitti aslında ek gıda tam zamanında oldu. Anne sütünden doğan boşluk bir nebze de olsa ek gıdayla doldu. Yani ek gıdaya 6 aydan önce başlayanlarin bir hikayesi var. Benim bebekler ayından kilo olarak fazlaydı , desteksiz oturuyorlardi ve ana besin kaynağı mama olunca başladik.

insan gibi açıklasanız olmaz değil mi? kadın kadının kurdu. ağzımdan cahil kelimesi çıkmamış, kendi kendinize griplere girmişsiniz. ve evet her şeyin en iyisini ben biliyorum hsncjsnckkdk

insan gibi açıklasanız olmaz değil mi? kadın kadının kurdu. ağzımdan cahil kelimesi çıkmamış, kendi kendinize griplere girmişsiniz. ve evet her şeyin en iyisini ben biliyorum hsncjsnckkdk
Sen insan gibi yazmış mısın bi bak önce

Damdan duseni damdan düsen anlar misali,hanfendi sizin cocugunuzda problem yksa vermeyin.Alerjik olan bebekler var, napsinlar hic bisey vermesin ac mi kalsinlar.Herkes kendi anneligine baksin,blkide senin yaptigin bir.sey burdaki annelere dogru gelmeyecek blemezsin.Ayrica benim kndi doktorumda 4.ay itibariLe verebilirsin dedi hatta kasik mamalari 4.aydan itibaren yaziyor,yurt dsindayim bu arada.
D damdan bı an dalginligima geldi sanırım.
Senden bahsediyor sandım 😅😅😅

bilmedigim ve anlamadigim bir sey var bazı annelerde 6 ayi doldurmadan ek gidaya gecme hevesi var neden? 4. ayda daha basliyorlar yahu sinir oluyorum var mi mantikli bi aciklamasi
Bazı doktorlar erken başlamaları gerektigini söyleyebiliyor bizim hamile grubunda bikaç kişiye doktor 4 ay da tadımlara başlayın hangi besinlere alerji olup olmadıgını belirleyin demişti ve başladılar doktor tavsiyesi oldugu sürece erken başlanması da mı hata??

Bazı doktorlar erken başlamaları gerektigini söyleyebiliyor bizim hamile grubunda bikaç kişiye doktor 4 ay da tadımlara başlayın hangi besinlere alerji olup olmadıgını belirleyin demişti ve başladılar doktor tavsiyesi oldugu sürece erken başlanması da mı hata??
ben mecburi durumları kastetmedim. çocuğa ek gıda veremem aç kalsın denemez sonuçta. ancak keyfi olarak aman sonradan zor alışır, onu yemez bunu yemez diye daha 4. ayda vs başlayanları diyorum. ama bazıları linç etmeye yer arıyor.

ben mecburi durumları kastetmedim. çocuğa ek gıda veremem aç kalsın denemez sonuçta. ancak keyfi olarak aman sonradan zor alışır, onu yemez bunu yemez diye daha 4. ayda vs başlayanları diyorum. ama bazıları linç etmeye yer arıyor.
Sizi neden ilgilendiriyor acaba insanlar ister erken verirler ister geç çocuk onların çocuğu 😂

Tamam da sizin kullandıgınız üslup çok yanlış yani insanlara cahil vs diyorsunuz olmuyor sonuçta herkesin kendi çocugu şahsen bu düşünce İle gelip benim bebegime bişey vermeye çalışmadığı sürece kendi bebegini istedigi gibi büyütebilir bu ne beni ne sizi alakadar etmez ha gelip böyle diyerek senin çocuguna karışıyorsa o zaman haklısın sinirlenmekte her anne eskilerin biz verdik söylemleri ile mücadele ediyor zaten ki ben çok çok yaşıyorum bunu ama yinede kendi bildigim gibi yetiştiriyorum bir bebegi en iyi annesi tanır ve onun için dogru olana da o karar verir dogru yanlış cahillik vs demek bize düşmez bide ne söylediğin degil nasıl söylediğin önemli derler dogru bişey anlatmaya çalışıyorsunuz ama yanlış üslup yüzünden linç yiyorsunuz

Sizi neden ilgilendiriyor acaba insanlar ister erken verirler ister geç çocuk onların çocuğu 😂
çocuğunu döven birine napalım kendi çocuğu demek gibi bir şey bu. yanlış bir şey yapılıyorsa söylemek daha doğru bence
Tamam da sizin kullandıgınız üslup çok yanlış yani insanlara cahil vs diyorsunuz olmuyor sonuçta herkesin kendi çocugu şahsen bu düşünce İle gelip benim bebegime bişey vermeye çalışmadığı sürece kendi bebegini istedigi gibi büyütebilir bu ne beni ne sizi alakadar etmez ha gelip böyle diyerek senin çocuguna karışıyorsa o zaman haklısın sinirlenmekte her anne eskilerin biz verdik söylemleri ile mücadele ediyor zaten ki ben çok çok yaşıyorum bunu ama yinede kendi bildigim gibi yetiştiriyorum bir bebegi en iyi annesi tanır ve onun için dogru olana da o karar verir dogru yanlış cahillik vs demek bize düşmez bide ne söylediğin degil nasıl söylediğin önemli derler dogru bişey anlatmaya çalışıyorsunuz ama yanlış üslup yüzünden linç yiyorsunuz
ben cahillik kelimesini kullanmadım. ancak bebeği anne sütü aldığı halde kilosunda vs problem olmaması ve doymasına rağmen ek gıda diye kuduruyorsa anne, evet cahildir

çocuğunu döven birine napalım kendi çocuğu demek gibi bir şey bu. yanlış bir şey yapılıyorsa söylemek daha doğru bence

ben cahillik kelimesini kullanmadım. ancak bebeği anne sütü aldığı halde kilosunda vs problem olmaması ve doymasına rağmen ek gıda diye kuduruyorsa anne, evet cahildir
Size bişey anlatmak için daha fazla çaba göstermeyecegim iyi geceler

Bir kere daha söylüyorum sizi ilgilendirmez 😃

Cehalet yazan kişiye yazdık onu birde hicbirimiz griplere girmedik çünkü gribe girmek diye birsey yok belli ne kadar bildiğin kimsenin anneligini yargılama!

Back