- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
haklisiniz tamamen. bir de demin okudum dogdugundan beri su veriyorum yazmis biri. yahu bu salak sacma seyleri yaparken hic mi kimse demedi doktora sor diye. marifet sanki. bebeklerin 6 aya kadar bagirsaklari anne sutu ve mama haric hicbir seyi sindiremiyor. iki dk acip okusa burda bos bos yazacagina, anlayacakMantikli aciklamasi yok. Tamamen cehalet. Dunya saglik örgütü 6 ay diye bir sınır koymuş. Neymiş 6 ay beklersen damak tadı secici olurmuş. Yok artik.
Cahilliğin ta kendisi bu. Ben daha iyi biliyorum demek. Çocuğuma 4 aylikken basladim hicbir sey olmadi diye savunuyorlar bir de. Hepsi uzman bu konuda. Profesör olmuslar. En iyi anne ödüllerinin sahipleri.
Anne sütünde su var zaten. Eskiden yapılıyordu bir nebze hak veriyorum. Kitap yok internet yok doktora her zaman gidemiyorsun. Büyüklerinden duyduğunu yapiyorlardi annelerimiz. Simdi bu çağda yapılıyor olmasi resmen cahillik.haklisiniz tamamen. bir de demin okudum dogdugundan beri su veriyorum yazmis biri. yahu bu salak sacma seyleri yaparken hic mi kimse demedi doktora sor diye. marifet sanki. bebeklerin 6 aya kadar bagirsaklari anne sutu ve mama haric hicbir seyi sindiremiyor. iki dk acip okusa burda bos bos yazacagina, anlayacak
bilmedigim ve anlamadigim bir sey var bazı annelerde 6 ayi doldurmadan ek gidaya gecme hevesi var neden? 4. ayda daha basliyorlar yahu sinir oluyorum var mi mantikli bi aciklamasi
haklisiniz tamamen. bir de demin okudum dogdugundan beri su veriyorum yazmis biri. yahu bu salak sacma seyleri yaparken hic mi kimse demedi doktora sor diye. marifet sanki. bebeklerin 6 aya kadar bagirsaklari anne sutu ve mama haric hicbir seyi sindiremiyor. iki dk acip okusa burda bos bos yazacagina, anlayacak
Sus şimdi iyice sinirlenecek.5 aylıkken tattırdım başka bebeğim olursa ona da aynısını yapmayı planlıyorum.
Tamam da bu anne ile çocuğunu alakadar eden bir şey siz niye sinirleniyorsunuz onu anlamadım tamam doğru bir şey değil ama eskilerimiz yapıyordu ki cahil de demeyin buna çoğumuzun annesi de dahil vermişlerdir yaşıyor muyuz evet bir sıkıntı var mı hayır yani çokta abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum suya gelince bazı doktorlar kendi söylüyor bir çay kaşığı verin diye yeğenime öyle dedi doktor bi sorunundan ötürü ve veriliyor çok arada nadir yani anlayacağınız anne de evladının kötülüğünü isteyecek değil
Bizim Dr dedi napalim sen cahilsin mi diyelim . Mama süt alerjisi olan çocuklar var ne verelim toprak mi . Anlamıyorum sizi bir anne evladını senden benden daha iyi düşünür . Siz yapmayın okey yapanlarada hakaret etmeyelim. Saygı duymayı bilelim lütfen .bende beşinci ayda başladım su da veriyorum çünkü alerjik günden güne zayifliyordu . Napim birakim süt içiyor diye komalık mi edeyim . Yavrum zor toparladi . Ha bu arada Dr umuz en çok tercih edilen dr lardan . Bir daha ki gidisimiz de siz cahilmisiniz diye yazılanları anlatıp cevabini buraya yazarım sizede ... Olur .anladınız neyse sinirlenmicem . Derdi olan anlar olmayanda böyle çok bilmişlik taslar
Siz de başka annelerin tercihleriyle bu kadar ilgilenmeyin bence. Sizin eleştirinizle ilgilenen biri de çıkıp mama suyla hazırlanıyor o suyu bebek nasıl sindiriyor diye sorar, mahçup olursunuz sonra.haklisiniz tamamen. bir de demin okudum dogdugundan beri su veriyorum yazmis biri. yahu bu salak sacma seyleri yaparken hic mi kimse demedi doktora sor diye. marifet sanki. bebeklerin 6 aya kadar bagirsaklari anne sutu ve mama haric hicbir seyi sindiremiyor. iki dk acip okusa burda bos bos yazacagina, anlayacak
Tamamen katılıyorum size. Cahillikle ne alakası var anlamadım...Tamam da bu anne ile çocuğunu alakadar eden bir şey siz niye sinirleniyorsunuz onu anlamadım tamam doğru bir şey değil ama eskilerimiz yapıyordu ki cahil de demeyin buna çoğumuzun annesi de dahil vermişlerdir yaşıyor muyuz evet bir sıkıntı var mı hayır yani çokta abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum suya gelince bazı doktorlar kendi söylüyor bir çay kaşığı verin diye yeğenime öyle dedi doktor bi sorunundan ötürü ve veriliyor çok arada nadir yani anlayacağınız anne de evladının kötülüğünü isteyecek değil
Msj tekrarıTamam da bu anne ile çocuğunu alakadar eden bir şey siz niye sinirleniyorsunuz onu anlamadım tamam doğru bir şey değil ama eskilerimiz yapıyordu ki cahil de demeyin buna çoğumuzun annesi de dahil vermişlerdir yaşıyor muyuz evet bir sıkıntı var mı hayır yani çokta abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum suya gelince bazı doktorlar kendi söylüyor bir çay kaşığı verin diye yeğenime öyle dedi doktor bi sorunundan ötürü ve veriliyor çok arada nadir yani anlayacağınız anne de evladının kötülüğünü isteyecek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?