Nedir Bu "Çift Maaş" Takıntısı Anlamıyorum

Sanki birikimimizi herkese söylemek zorundayız. Bir de utanmadan yalan soyluyorsunuz mu diyorlar. Pes.

hahaaaaa

Ben olsam biriktirdiğim paranın hesabını sorana hatta daha da abartıp yalancılıkla itham edene ben de kartları açık oynardım
Ne var ki kendi kızı için ödediğiniz borcu bilmek onun da hakkı

O parayı kazanmak için sizin poponuzdan ter akarken bunların hesabını yapanlar afedersiniz popo dikip yan gelip yatmasını biliyorlar.
Ne haddine sana bu kadar laf etmesine izin veriyorsun.
Çalışırken sen nerdeler?
Eskidenmiş o maaşın birini kenara ayırmak.Evin ne masrafı bitiyor ne faturası ne ekstrası.

Biz de 4 kişi çalışıyoruz. Herkesin gözü bizim maaşda. Habire ev halkının hepsi çalışıyor deyip birşey aldırma, yeme derdinler. Siz de çalışın, biz bilmiyor muyuz sabah 6'da kalkmak yerine sıcak yatakta uyumayı? Borç ödemekten iflahımız kesiliyor, onların çocuklarının kullandığı telefonu kullanamıyorum ben ama biz zenginiz tabii ya... Tembel insanların başkalarının alın terine havadan para geliyormuş gibi davranmalarından nefret ediyorum.

Ohoooo bütün aile sırtımızdayken size bi ev alalım deseydiniz

ooooofffffffff........aynı olay bendede var malesef....ki bizde çift maaş falan yok..benimde kv iki kişi çalışıyorsunuz eve kira vermiyorsunuz neden para biriktiremiyorsunuz falan diyor...artık en sonunda oğluna sor evin harcamalarını o yapıyor dedim...

Açık açık söylersem eşim alınganlık yapar.

Ben yerinde olsam kesinlikle şöyle derdim: Valla anne öyle ömrümüzü borç ödemekle geçirmek istemiyoruz,şu evin kredisi bitsin,başımızı soktuğumuz bi ev bizim olsun,ondan sonra 3 günlük dünyada rahat etmek için yaşıycaz,değmez.'' Cidden öyle düşünüyorum,hatta eşimle de hep böyle konuşuruz.Ömrü borçlara heba etmeye değmez,biraz da tadını çıkarmak lazım.

millete ev almak nasıl kolay geliyor ya daha eşyasının borcu bitmeden ev muhabbeti yapılıyor. sanki cebimizdeki bozukluklar yeterli bi de ev aln. peki tamam 3lira 50 kuruş var yeter demi diyesim geliyo!
bence tartışma hiç boşver bişey de söyleme duymamazlığa ver en güzeli

Açık açık söylersem eşim alınganlık yapar.
hay Allah.. o zaman eşini al karşına tatlı dille anlat.. sonuçta bi ev kurdunuz siz ve bu devirde bu ülkede çift maaş bile olsa kolay değil yani geçinmek.. maaşların toplamı yani gelir 10.000 tl bile olsa gider de ona göre oluyo.. çok zor işin bacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…