- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- Konu Sahibi cesursincap
Ooohoooo o da bir şey mi :) Benim kayın validem de tek maaşla birikim yapmamızı istiyor :) Eşyaları, öğrenim kredilerimizi, yüksek lisans ücretini, kira falan ödüyoruz, nasıl biriktireceksek :) Hep sıkışığız diye arayıp kayın validene dert yan bence :) Çok harcıyor diye eşini şikayet et. Ben öyle yapıyorum. Bizimki artık biriktirin demiyor, para göndereyim diyor :)Merhaba hanımlar. Gerçekten anlamıyorum. Eşim de ben de çalıştığımız için etraftakiler bizi trilyoner falan zannediyor. Daha dun KV bu evinizi satın da bahçeli bir ev alin diyor bana. Anne bu evin daha 5 yıl kredi ödemesi var dedim. O bitince de eşim bir daha borçlanmak istemiyor burada yaşamaya devam ederiz diyor dedim. Hemen çift maassiniz biriktirmiyor musunuz diyor. Yok her ay eksideyiz dedim. İnanmaz inanmaz yüzüme bakıyor. Hay allahım ya. Sanki oğlunu bilmiyor. Hesap soruyor nereye ne harciyorsunuz diye. Bir tek ev krediniz var diyor. Arabanın masraflari yeme içme gezme hic yok sanki. Faturalar kendi kendine odeniyor. Bir de bizim kartla eşya aldırip ödemeyen görümce ve issiz olup yardim ettiğimiz kayınbiraderi saymiyorum bile. Bu kaç oluyor çift maaş lafı. Sinir oluyorum artik.