- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 46
-
- Konu Sahibi cesursincap
bahçeli evi alınca oda sizinlemi oturucakmış artık. nedne bu kv ler bu evde size yeter ztn bide bizimkilere yardım ediyosunuz maaşınız çarçur oluyo dese nolu ryani nolur eksilirlermi
aaa! sizeneymiş onun ev hevesinden ? oğlun sana alsın o zaman bi bahçeli ev diyeydin şakayla karışık.. açık açık fikrini söylesen eşin alınır mı?Kendisi çok istemiş bahçeli ev ama olmamış. Heves ediyorum diyor bana da.
ben çalışıyorum ve kıyamıyorum ne eşimin ne kendi kazandığım parayı yemeye.. ama çalışmadığım , evde oturduğum zaman da kıyamıyodum. yemeyi bilmemek de değil ayrıca. bilip de yememek. yani yanlış cümle olmuş şu yazdığınız...Ben anlamıyorum biz çalışan kadınlar eşlerimize kıyamadığımız için yemeyi mi bilmiyoruz acaba?
ben çalışıyorum ve kıyamıyorum ne eşimin ne kendi kazandığım parayı yemeye.. ama çalışmadığım , evde oturduğum zaman da kıyamıyodum. yemeyi bilmemek de değil ayrıca. bilip de yememek. yani yanlış cümle olmuş şu yazdığınız...
Hepsi aynı biz tek maas olmamiza rağmen 1400 ev borcu öduyoruz ve kp bize cift taksit odeyin evi dedi. eşimin maaşı iyiymiş diye. Sanki evin hiç ihtiyacı olmuyor sadece eve çalışacak eşim. Bizi olduğu gibi sizi de lüks içinde yaşıyor zannediyorlar sanırım.Merhaba hanımlar. Gerçekten anlamıyorum. Eşim de ben de çalıştığımız için etraftakiler bizi trilyoner falan zannediyor. Daha dun KV bu evinizi satın da bahçeli bir ev alin diyor bana. Anne bu evin daha 5 yıl kredi ödemesi var dedim. O bitince de eşim bir daha borçlanmak istemiyor burada yaşamaya devam ederiz diyor dedim. Hemen çift maassiniz biriktirmiyor musunuz diyor. Yok her ay eksideyiz dedim. İnanmaz inanmaz yüzüme bakıyor. Hay allahım ya. Sanki oğlunu bilmiyor. Hesap soruyor nereye ne harciyorsunuz diye. Bir tek ev krediniz var diyor. Arabanın masraflari yeme içme gezme hic yok sanki. Faturalar kendi kendine odeniyor. Bir de bizim kartla eşya aldırip ödemeyen görümce ve issiz olup yardim ettiğimiz kayınbiraderi saymiyorum bile. Bu kaç oluyor çift maaş lafı. Sinir oluyorum artik.
Babannemde hep babama der kizinda sende calisiyorsun.vardir paraniz sanki milyarlar aliyoruz ya.
ay malesef insanlarda bu düşünce var çift maaş alıyonuz biriktirin. çiftmaaş alıyonuz. şunu yapın. töbe töbe kime ne sanki
Merhaba hanımlar. Gerçekten anlamıyorum. Eşim de ben de çalıştığımız için etraftakiler bizi trilyoner falan zannediyor. Daha dun KV bu evinizi satın da bahçeli bir ev alin diyor bana. Anne bu evin daha 5 yıl kredi ödemesi var dedim. O bitince de eşim bir daha borçlanmak istemiyor burada yaşamaya devam ederiz diyor dedim. Hemen çift maassiniz biriktirmiyor musunuz diyor. Yok her ay eksideyiz dedim. İnanmaz inanmaz yüzüme bakıyor. Hay allahım ya. Sanki oğlunu bilmiyor. Hesap soruyor nereye ne harciyorsunuz diye. Bir tek ev krediniz var diyor. Arabanın masraflari yeme içme gezme hic yok sanki. Faturalar kendi kendine odeniyor. Bir de bizim kartla eşya aldırip ödemeyen görümce ve issiz olup yardim ettiğimiz kayınbiraderi saymiyorum bile. Bu kaç oluyor çift maaş lafı. Sinir oluyorum artik.
canım çok alakasız olacak ama hatırladığım kadarıyla asker bekliyordun bi ara aynı topikteydik yanlış hatırlamıyorsam,, nasıl gidiyor askerlik :))
Merhaba hanımlar. Gerçekten anlamıyorum. Eşim de ben de çalıştığımız için etraftakiler bizi trilyoner falan zannediyor. Daha dun KV bu evinizi satın da bahçeli bir ev alin diyor bana. Anne bu evin daha 5 yıl kredi ödemesi var dedim. O bitince de eşim bir daha borçlanmak istemiyor burada yaşamaya devam ederiz diyor dedim. Hemen çift maassiniz biriktirmiyor musunuz diyor. Yok her ay eksideyiz dedim. İnanmaz inanmaz yüzüme bakıyor. Hay allahım ya. Sanki oğlunu bilmiyor. Hesap soruyor nereye ne harciyorsunuz diye. Bir tek ev krediniz var diyor. Arabanın masraflari yeme içme gezme hic yok sanki. Faturalar kendi kendine odeniyor. Bir de bizim kartla eşya aldırip ödemeyen görümce ve issiz olup yardim ettiğimiz kayınbiraderi saymiyorum bile. Bu kaç oluyor çift maaş lafı. Sinir oluyorum artik.
zeten kötü gelin ki kayınvalide bunları söyleyebiliyor hem kel hem fodul diğer oğluna yardım ettikleri haldeOooo görümceyi kayınbiraderi işin içine kattınız mı kötü gelin oluverirsiniz aman dikkat.
Bence laf vermeyin kv'nin ağzına. "Ev geçindirmek kolay mı, bitiveriyor" falan deyin geçiştirin.
Eğer çok zorlanıyorsanız da başkalarına yardım etmeyi kesin ama bunu eşiniz söylesin.
Bunların hepsi aynı fabrika ayarında seri üretimle gelmiş başımızaMerhaba hanımlar. Gerçekten anlamıyorum. Eşim de ben de çalıştığımız için etraftakiler bizi trilyoner falan zannediyor. Daha dun KV bu evinizi satın da bahçeli bir ev alin diyor bana. Anne bu evin daha 5 yıl kredi ödemesi var dedim. O bitince de eşim bir daha borçlanmak istemiyor burada yaşamaya devam ederiz diyor dedim. Hemen çift maassiniz biriktirmiyor musunuz diyor. Yok her ay eksideyiz dedim. İnanmaz inanmaz yüzüme bakıyor. Hay allahım ya. Sanki oğlunu bilmiyor. Hesap soruyor nereye ne harciyorsunuz diye. Bir tek ev krediniz var diyor. Arabanın masraflari yeme içme gezme hic yok sanki. Faturalar kendi kendine odeniyor. Bir de bizim kartla eşya aldırip ödemeyen görümce ve issiz olup yardim ettiğimiz kayınbiraderi saymiyorum bile. Bu kaç oluyor çift maaş lafı. Sinir oluyorum artik.
Cok ama cok kotu canim hatta fark ettiysen girmiyorum topige ceza aldi bizimki bende saymayi bile biraktiim sen naptin ?
üzüldüm canım, saydığın günleri tekrar saymak kötü tabi Allah yardımcınız olsun.... evet uzun zamandır girmeyince bi de seni burda görünce bi yazayım dedim :) ben beklemeye devam ediyorum atarsa 129 bekliyoruz işte bakalımmm..
Malsf bizde de var bu sorundan.ama nedense erkek ailesi zengin sanıyor çift maaş olunca yemek için sanırım. Iyyy Iyyy midem bulanıyor KV den ve görümce den
Usulüne uygun bi dille ''bi tek bizim borçlar olsa alırız; ama görümcenin kredisi de belimizi büküyo vs'' derseniz böyle ikide bi söylenip durmaz bence