Hic bir şekilde gitmek zorunda değilim. İstersem hiç gitmem. Beni üzen durum kocamı böyle bir durumdan dolayı bana karşı doldurmalariBi hosgeldiniz deyip hastayim kusura bakmayin zorla sizin icin indim yatacagim desen is biterdi
Bakın şöyle cümleler kurarsanız gayet de evinize müsait olmadığınız zamanlarda pat diye gelirler. Siz haber vermedikçe evinize gelmemeleri iyi bir şey niye isyan ettiniz buna? Kaşınıyosunuz ama farkında değilsiniz.
Hic bir şekilde gitmek zorunda değilim. İstersem hiç gitmem. Beni üzen durum kocamı böyle bir durumdan dolayı bana karşı doldurmalari
Bosancam zaten kararımı verdim. Kocam da gitsin anasının dizinin dibinde otursun onla onlarla mutluluklar. Ben hayatımı bu şekilde devam ettiremem böyle şartlarda da çocuk buyutememKayınpederinizin misafirinden size ne ki ne alaka ?size altın filan takacakmış düğünde gelmemişdi de filan ancak böyle durumda gidilir yoksa size ne cidden ? Eviniz ayrı farkındalar mı ? Ben sanırım çok cadı bi gelinim ya böyle şeyleri okuyunca şok oluyorum cidden nasıl müsade ediyorlar insanlar sınır ihlaline ciddili boşanma sebebi
Drama yapacam diye milleti başına bela edecek haberi yok. Bugünden sonra eş ailesinden birileri zırt pırt napıyon ne ediyon diye aşağı inirse onunla ilgili de bolca konu okuruzGelmelerini istediğinden değil ya, dram yapacak ya orda ondan yoksa 2-3 kere kafalarina göre girseler eve kiyamet kopar benim özelim mahremim diye.
Ya zaten eşimle hiç bir zaman bir sorun yasamiyorum ne zaman bunlarla bir araya gelsem kavga gürültü cikiyorAynı binada olmanız hata en başta.. Bazı kocalar öyle malesef hak savunmaz düsüncesizlik yapmışlar hamilesin neticede ne yap et evini ayır başka yere taşın o zaman düşün eşinle boşanma konusunu belki ayrı uzak ev aranızı iyi eder
bizde öyleydik eşim hiç hakkımı savunmadı ama şuan çok iyiyizYa zaten eşimle hiç bir zaman bir sorun yasamiyorum ne zaman bunlarla bir araya gelsem kavga gürültü cikiyor
Ayrı eve mi ciktinizbizde öyleydik eşim hiç hakkımı savunmadı ama şuan çok iyiyiz
EvetAyrı eve mi ciktiniz
Ya zaten eşimle hiç bir zaman bir sorun yasamiyorum ne zaman bunlarla bir araya gelsem kavga gürültü cikiyor
Yani denilecek çok şey var da...Esim arkadaş ve abilerinin ortamında evlendiğim güne lanet ediyorum demiş. Keşke evlenmeseydim gibisinden laflar etmiş. Bunu bugün kaynim ve eltimlerle yemekteyken konu konuyu acti ve kaynim dile getirdi böyle böyle dedi diye.
Hayır henüz cikmadiYani denilecek çok şey var da...
Gurbete gitmek + aile apartmanına gitmek...
Atamaniz çıktı mı ?
Demek zorunda mı? Hastayım belki! Evleri ayrı ve misafir ona gelmiş , yada zahmet et ara sor müsaitmisin kızım misafir var bir hoşgeldin demek ister misin ?diye. Farklı semtte oturuyor farzet her misafire gitmek mecburiyeti mi var . Bunları insanlara görev gibi addetmeyin.Bi hosgeldiniz deyip hastayim kusura bakmayin zorla sizin icin indim yatacagim desen is biterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?