nedir bu çekemezlik

annem (k.validem) iyiki eltin yok. dua et diyordu. haklıymış .

bende normal karşılayamazdım. kendi evime ben yokken bir başkasının oturup kalkmasını düşünemiyorum. annem (kendi annem) bile evime ben yokken habersiz girmez.

belirtmeden edemeyeceğim, normal karşılayan arkadaşa hayret ettim doğrusu..

Site icerinsinde yapilan yorumlara yorum yapmayi birakin kendi yorumunuzu yapin...Kimse kimsenin hosuna gidecek yorum yapmak zorunda degil..Herkes fikrini beyan ediyor..Sizde fikrinizi beyan edin eger bir fikriniz varsa..Site kurallari geregi yoruma yorum yapmak yasaktir...Ayrica ben calisiyorum diye benim misafirimi vaktini ayirip, rahatini bozupta gelip agirliyan eltiyi ben saolsun yardim etti diye algilarim siz lackalik olarak algiliyorsaniz bu sizin sorununuz, görüsünüz...Benim düsüncelerim beni baglar...Kimse kimseye siz kötüsünüz biz iyiyiz gibi bir sey söylemedi ama siz yazilarimdan bunu cikariyorsaniz evet siz ardniyetli bir insansiniz...

Son düzenleme:

saygıyla eğiliyorum önünüzde diz çöküyorum hatta öpüyorum ellerinizden saolun varolun iyiki varsınız sizler sagduyulu meleklerim benim iyiki varsınız haklısınız art niyetli iğrenç kötü insanlarız bizler

arkadasim benim yorumlarima yorum yapma..Git demogojini kendi yorumunda yapp...Al Allah kulunu zapteyle delini diyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…