- Konu Sahibi evarologlu
-
canım yaa benimde aynı...2 eltim var ve ben çalışıyorum sadece..daha sözlendiğim gün anladım çekememezliğini büyük eltinin...kendini üstün göstermek için o kadar çok şaçmaladı kii eğlenmedim de değil hani..uzaktayız çok gitmiyoruz..bazen bayramlarda..onda da çok muhatap olmuyom olup bitiyoo...sen de mesafeni oluştur şimdiden evt küçük görme ama herkes haddinide bilsin canım...
okuduklarıma gerçekten çok ama çok şaşırdım.. sanırım sen yuları onların eline baştan vermişsin.. ne münasebet evindeki eşyayı değiştirmek de ne oluyor..!şu saatten sonra çevirebilir misin durumu bilmiyorum ama herşey sende bitiyor.. çok yüz vermişsin.. bu kadar yüz vermeyince kimse bu raddeye getiremez olayı.. onların fesatlıkları da ayrı bi konu zaten.. laflarını asla sakınma, deme ki şunu dersem ne tepki verir kırılır mı diye.. böylelerine çata çat konuşmak müstahak oluyor çünkü.. hayatına karışmalarına asla müdahale etme.. düşün ki kendi annene bile bu kadar müdahale ettirmemişsindir onlar da kim..... ayyyyy haspama bak yaaa çıldırdım sinirimden..
Kusura bakmayin ama ben okuduklarimda hicbir kötü niyet göremedim..Sizin evinizde misafirlerinizi agirlamalari tamamen size yardim etmek icin yapilmis ama siz anlamamissiniz, sahsen ben calisan eltimin misafirini rahatimi bozupta agirlayamam...Esyalarinizin yerini degistirmelerini istemediginizi söyleyin birdaha yapacaklarini zannetmem..Orada "gel bakalim sanada is biraktik" tarzi konusmalarida bence tamamen saka maksatli..Sahsen biz kizkardesler arasidada bu tarz sakalar yapariz kacma gel kaytarma vs gibi..Ayrica kimseyi okumamis, cahil diye degerlendirmeyin..Bende üni mezunuyum, bircok okumus esek bircokta okumamis insan gördüm....
Seni bu kadar rahatsız etmişlerse (ki okurken ben bile rahatsız oldum) haklısın üzülmekte, dert etmekte. Tavrını kesinlikle koymalısın. Ama susarak ya da küslük yaparak değil. Açık açık söylemelisin, bana böyle böyle demeyin alınıyorum gibilerinden. Hem sen rahatlarsın hem de onlar nasıl davranmaları gerektiğini bilirler artık. Umarım hallolur..
Bu arada yazdıklarını okurken iyi ki eşim tek çocuk diye geçirdim içimden
ay ne güzel canım tadını çıkar valla en iyi gibi gözüken bile altında birşey çıkıyor bunu anladım.hakkımızda kötü düşünen kötülük bulsun ben hep bunu söylerim
kesinlikle en güzel dualardan biri, hakkımızda ne düşünüyorlarsa allah onlara kat kat versin
Senin de son sıkıntıların olur inşallah bunlar..
Ne çekiyorsak,samimi ilişkilerden,net bir şekilde hayır diyememekten çekiyoruz.
En baştan mesafeli davranmak,fırsat vermemek gerekiyor.
Ne demek "sen işe git,biz otururuz sende" siz evde yokken,misafir ağırlamak çok manasız.
Ya da nasıl evinize,düzeninize,özel kararlarınıza müdahale ederler,ne münasebet...
Bunlara dur demenin tek yolu;sınırlar çizmek ve ihlale fırsat vermemek.
Yabancılaşmayacak kadar "uzak"
Özensizleşmeyecek kadar "yakın" olabilmek...
Kusura bakmayin ama ben okuduklarimda hicbir kötü niyet göremedim..Sizin evinizde misafirlerinizi agirlamalari tamamen size yardim etmek icin yapilmis ama siz anlamamissiniz, sahsen ben calisan eltimin misafirini rahatimi bozupta agirlayamam...Esyalarinizin yerini degistirmelerini istemediginizi söyleyin birdaha yapacaklarini zannetmem..Orada "gel bakalim sanada is biraktik" tarzi konusmalarida bence tamamen saka maksatli..Sahsen biz kizkardesler arasidada bu tarz sakalar yapariz kacma gel kaytarma vs gibi..Ayrica kimseyi okumamis, cahil diye degerlendirmeyin..Bende üni mezunuyum, bircok okumus esek bircokta okumamis insan gördüm....
niye bu kadar yüz verdin canım ya!!!
Evine misafir kabul etme ve eşyanı değiştirme hakkını nasıl kendilerinde görürler;
baştan pasif mi kaldın ki?:44:
eltim yok diye üzülüyordumiyiki yokmuş.canım Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?