- Konu Sahibi evarologlu
nedir bayanlar bu eltilerimizden çektiğimiz ya biri bana akıl danışmadan yorum yapmam etmem ama hep benim eltilerim karar verir neyi nezaman ne şekilde yapıcağıma örneğin: çalışan bayanım yeni evliyim ev görmesine gelmek isteyenler oluyor bu konuyu açmıştım zaten bilen bilir sen çalışsanda git işine biz otururuz sende dendi eltim karar verdi ve uyguladı.ramazan bayramından sonra gelmek isteyenler oldu aynı şekilde olsun dedi dur bakalım sen orda dedim o bir kereye mahsustu evime ben yokken kimseyi sokmam .yok şu zaman çağır misafirini dedi o karar verdi ben ise çağıramam toplantım var işe gitmem lazım o cumartesi dedim,misafirime ne ikram ediceğime eltim karar verir,kimi nezaman arıcağıma bile eltim karar verir,hatta nezaman çocuk yapıcağımada her evime gelişinde mutfağımın yeri değişir bir bakmışım mikrodalgamın yeri değişmiş bir bakıyorum koltuğumun hadi yardım etmek istiyor o gidince bende eski düzenime kavuşurum sonuçta dedim.bu tarz şeylere çok sorun yapmadım gelelim asıl takıldığım konuya ben çalışan diğer eltilerim ise ev hanımları haliyle gelinlikte onlar yapıyor mesala kayınvalidem evi temizlencekse haliyle onlar yetişir ki ben kendi evime bile yetişemiyorum haftanın 6 günü akşam 8lere kadar çalışıyorum ondan ayda bir yardımcı kadın gelir temizler evimi,ama pazar günü kayınvalidem aradı beni ne yapıyorsun kızım dedi cumartesi misafirim olduğundan gece 12ye kadar anca tüm işlerimi pazara bırakmıştım iş yapıyorum anne dedim ay yorma kendini dedi işte eltilerin görümcene gittiler görmcem nar ekşisi yapar ona yardıma gitmişler kadın bana teklif etmedi bile iş yaptığımı duyunca asıl kaynana yani eltim ortaya çıkar eşimi arayıp neden karını göndermedin demiş ona ne oluyorsa artık eşimde işi var evde demiş ,bende içim rahat edemediğinden dün akşam işten 1saat erken çıkıp eşime dedim köye ablana gidelim aynen böyle karşılandım kızlar ben içeri girer slm veririm ve başlarlar;
en büyük eltim: kalan tüm işleri sen yapıcaksın
ortanca eltim: kurtuldun sanma sanada iş bıraktık
ben: yaparız canım bunlamı korkutuyorsunuz beni dedim(ben 12 saatlik bir yerden gelin geldim nar danda hiç anlamam ama elimden geldiğince yardım etmek istedim yada çayı demleyip yemek yapmak onlara)
en büyük eltim: eşime der;karına öğretcez bundan sonra o yapıcak
ortanca eltim: bak bak yaparken video çektik seneye hiç kurtuluşun yok
kızlar 60 dk durduk ve 50 dksı bunla geçti benle uğraştılar eşimde en son o ekmek parası kazanıyor dedi ama bitmedi devam ettiler
en büyük eltim:zaten çalışıyorsunda kaytarıyorsun (sinirden titriyorum resmen)
ben: emin ol çalışmasaydım da yapmazdım
en büyük eltim: he bu bize kapak olsun yani dedi
ben: anladığına sevindim
en büyük eltim: hahahaaa ilahi allah cezanı vermesin seni
ben: amin cümlemize
halbuki ben oraya onlara hiç bu işi bilmesemde yanlarında bulunmak elimden geldiğince birşeyler yapmak istedim sonuç 1 saat zor oturduk kalktık eşimle onunda çok üstüne gittiler çünkü ve bizi soğuttular analdım ki ben çalıştığım ve ortalarda pek gözükmediğim için tavırlılar ama kimseyi aşığalamak küçük görmek gibi bir niyetim yok sadece 1 eltim lise diğerleri ilkokul mezunu onlarda okuyup çalışsalarmış dicem ama malesef onlarda kız okumaz ataerkil yapıda bir aileler ben ise halen alışmaya çabalayan yeni gelin
en büyük eltim: kalan tüm işleri sen yapıcaksın
ortanca eltim: kurtuldun sanma sanada iş bıraktık
ben: yaparız canım bunlamı korkutuyorsunuz beni dedim(ben 12 saatlik bir yerden gelin geldim nar danda hiç anlamam ama elimden geldiğince yardım etmek istedim yada çayı demleyip yemek yapmak onlara)
en büyük eltim: eşime der;karına öğretcez bundan sonra o yapıcak
ortanca eltim: bak bak yaparken video çektik seneye hiç kurtuluşun yok
kızlar 60 dk durduk ve 50 dksı bunla geçti benle uğraştılar eşimde en son o ekmek parası kazanıyor dedi ama bitmedi devam ettiler
en büyük eltim:zaten çalışıyorsunda kaytarıyorsun (sinirden titriyorum resmen)
ben: emin ol çalışmasaydım da yapmazdım
en büyük eltim: he bu bize kapak olsun yani dedi
ben: anladığına sevindim
en büyük eltim: hahahaaa ilahi allah cezanı vermesin seni
ben: amin cümlemize
halbuki ben oraya onlara hiç bu işi bilmesemde yanlarında bulunmak elimden geldiğince birşeyler yapmak istedim sonuç 1 saat zor oturduk kalktık eşimle onunda çok üstüne gittiler çünkü ve bizi soğuttular analdım ki ben çalıştığım ve ortalarda pek gözükmediğim için tavırlılar ama kimseyi aşığalamak küçük görmek gibi bir niyetim yok sadece 1 eltim lise diğerleri ilkokul mezunu onlarda okuyup çalışsalarmış dicem ama malesef onlarda kız okumaz ataerkil yapıda bir aileler ben ise halen alışmaya çabalayan yeni gelin