- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
AminKendi ailen , eşin , eşinin ailesi arasında sıkışıp kalmışsın.Zor bir durum.Allah yardımcın olsun.Sabır versin.
Öyle ama daha önceki mesajlarımda açıkladım eşim gelemedi
ÖyleEsiniz sehir disindan donup eve gecerken sizi de almalıydı yol ters olsa bile.
Eşimin sorunu ailemin sürekli ve alenen eşimle uğraşması ama bahane bulmadı işler yolunda gitmemiş sorun biraz büyük yeğenininEşinizin aileniz ile bir sorunu var mi? Sizce eşiniz hastaneden geç dönme olayini bahane edip ailenizi görmemek, bayramlasmak zorunda kalmamak icin sizi almaya gelmemis olabilir mi? Gelemedi diyelim, telefonda arayıp bayramlaştı mı gün icerisinde?
Eşim psikolojik tedavi görüyor ani sinir halleri oluyor elinde değilYahu herkes anlamış ama ben anlamadım.
Şimdi canım, cicim, aşkım laflarından sonra bu raddeye nasıl gelinir anlamadım.
Yani tek ihtimal konu sahibinin kocasının çift karakterli yada karaktersiz olması geliyor aklıma.
Aileniz bi alem eşiniz bi alem herşeye rağmen susan siz de bi alemsiniz. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Ailenize de eşinize de bi ayar çekin artık.
Evet annesi benimle ilgili bir şey söylemiş o anda bana patlamış eşim ailemle görüşmek istemiyor uzun zamandır ayrı ayrı ailelere gidiyoruzBu aileler niye böyle ya.. bayram bayram insanın keyfini bozuyorlar sonra biz müslümanız diye geçiniyorlar.
Eşinizle aranız çok güzelmiş ama bence annesi biraz doldurmuş onu belki annesine sinirlenip size patlamış olabilir durumu izah edin. Ailenize de tek başınıza gitmeyin madem bu şekilde yapıyorlar.
Haklısınız hemen düzeltiyorumİide niye konuyu anlatmaya kalu beladan başladınız. Ben fedakarlık yaptım m demek istiyosunuz.
Konu silmek yasak ama ne yapsak kiİide niye konuyu anlatmaya kalu beladan başladınız. Ben fedakarlık yaptım m demek istiyosunuz.
kızlar okuyup anlamış ama tabi siz bilirsiniz.Haklısınız hemen düzeltiyorum
Bilemiyorum oglum 4 yaşında iki yaş sendromunu Yen'i atlatıyoruz çok inatçı bir çocuk ama diğer yeğenlerim daha çekilmez ve yaramazlar nedense onlarınki hiç göze batmıyorHer şeyi geçtim de aileniz çocuğunuza karşı neden bu kadar sert? Canavar falan niye? Kaç yaşında ki?
Ama ben sorularimin cevabini alamadim? Gün icerisinde aradı mi aileni? Sorun buyuk yegenimin derken tam olarak nedir yegeninizin sorunu?Eşimin sorunu ailemin sürekli ve alenen eşimle uğraşması ama bahane bulmadı işler yolunda gitmemiş sorun biraz büyük yeğeninin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?