NEDEN?

Ay bu ne ya. Bayram gunu koca sabahtan aksama kadar hastanede kalir. Gidip esinin babasini bayramlamaz, almayada gitmez. Kadin babasina beni birak der, baba birakmaz. Baba birakmayinca es gelip almaz, almadigi gibi eve de gelmez. Aileden bi ton azar, kocadan bi ton azar. Hepsi guzel bir rest istiyorlar. Kimse de cocugunuza hakaret edemez. Bi zahmet nefesiniz tukenmesin boyle konularda.

Benim melek annem de neredeyse beni atıp onu tutacak.
Kötü davranma ona yazıktır.
Yoruluyor ayıptır.
Benim yanımda saçına başına laf etme alınır günahtır.
El evladı demiyor işte o da bir ana kuzusu diye düşünüyor.

Öyle düşünmek gerek.

Sen damadını sevmezsen saymazsan senin kızına kim niye değer versin bana göre..

Büyüklerin daha yapıcı olması gerekmiyor mu ya?

En çok ailene kızdım.
Yazık bayramı zehir etmişler.

Eşinizin aileniz ile bir sorunu var mi? Sizce eşiniz hastaneden geç dönme olayini bahane edip ailenizi görmemek, bayramlasmak zorunda kalmamak icin sizi almaya gelmemis olabilir mi? Gelemedi diyelim, telefonda arayıp bayramlaştı mı gün icerisinde?

Eşimin sorunu ailemin sürekli ve alenen eşimle uğraşması ama bahane bulmadı işler yolunda gitmemiş sorun biraz büyük yeğeninin

Yahu herkes anlamış ama ben anlamadım.
Şimdi canım, cicim, aşkım laflarından sonra bu raddeye nasıl gelinir anlamadım.
Yani tek ihtimal konu sahibinin kocasının çift karakterli yada karaktersiz olması geliyor aklıma.
Aileniz bi alem eşiniz bi alem herşeye rağmen susan siz de bi alemsiniz. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Ailenize de eşinize de bi ayar çekin artık.

Bu aileler niye böyle ya.. bayram bayram insanın keyfini bozuyorlar sonra biz müslümanız diye geçiniyorlar.
Eşinizle aranız çok güzelmiş ama bence annesi biraz doldurmuş onu belki annesine sinirlenip size patlamış olabilir durumu izah edin. Ailenize de tek başınıza gitmeyin madem bu şekilde yapıyorlar.

Eşim psikolojik tedavi görüyor ani sinir halleri oluyor elinde değil
Aileme artık bişeyleri anlatmaktan yoruldum saat 8 gibi eve geçeyim dedim dayımlar ziyarete gelmişti ailemi ama o esnada oglum uyuyakaldı gidemedim

Evet annesi benimle ilgili bir şey söylemiş o anda bana patlamış eşim ailemle görüşmek istemiyor uzun zamandır ayrı ayrı ailelere gidiyoruz

İide niye konuyu anlatmaya kalu beladan başladınız. Ben fedakarlık yaptım m demek istiyosunuz.

Her şeyi geçtim de aileniz çocuğunuza karşı neden bu kadar sert? Canavar falan niye? Kaç yaşında ki?
Bilemiyorum oglum 4 yaşında iki yaş sendromunu Yen'i atlatıyoruz çok inatçı bir çocuk ama diğer yeğenlerim daha çekilmez ve yaramazlar nedense onlarınki hiç göze batmıyor
Oğlum genelde sevgi dolu paylaşımcı bir çocuktur ama her çocuk gibi bazen damar ı tutuyor
Erkek kardeşim in kızı 8 küçük kardeşimin oğlu ise 7 yaşında
Dün bunlat oğlumu öğretip şeker getirmesini istemişler oğlumdan
Oglum odaya girdi babaannem halalarım vs hepimiz oturuyoruz şekerlikten bir avuç şeker aldı gitti
Babam çocuk şekerliği boşalttı bir dur diyen yok şimdiki çocuklar terbiyesiz vs dedi bana bakarak
Biraz sonra yine geldi ablamla abim yine şeker istiyor deyip şeker almak istedi ben müsade etmedim oglum ağlamaya babam bağırmaya başladı
Sabah kahvaltıda oglum yemek istemedi ben oyuncaklarla oynacagım diye odaya geçti biraz sonra mutfağa elinde oyuncakla geldi sofraya oturdu babam oyuncağı alıp fırlattı oğlum ağlamakta başladı ama inat yarım saat ağladı ben susturmaya çalışıp bi taraftan hazırlanıyorum eve gitmek için
O esnada babam canavar yetiştiriyorsun sen dedi bu büyünce seni döver dedi bişey demeden çıktım evden eve kadar yürüdük oğlumla o ağladı ben ağladım

Eşimin sorunu ailemin sürekli ve alenen eşimle uğraşması ama bahane bulmadı işler yolunda gitmemiş sorun biraz büyük yeğeninin
Ama ben sorularimin cevabini alamadim? Gün icerisinde aradı mi aileni? Sorun buyuk yegenimin derken tam olarak nedir yegeninizin sorunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…