- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
sorma artık şaşırdım eşimin ailesi beni benim ailem eşimi sevemedi gittiNe güzel giden bir günü nasıl da mahvetmişler el birliğiyle pes yani. Şu ailelerin yaptığına bak ya!
Halbuki çok mu zor. Çocuğum mutlu olsun da gerisi önemli değil demek. Yazık böyle aileler yüzünden bozulan evlilikleresorma artık şaşırdım eşimin ailesi beni benim ailem eşimi sevemedi gitti
o saatten sonra dolmuş olmuyor o güzergahta bide eşim erken çıkalarsa annemlere bayram ziyaretine gelecekti o yüzden bekledimSen kendin eve dönemezmiydin babanı beklemek yerine
Senin o kadar lafın üstüne annenlerde ne işin var hala, birde baban seni evine bırakmayıp eşinle aranın bozulmasına sebep olmuş, neden bir taksiye atlayıp gitmedin, hadi çok para dersen dolmuş otobüs vs gidebilirdin . Tamam ailen sorunlu ama sende çok pasif kalmışsınselamlar dünden beri buraya yazsam mı yazmasam mı die düşünüp durdum
çünkü konuşacak anlatacak kimsem yok
arefe günü eşim bana 300 tl para verdi kendine ve oglana bişey al aşkım kusura bakma param kalmadı başka dedi bende olsun aşkım bu para çok bile dedim
eşim oglumla evde kaldı çok yorgundu
bende eşime bi gömlek ve pantolon aldım ogluma da bi gölek ve pantolon aldım hepsi 200 tl tuttu 100 tl yede şeker kolonya ve bi iki parça yiyecek aldım
kendime almadım çünkü her bayram zaten alıyoruz bide kilo aldıgım için beden bulma sorunu yaşıyorum bu bayram eşim temiz ve yeni giyinsin istedim
eve geldim çokı sevindi hemen giyip denedi bana sordu sen ne giyeceksin diye bende giyerim bişeyler nasılsa kıyafet dolu ev dedim
akşam beraber yemek hazırladık biraz temizlik yaptım ve yattık
sabah kv demlere gittik eşim ailesiyle hastahaneye gitti yegeni hastahanede yatıyor bana sen sonra gelirsin aşkım kalabalık şimdi bide yol yormasın seni dedi ayrıldık ben kendi annemlere geçtim bayram diye
ama gittigime gidecegime pişman oldum ne çocugumun yediği azarlar kaldı ne ben,im kıyafetimin kötülüğü bakımsızlıgım kocamın karaktersizliği kötülüğü hiçbişey kalmadı neyse ki gelip gidenler olduda fazla üstüme gelmediler akşam 7 gibi eşim aradı
aşkım biz daha hastahaneyiz çıkamadık seni baban evimize bıraksın yarında bayram gezmesi yaparız dedi tamam dedim ama babam misafir var sonra bırakırım diye geçiştirdi eşim aradı aşkım nerdesiniz kapıdayım diye bende anlatmaya çalıştım ama kv nin sesi geliyor arkadan eşim birden parladı kavga ettik telefonda bana hemen gel yada hiç gelme dedi çaresiz annemlerde kaldım babm getirmedi bişeyleri bahane edip
gece balkonda annem ve babam oturuyorlardı uyku tutmadı bende çıktım yanlarına ama o kadar çok şey söylediki babam savunacak veya söz söyleyecek gücüm kalmadı sessizce kalkıp yattım
kahvaltıda yine asynı şeyler babam çocuguma bagırıp canavar yetiştiriyorsun sen dedi bana
eve geçtim hemen
ama kv de de boş durmamış eşimi doldurmuş eşim daha eve gelmedi
babamlar bi taraftan kocam bi taraftan kocamın ailesi bi taraftan bıktım artık
yanımda para yoktu dolmuşa binmek için bekledim bi kaçkere söyledim beni biriniz bıraksın diye ama malesefAileniz size ve çocuğunuza karşı hep böyle mi?
Böyle ise ne diye gidersiniz oraya? Yada gittiniz yarım saat uğrayıp kalkın ki vakit kalmasın sizi aşağılamalarına...
Eşiniz aradığında neden kendiniz gitmediniz?
Yada tekrar geri arayıp burada misafir var beni bırakacak kimse Yok demediniz?
Gerçi eşiniz de Yok yere kızmış, gelip alsaymış sizi..
kayınvalidemler arabayla bıraktı sonrasında dönüş için param yoktu yanımda eşim kargaşada para vermeyi unutmuşOraya kendin gidebiliyosun da niye kendin dönemiyosun anlamadım
evet annesi ne dedi bilmiyorumAnlamadım, aşkım canım derken eşiniz bir anda evde değilsiniz diye orda kal dedi öyle mi?
inşallahYahu şu kk kadınları da destek mi oluyor köstek mi belli değil?Konu sahibi Zaten sıkıntılı dertli bi de Yok niye sen kendin dönmedin?Yok niye ailen de o kadar çok kaldın?Kendin gittin kendin dön vs.Bazen işler istediğimiz gibi gitmez.Evde ki hesap çarşıya uymayabilir.Konu sahibi gayet olağan bir şekilde ailesine bayrama gitmiş,bi şekilde işler istediği gibi olmamış Ve dönememiş...
Konu sahibi bence eşiniz eve gelince sakince neden dönemediğinizi anlatın.Madem kayınvalideniz de eşinizi size karşı dolduruyor biran önce kendi evinize dönmeye bakın.Aileniz eşinizi neden sevmiyor bilmiyorum ama siz Eğer eşinizle mutluysanız çok umursamayın söylenenleri.Umarım biran önce sıkıntılı günlerinizi atlatır çok mutlu olursunuz...
Burda sana çok büyük haksızlıklar yapılmış .çok uzuldum.esin el oğlu da babana ne demeli gerçekten hakkına girmislerselamlar dünden beri buraya yazsam mı yazmasam mı die düşünüp durdum
çünkü konuşacak anlatacak kimsem yok
arefe günü eşim bana 300 tl para verdi kendine ve oglana bişey al aşkım kusura bakma param kalmadı başka dedi bende olsun aşkım bu para çok bile dedim
eşim oglumla evde kaldı çok yorgundu
bende eşime bi gömlek ve pantolon aldım ogluma da bi gölek ve pantolon aldım hepsi 200 tl tuttu 100 tl yede şeker kolonya ve bi iki parça yiyecek aldım
kendime almadım çünkü her bayram zaten alıyoruz bide kilo aldıgım için beden bulma sorunu yaşıyorum bu bayram eşim temiz ve yeni giyinsin istedim
eve geldim çokı sevindi hemen giyip denedi bana sordu sen ne giyeceksin diye bende giyerim bişeyler nasılsa kıyafet dolu ev dedim
akşam beraber yemek hazırladık biraz temizlik yaptım ve yattık
sabah kv demlere gittik eşim ailesiyle hastahaneye gitti yegeni hastahanede yatıyor bana sen sonra gelirsin aşkım kalabalık şimdi bide yol yormasın seni dedi ayrıldık ben kendi annemlere geçtim bayram diye
ama gittigime gidecegime pişman oldum ne çocugumun yediği azarlar kaldı ne ben,im kıyafetimin kötülüğü bakımsızlıgım kocamın karaktersizliği kötülüğü hiçbişey kalmadı neyse ki gelip gidenler olduda fazla üstüme gelmediler akşam 7 gibi eşim aradı
aşkım biz daha hastahaneyiz çıkamadık seni baban evimize bıraksın yarında bayram gezmesi yaparız dedi tamam dedim ama babam misafir var sonra bırakırım diye geçiştirdi eşim aradı aşkım nerdesiniz kapıdayım diye bende anlatmaya çalıştım ama kv nin sesi geliyor arkadan eşim birden parladı kavga ettik telefonda bana hemen gel yada hiç gelme dedi çaresiz annemlerde kaldım babm getirmedi bişeyleri bahane edip
gece balkonda annem ve babam oturuyorlardı uyku tutmadı bende çıktım yanlarına ama o kadar çok şey söylediki babam savunacak veya söz söyleyecek gücüm kalmadı sessizce kalkıp yattım
kahvaltıda yine asynı şeyler babam çocuguma bagırıp canavar yetiştiriyorsun sen dedi bana
eve geçtim hemen
ama kv de de boş durmamış eşimi doldurmuş eşim daha eve gelmedi
babamlar bi taraftan kocam bi taraftan kocamın ailesi bi taraftan bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?