• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEDEN?

Sen safsın ve içine atan bi tipsin.
Vur kafasına al ekmeğini cinsinden.
Eşin de uyanık ve aşkım aşkım diyerek seni tatlı diliyle kullanıyo.
Ailen de bencil.
Eşinin ailesi de fırsatçı.
Hepsi birleşince olan sana olmuş.
İnsanın kenarda bi 20-30 tlsi olmalı.
Yani sürekli eşten istemek de biyere kadar.
Dünyanın türlü hali var.
Ama okadar iyi niyetlisinki şekere varana kadar almışın.
Çocuğa 100 tl kendine 150 tl.ye çok rahat bişiler alabilirdin.
Ben alt üst 100 tl.ye yaptım mesela kombinimi.
Kalan 50ye de eşine bi gömlek oh mis.
Ne diye adama üst baş düzüyon evin reisi modunda.
Şekeri de o düşünsün sana mı kaldı.
Neyse bir tecrübe bin nasihate bedel.
Mutluluklar..

Ailenizi suçlamayın bence babanızın vardır bir bildiği sizi bırakmak istememiş belli ki.
Tüm suç eşinizde sizi bıraktığı gibi gelip almalıydı.
Hastane ziyaretinden önce eşiniz sizin ailenizi bayramlamalıydı.
Evli çocuklu insanların sigara içmesini de doğru bulmuyorum. Babanız haklı hem etrafını zehirliyor hem de çocuğunun rızkını sigaraya veriyor.
Eşiniz bir de dolduruşa gelip sizi zor durumda bırakıyor. Biraz gözünüzü açın eşinizi fazla koruyorsunuz.

Sen safsın ve içine atan bi tipsin.
Vur kafasına al ekmeğini cinsinden.
Eşin de uyanık ve aşkım aşkım diyerek seni tatlı diliyle kullanıyo.
Ailen de bencil.
Eşinin ailesi de fırsatçı.
Hepsi birleşince olan sana olmuş.
İnsanın kenarda bi 20-30 tlsi olmalı.
Yani sürekli eşten istemek de biyere kadar.
Dünyanın türlü hali var.
Ama okadar iyi niyetlisinki şekere varana kadar almışın.
Çocuğa 100 tl kendine 150 tl.ye çok rahat bişiler alabilirdin.
Ben alt üst 100 tl.ye yaptım mesela kombinimi.
Kalan 50ye de eşine bi gömlek oh mis.
Ne diye adama üst baş düzüyon evin reisi modunda.
Şekeri de o düşünsün sana mı kaldı.
Neyse bir tecrübe bin nasihate bedel.
Mutluluklar..
Haklısınız

Ailenizi suçlamayın bence babanızın vardır bir bildiği sizi bırakmak istememiş belli ki.
Tüm suç eşinizde sizi bıraktığı gibi gelip almalıydı.
Hastane ziyaretinden önce eşiniz sizin ailenizi bayramlamalıydı.
Evli çocuklu insanların sigara içmesini de doğru bulmuyorum. Babanız haklı hem etrafını zehirliyor hem de çocuğunun rızkını sigaraya veriyor.
Eşiniz bir de dolduruşa gelip sizi zor durumda bırakıyor. Biraz gözünüzü açın eşinizi fazla koruyorsunuz.
Ailemi suçlamamın nedeni şu bunu hep yapıyorlar hep beni ikinci plana atıyorlar ama ailem diye hoşgörü gösteriyorum eşimi savunmadım çünkü vazgeçtim artık ne desem olmuyor çünkü
Sorun oğluma yaptıkları bardağı taşıran son damlaydı
Gece otururken babam kocana sahip çık dört duvar arasında ne yaşadığınız sizi ilgilendirir ben para yardımı vs yapmak istemiyorum artık zaten farkındaysan 2 yıldır da hiçbirşey yapmıyorum çünkü sebebi kocan ve kocanın ailesi dedi
Kaldı ki maddi yardım talebinde hiç bulunmadık
Ben sadece yanımda olsunlar istedim
Eşimle boşanmak istedim ama beni eşime mecbur bıraktılar

Bilemiyorum oglum 4 yaşında iki yaş sendromunu Yen'i atlatıyoruz çok inatçı bir çocuk ama diğer yeğenlerim daha çekilmez ve yaramazlar nedense onlarınki hiç göze batmıyor
Oğlum genelde sevgi dolu paylaşımcı bir çocuktur ama her çocuk gibi bazen damar ı tutuyor
Erkek kardeşim in kızı 8 küçük kardeşimin oğlu ise 7 yaşında
Dün bunlat oğlumu öğretip şeker getirmesini istemişler oğlumdan
Oglum odaya girdi babaannem halalarım vs hepimiz oturuyoruz şekerlikten bir avuç şeker aldı gitti
Babam çocuk şekerliği boşalttı bir dur diyen yok şimdiki çocuklar terbiyesiz vs dedi bana bakarak
Biraz sonra yine geldi ablamla abim yine şeker istiyor deyip şeker almak istedi ben müsade etmedim oglum ağlamaya babam bağırmaya başladı
Sabah kahvaltıda oglum yemek istemedi ben oyuncaklarla oynacagım diye odaya geçti biraz sonra mutfağa elinde oyuncakla geldi sofraya oturdu babam oyuncağı alıp fırlattı oğlum ağlamakta başladı ama inat yarım saat ağladı ben susturmaya çalışıp bi taraftan hazırlanıyorum eve gitmek için
O esnada babam canavar yetiştiriyorsun sen dedi bu büyünce seni döver dedi bişey demeden çıktım evden eve kadar yürüdük oğlumla o ağladı ben ağladım
Oha ya bu ne merhametsizlik. Küçücük çocuğun şeker almasına laf etmek oyuncağını elinden alıp atmak falan. Baban canavarın ta kendisi. Bence gitmeyin bi daha ailenize. Telefonda hal hatır sorun

Back