NEDEN?

Keşke yoktan yere bayram günü problem çıkaran ailenin evinee kalmasaydin. Eşinle aranızda iletişim eksikliği olmus. Sabahtan aksama kadar hastane ziyareti olmaz bi kere. Baban seni eve biraksin dedikten sonra, babanızın misafiri olduğunu veya başka herhangi bir sebeple sizi birakamayacagini eşinize haber vermeniz lazımdı. Eşiniz de hastaneden çıkarken, ben eve geliyorum evdesin degil mi, diye arayabilirdi. Adam sizi evde zannediyor, annesiyle geliyor ve kapida kaliyor belki kv aranizin kotu olduğunu veya baba evine gittiginizi düşünmüştür.
Talihsizlikler ust uste gelmis hep ama keşke baslatan ailenizde kalmasaydiniz onaylar gibi

Gelemedi yegeni şehir dışında bir hastahaneye nakil edilmiş hastahaneye giderken telde öğrenmiş yola çıkmışken görelim demişler geri dönmemişler ailem hep böyle bana karşı nedenini bilmiyorum

Esine param yoktu diyip ailenin yaptığı terbiyesizliği anlatsaydın anlayışla karsilardi bence. Ailenin zaten savunulacak durumu kalmamış. Eşin artık ailen, bu anne baba yüzünden onunla kötü olmaya değmez. Ailelerle az görüsün, mutlu huzurlu olun. Bunları esine de söyle...

Gelemedi yegeni şehir dışında bir hastahaneye nakil edilmiş hastahaneye giderken telde öğrenmiş yola çıkmışken görelim demişler geri dönmemişler ailem hep böyle bana karşı nedenini bilmiyorum

Ben de benimkilerden şikayetçiydim, bu tip uyumsuzlukları görünce allaha şükrediyorum ailem için. Ailenle açık açık konuş bence, baba çok kırıldım ne var bıraksaydın bak kocamla aram bozuldu diyebilirsin. Hiç gelmesem yanınıza daha mı mutlu olacaksınız diye sor

sorma artık şaşırdım eşimin ailesi beni benim ailem eşimi sevemedi gitti
Keşke eşin yokken kendin geçseydin eve bunlara katlanmak zorunda kalmazdın
Neden sıkıntı çıkartır insan evladına onun eşiyle kavga etsin diye doldurur anlamam kavga hoşlarına gidiyor sanırım kıymetimi anlasın istiyorlar
Halbuki güzel bir bayram geçirseniz ne var

Anlamıyorlar defalarca konuştum ağladım sordum babam 5 yıldır evime gelmiyor
Eşimin oturmasına ,sigara içmesine ,konuşma tarzına herşeyine takık
Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz eşim evet cahillikle bi iki hatası oldu ama geçti artık

Sen de ayağını kes o zaman, bakalım evladını silebiliyor mu

Babanız sizi bırakmak zorunda değil, esinizin sizi almasi gerekirdi. Gelip almadigi gibi size kızmış, hem suçlu hem güçlü.

yanımda para yoktu dolmuşa binmek için bekledim bi kaçkere söyledim beni biriniz bıraksın diye ama malesef
ne bileyim bayram olunca gittim işte
İnsan yanında bir dolmuş parası bile bırakmaz mı yahu. Biliyorsunuz aileniz ters insanlar ha diyince iş yaptıramıyorsunuz nazınız geçmiyor belli ki torun sevgisi desen Yok siz tedbirli olmak zorundasınız öyle parasız gezme lüksünüz Yok 300 tl para harcatıp nasıl bir dolmuş parası bile bırakmazsınız hayret ettim. Ben burda suçu sizde buldum. Çünkü kendi kendinizi savunmasız bırakmışsınız ve aileniz neden böyle yapıyor açıklamamışsınız o konuda yorum yapamayacağım.

Aileme tek gideceğim belli değildi planımız eşimle kv demlere geçip bayramlaştıktan sonra benim aileme ordan da diğer akrabalara geçmekti ama yegeni ağırlaşınca bir anda karar verildi yola çıktılar o kargaşa da para hiç aklımıza gelmedi

Şimdi 300 tl para harcanıp 5 tl dolmuş parası ayrılmaz mı? Kaldı ki konu sahibi gayet de iyi biliyor ailesinin kendisine aksi davrandığını ailesine nazının geçmeyeceğini mutlaka bir sorunun çıkacağını. Şimdi burada tabiki konu sahibine soracağız ve tedbirli olmaya yönlendireceğiz ahh ahh vah vahh demenin kime ne faydası var. Bu hayatta her koyun kendi bacağından malesef ailen bile olsa bak ortada kala kalıyorsun.

İşte sizin önce kendinizi ve çocuğu düşünmeniz lazım. Artık üzülmeyin planlarınızı buna göre yapın kendi aileniz bile olsa 5 kuruşsuz çıkmayın dışarıya. Ki ailenizi de biliyorsunuz aksi insanlar sıkıntı çıkaran tipler. Siz kendinizi düşünün çocuğunuza da bağırttırmayın bence kendini ezik hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…