Neden yüzüm kararıyor

Merhaba bende de aynı sorun var şu anda. Ben 3 yıl kadar sigara kullandım son 1 yıldır bu durumu gözlemedim kendi yüzümde. Ben de beyaz tenliyim aslında ama yüz rengim 3 ton kadar koyulaştı maalesef

Ben neredeyse 40 yaşımdayım yazın güneş kremi dışında yüzüme fondöten dahi sürmem ( özel günler hariç) cildimle ilgili hiç boyle sorunlar yasamadim.
dönem dönem mevsim gecislerinde kurur bazen baktim kuruyor o zaman bir kac gun nemlendirici ile desteklerim sonrasinda birakirim.
Temiz icerik vs hic bir şeye inanmiyorum açıkçası kozmetik benim için başlı başına sorun.

Aynen öyle birde böyle dedim diye beğenmedim atan olmuş. Aman herkesin kendi sağlığı kendi cildi. Yüzüm bebek gibi diye caka satanlar doktora gidiyo akne ilacı, kimyasal peeling sadece hekimlerin uygulayabileceği cilt enjeksiyonları gibi işlemler yaptırıyo sonra jelle yıkadım cvit sürdüm böyle oldu diyolar, yiyende parasını basıyo bunlara. Halbuki gerçekten iyi bir doktor ne ciltleri ne hale getiriyor bebek poposu yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…