- 20 Ocak 2021
- 1.030
- 582
- 26
Belki geçici bişeydir. Biraz bekleyin düzelmezse hastaneye gidin değerlerinize falan baksınlar.
Zayıfım 50 kiloyumKilolu musunuz, insülin direncinin var mı? İnsülin direnci olanlarda da kararmalar olabiliyor. Yada Güneş kremleri yapıyor.
Hayırr. 18 yaşındayımGebelik?
güneş kremi kullanmayı bırakın bence zehir sürüyorsunuz yüzünüze.
Peki öyle yapacağım yüzüm kendine gelsin bi önce bakalımKışın gerçekten gerek yok, hem zararlı ışın yok hem de yaz kış sürekli yüze bir şeyler sürmek doğru değil...tanıdiğım bir doktor kışın güneş kremi sürülmemeli, cilde nefes alması ve cilt bariyerini inşa etmesi için zaman tanınmalı demişti.
O halde ya gunes kremini yanlis kullaniyorsunuz, ya makyaji abartiyorsunuz ya hormonlarinizda bir sorun var ya da şeker hastaligi gibi bir probleminiz var.Hayırr. 18 yaşındayım
Hayır hemde hiç duzenli değil. İlk regl imim üzerinden 6 yıl geçti ama hâlâ düzene girmedi. Bazen 1 ay bazen 45 gün bazen 25 gün de bir ... Güneş kremini yanlış kullaniyorum bence çünkü makyaj zaten göz altlarima kapatıcı dışında cilt makyajı yapmıyorum hiçO halde ya gunes kremini yanlis kullaniyorsunuz, ya makyaji abartiyorsunuz ya hormonlarinizda bir sorun var ya da şeker hastaligi gibi bir probleminiz var.
Regliniz duzenli mi?
Hayır hemde hiç duzenli değil. İlk regl imim üzerinden 6 yıl geçti ama hâlâ düzene girmedi. Bazen 1 ay bazen 45 gün bazen 25 gün de bir ... Güneş kremini yanlış kullaniyorum bence çünkü makyaj zaten göz altlarima kapatıcı dışında cilt makyajı yapmıyorum hiç
Yaşın çok küçük. Bir süre yüzünüze hiç bir şey sürmeden sadece ılık su ile yıkayın, ama önce bir doktora görünün.Hayırr. 18 yaşındayım
Valla bu konuyu yeni taktım araştırıyorum ama neden sadece yüz….Ama neden sadece yüzümde yapsın ki? Vücudumda tek hassas ve tahriş olmaya müsait yer yüzümü onun dışında kararma yok
Kışın gerçekten gerek yok, hem zararlı ışın yok hem de yaz kış sürekli yüze bir şeyler sürmek doğru değil...tanıdiğım bir doktor kışın güneş kremi sürülmemeli, cilde nefes alması ve cilt bariyerini inşa etmesi için zaman tanınmalı demişti.
Bende süt gibi beyaz tenliyim yüzüme kesinlikle o kadar kimyasal kullanmam. Beyaz ten esmer tene göre daha hassas olur. Güneş kremi bile tatil harici kullanmam kullandığımda çocuklara sürülen temiz içeriklerden. İntagramda bi furya elli tane krem damla içerik her gün yıkadım jelledim bilmem ne yalan dolan. Karaciğerinizi böbreklerinizi maf ediyosunuz, cilt direk emip kana karıştırıyor, sindirim sistemi gibi çiğnedim mideye gitti ordan bağırsağa gitti emildi durumu yok.
Cilt sorunu olan leke akne vs uzman doktor yardımı ile tedavisini olmalı bu kadar. Genç kalayım kırışmayım olayları sürmekle olmuyor cilt içerden beslenecek, mesela kimse ilikli kemik suyunu koyun içeceğe için demiyorda colajen toz öneriyor sizce neden?
Direk atın hepsini çöpe alın güzel temiz içerikli sabun bitti gitti.
Valla siz demeden önce beğenmedim atıldığını bilmiyordum uygulamaya yeni giriş yaptım zaten he beğenmedim şeysi umurumda mi hayır. ben bana cevap verip öneride bulunan insanlara odaklıyım şuan:) ayrıca internetten araştırma fikri çok dahiyaneymiş gerçekten sağolun(!) ama araştırdım zaten. ben, benim durumumda olan ve çözümü bulan birileri varsa diye burada paylaştım. Teşekkürler.aboo bir sürü kişi beğenmedim atmış
biraz araştırsanız keşke..
dünyada yapılan araştırmaları inceleseniz. cilt kanserinin güneş kremi kullanımından sonra nasıl arttığına baksanız..
neyse herkesin cildi kendine neticede.
Valla siz demeden önce beğenmedim atıldığını bilmiyordum uygulamaya yeni giriş yaptım zaten he beğenmedim şeysi umurumda mi hayır. ben bana cevap verip öneride bulunan insanlara odaklıyım şuan:) ayrıca internetten araştırma fikri çok dahiyaneymiş gerçekten sağolun(!) ama araştırdım zaten. ben, benim durumumda olan ve çözümü bulan birileri varsa diye burada paylaştım. Teşekkürler.
Yazinizi görmedim ama dediğiniz gibiyse ve güneşten uzaklaşmak istiyorlarsa şapka kullanabilirler aslında ya da şemsiye.aboo bir sürü kişi beğenmedim atmış
biraz araştırsanız keşke..
dünyada yapılan araştırmaları inceleseniz. cilt kanserinin güneş kremi kullanımından sonra nasıl arttığına baksanız..
neyse herkesin cildi kendine neticede.
Ben de güneş kremi sürmeyi hep unuttuğum için kötü hissediyordum, cildime iyi bir şey yapıyormuşum meğerse.Kışın gerçekten gerek yok, hem zararlı ışın yok hem de yaz kış sürekli yüze bir şeyler sürmek doğru değil...tanıdiğım bir doktor kışın güneş kremi sürülmemeli, cilde nefes alması ve cilt bariyerini inşa etmesi için zaman tanınmalı demişti.