Neden yüzüm kararıyor

güneş kremi kullanmayı bırakın bence zehir sürüyorsunuz yüzünüze.

Kışın gerçekten gerek yok, hem zararlı ışın yok hem de yaz kış sürekli yüze bir şeyler sürmek doğru değil...tanıdiğım bir doktor kışın güneş kremi sürülmemeli, cilde nefes alması ve cilt bariyerini inşa etmesi için zaman tanınmalı demişti.

Peki öyle yapacağım yüzüm kendine gelsin bi önce bakalım

Yani konu sahibesi her şeyden önce güneş kremini ve gece sürdüğün şeyler varsa hepsini bırak. Nemlendirici olarak da dümdüz Nivea veya Arko kullan. Makyajı da bir sureliğine bırak. Bunlarla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum, bambaşka bir sey olabilir kremi mremi boşver acilen dermatologa görün.

O halde ya gunes kremini yanlis kullaniyorsunuz, ya makyaji abartiyorsunuz ya hormonlarinizda bir sorun var ya da şeker hastaligi gibi bir probleminiz var.

Regliniz duzenli mi?
Hayır hemde hiç duzenli değil. İlk regl imim üzerinden 6 yıl geçti ama hâlâ düzene girmedi. Bazen 1 ay bazen 45 gün bazen 25 gün de bir ... Güneş kremini yanlış kullaniyorum bence çünkü makyaj zaten göz altlarima kapatıcı dışında cilt makyajı yapmıyorum hiç

Pcos baktirin bir an evvel, o da kararma yapiyor. Jinekolojiye gitmelisiniz.

Yasiniz kucuk, reglin ilk 10 yil duzene girmesi beklenir, daha 6 yil geçmiş ama yine de doktora gidin tabi.

Ama neden sadece yüzümde yapsın ki? Vücudumda tek hassas ve tahriş olmaya müsait yer yüzümü onun dışında kararma yok
Valla bu konuyu yeni taktım araştırıyorum ama neden sadece yüz….

Bir doktor yüz ve boyunu söylemişti şeker hastalığında. Benler oluşmaya başlayıp kararla oluyor ise şeker başlıyor vucut veriyor sinyalleri dedi.

aynen hatta doktorların çoğu yazın bile tavsiye etmiyor içerikleri yüzünden gerçi şimdi yeni nesil uv çıkartmışlar ama kaç kozmetik firması kullanıyor meçhul.

aboo bir sürü kişi beğenmedim atmış
biraz araştırsanız keşke..
dünyada yapılan araştırmaları inceleseniz. cilt kanserinin güneş kremi kullanımından sonra nasıl arttığına baksanız..
neyse herkesin cildi kendine neticede.

birde sosyal medyada kozmetikçilerin tetikçileri var 2 saatte bir tekrarlayın diyen..
zaten bit kadar ürün o yüz güneş kremleri 2 saatte bir tekrarla çabuk bitsin yenisini al nasıl para kazanıcaz yoksa...

içerik okumayı bilmiyor çoğu kimse eski nesil uv filtreli güneş kremlerinde oxibenzon var dünyada yasaklanmış ama bize hala satıyorlar

Valla siz demeden önce beğenmedim atıldığını bilmiyordum uygulamaya yeni giriş yaptım zaten he beğenmedim şeysi umurumda mi hayır. ben bana cevap verip öneride bulunan insanlara odaklıyım şuan:) ayrıca internetten araştırma fikri çok dahiyaneymiş gerçekten sağolun(!) ama araştırdım zaten. ben, benim durumumda olan ve çözümü bulan birileri varsa diye burada paylaştım. Teşekkürler.

sizde atmışmısınız bakmadım ki
ben zaten size yardımcı olmak için yazdım sürmeyin o zehiri yüzünüze diye..
dünyada yapılan sağlık araştırmalarını başka bir yerden bulabiliyorsanız tabi bakmayın internete.
dünya sağlık örgütünde çalışan bir tanıdığınız varsa ne ala.. benim yok o yüzden internetten araştırıyorum siz tıp kongreleri falan takılabilirsiniz.

Yazinizi görmedim ama dediğiniz gibiyse ve güneşten uzaklaşmak istiyorlarsa şapka kullanabilirler aslında ya da şemsiye.

Ben de güneş kremi sürmeyi hep unuttuğum için kötü hissediyordum, cildime iyi bir şey yapıyormuşum meğerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…